Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Merhaba canım.. amin inşallah sizede nasip olsun.. benim doktorum hasan beydi. 28 yaşındayım. Ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım çok şükür. Evet bir tane transfer oldum. Bu olmasaydı ikincide 2 tane transfer olucaktım.. ama dondurma işleminde zaten ya ikişer yada üçer donduruyorlarmış. Transfer olucak olan 1 tane tek tüpte donduruldu diğerleride normal olarak ikişer olarak donduruldu.. yani tek tek dondurmuyorlar..

Kızlar merhaba.
Benbirdost ile aynı gün transfer olmuştuk.ve aynı gün test yaptık ve ogtendik. Evet kızlar bende hamileyim Allah'ın izniyle.
Hepinize nasip olsun ins.
Bende mide bulantısı başladı.agrim benim kasiklarimda çok fazla oldu kızlar.saplaniodu ağrı 15 dk snra yine oluyodu. Herkese belirti farklı oluyor yada olmuyor.
4 gün embriyosuydu.7 inci gün erken gebelik testinde çıktı.hemen doktora gittim beta 48 çıktı. Diğer gün 97 çıktı.doktorum değer artışının iyi olduğunu söyledi. Merkezim Antalya İvf Hasan bulut . Allahimin izniyle Allah'ım ol derse oluyor.
İnanın kızlar vazgecmeyin. En başından beri hissedinki bebeğinizde sizi hissetsin.

Rabbim ol der ve olur

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Gözün aydın canım bizlere dua edin

Merhaba hasan beye mi gidiyorsunuz....benimde kafam çok karışık başta murat beyi istiyordum.sonra kemal beye döndüm şimdi de acaba hasan beyle mi tedavime devam etsem diyorum...hepsi iyi galiba doktorların.allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun kucağınıza da almayı nasip etsin allahım.ilk denemeniz miydi.benimde 6. Günüm bugün ve transferin 2. Gününden itibaren başlayan ve iki gündr artan mide bulantısı çekiyorm ilaçlardan da olabilr tabi ama umut işte.sizinkisi şiddetli miydi?

Hepsi iyi tabiki bence hangisi gönlünüze yatarsa artık ama ben hasan bey derim..

çok teşekkürler ins heherkezin basina. Allah'ım herkese nasip etsin. Benimki evet sürekli oguruyordum. Şimdi şimdi azalmaya başladı.

Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim

Rabbim yardimcin olsun canim...gec olsun da pozitif olsun...

Kizlar bu sabah doktora gittim...ilk transferim zor olmustu rahimda darlik vardi...doktorum bugun muayene etti haftaya sali tekrar gel dedi..transferdeki darligi kontrol etcez bakalim dedi...ocak ayinda da 2. Denemeyi yapcaz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…