Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim :KK42:
nar alıp suyunu sık günce 1 bardak iç 2 hafta boyunca. Zaten 4-5 büyük nar alınca 4 gün falan içebiliyorsun tadıda gayet güzel. ve hurma ye bol bol, birde bitkisel dene bakalım ne olacak. İnşaallah işe yarar .

Nissara Nissara canım sıkma canını geç olsun güç olmasın. Nar suyunu banada söylemislerdi gercekten çok işe yarıyo, bide mutlaka bol proteinli beslen badem ceviz falanda ye, olur inşallah

perkur perkur hayırlı olsun canım Allah kucagina almayida nasip etsin inşallah

perkur perkur hayırlı olsun canım Allah kucagina almayida nasip etsin inşallah[/QUOTE]

amin inşallah canım Allah herkesin ömrüne gönlündekini hayırlı eylesin, tez zamanda kavuştursun.

Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim :KK42:
Canım kalınlaşması için sumak yiyorlarmış bi dene istersen..

Kızlar transfer tedavisine adetin kaçıncı günü başladınız. Bugün öğleden sonra adet oldum yarın illa gel diyo doktorum.cuma boş günüm işten izin almak istemiyorum. Yani 2,5 gün çok mu geç oluyo ki anlamadım.

perkur perkur ve S seymadagdev hayırlı olsun kuzularr :)) belirtilerinizi ve beslenme şeklinizi yazar mısınız? Ilk sayfaya kaydediyorum.. sonuç bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla..:KK66:

sağolasın canım. Ben belirti bulmamak için uğraştım boş yere umutlanmaktan korkuyodum çünkü ama ne kadar aramasam da illaki bişeyler oldu. 4. gün veya 5. gündü sanırım sırt agrılarım başladı kasıklarımda kesik gibi acılar oluyodu sonrasında bu karnımla kasıklarım arasında yatay bi çizgi şeklinde devam etti. başka da bi belirtim olmadı.haaa bir de 11. günün akşamında canım çok fena bi şekilde ekşi bi şeyler çekti koskoca bi limonu ısıra ısıra yedim benim için en büyük belirti buydu aslında en çok bu umutlandırdı beni çünkü dayanılmaz bi istekti (muhtemelen aşerme değil ama umut işte)... beslenmeye gelirsek te tüp bebeğe başladığımız 28 ağustostan itibaren gün aşırı yumurta yedim yumurta toplama döneminde bolca protein (kırmızı et) aldım. transfer döneminde de sabah yumurta ara öğünlerde badem, elma, mandalina, hurma, kuru kayısı, ceviz yedim haftada en az 1 kez kesin balık yedim, bolca yeşillik(koyu yeşil yapraklı sebzeler özellikle) yani böyle yazınca da ne çok yiyorum ben yaa dedim ama hepsinden azar azar yiyorum :) akşamları yarım nar yarım ayva yedim ama bunları özellikle yemedim zaten yiyordum. Rabbimin her yarattığı şifa. Allah herkesin gönlündekini ömrüne hayırlı eylesin...

Sagol canim iyiyim dun doktora gittim ultrasonla muayene etti haftaya sali tekrar gitcem...rahmim geriye donukmus tersmis benim...transfer o yuzden de sikintili olmus..bakalim kontrol etcem darliga falan bakcam halletcez senin işin kolay dedi doktorum ...sen nasilsin:KK25:

X