- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.731
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.181
Merhaba canım.. amin inşallah sizede nasip olsun.. benim doktorum hasan beydi. 28 yaşındayım. Ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım çok şükür. Evet bir tane transfer oldum. Bu olmasaydı ikincide 2 tane transfer olucaktım.. ama dondurma işleminde zaten ya ikişer yada üçer donduruyorlarmış. Transfer olucak olan 1 tane tek tüpte donduruldu diğerleride normal olarak ikişer olarak donduruldu.. yani tek tek dondurmuyorlar..Merhaba.öncelikle allah sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin inşallah.bende sizi le aynı hastanede tedavi görüyorum.yumurta top.murat bey yapacak.transferi kemal bey yapacak.sormak istediğim bir kaç şey var. kaç yaşındasınız? İlk transferiniz mi?anralya ivf de sadece 1 tane embriyo transfer ettiklerini söylediler.sizin sonraki embriyolarınızı 2 şerli dondurmalarının sebebi eğer tutmasaydı 2. Denemede 2 tane transfer yapacakları için miydi? Bunları merak ettim
Çok teşekkür ederim canım benim.. amin inşallah darısı senin başınaÇok sevindim canım senin adına, aklıma geldihemen girip bakayım dedim aman tanrım be güzel bir haber! Darısı başıma
Kızlar merhaba.
Benbirdost ile aynı gün transfer olmuştuk.ve aynı gün test yaptık ve ogtendik. Evet kızlar bende hamileyim Allah'ın izniyle.
Hepinize nasip olsun ins.
Bende mide bulantısı başladı.agrim benim kasiklarimda çok fazla oldu kızlar.saplaniodu ağrı 15 dk snra yine oluyodu. Herkese belirti farklı oluyor yada olmuyor.
4 gün embriyosuydu.7 inci gün erken gebelik testinde çıktı.hemen doktora gittim beta 48 çıktı. Diğer gün 97 çıktı.doktorum değer artışının iyi olduğunu söyledi. Merkezim Antalya İvf Hasan bulut . Allahimin izniyle Allah'ım ol derse oluyor.
İnanın kızlar vazgecmeyin. En başından beri hissedinki bebeğinizde sizi hissetsin.
Rabbim ol der ve olur
Gözün aydın canım bizlere dua edinKızlar merhaba.
Benbirdost ile aynı gün transfer olmuştuk.ve aynı gün test yaptık ve ogtendik. Evet kızlar bende hamileyim Allah'ın izniyle.
Bende mide bulantısı başladı.agrim benim kasiklarimda çok fazla oldu kızlar.saplaniodu ağrı 15 dk snra yine oluyodu. Herkese belirti farklı oluyor yada olmuyor.
4 gün embriyosuydu.7 inci gün erken gebelik testinde çıktı.hemen doktora gittim beta 48 çıktı. Diğer gün 97 çıktı.doktorum değer artışının iyi olduğunu söyledi. Merkezim Antalya İvf Hasan bulut . Allahimin izniyle Allah'ım ol derse oluyor.
İnanın kızlar vazgecmeyin. En başından beri hissedinki bebeğinizde sizi hissetsin.
Rabbim ol der ve olur
Merhaba hasan beye mi gidiyorsunuz....benimde kafam çok karışık başta murat beyi istiyordum.sonra kemal beye döndüm şimdi de acaba hasan beyle mi tedavime devam etsem diyorum...hepsi iyi galiba doktorların.allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Kızlar merhaba.
Rabbim ol der ve olur
Hayırlı olsun kucağınıza da almayı nasip etsin allahım.ilk denemeniz miydi.benimde 6. Günüm bugün ve transferin 2. Gününden itibaren başlayan ve iki gündr artan mide bulantısı çekiyorm ilaçlardan da olabilr tabi ama umut işte.sizinkisi şiddetli miydi?Kızlar merhaba.
Rabbim ol der ve olur
Hepsi iyi tabiki bence hangisi gönlünüze yatarsa artık ama ben hasan bey derim..Merhaba hasan beye mi gidiyorsunuz....benimde kafam çok karışık başta murat beyi istiyordum.sonra kemal beye döndüm şimdi de acaba hasan beyle mi tedavime devam etsem diyorum...hepsi iyi galiba doktorların.allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
çok teşekkürler ins heherkezin basina. Allah'ım herkese nasip etsin. Benimki evet sürekli oguruyordum. Şimdi şimdi azalmaya başladı.Hayırlı olsun kucağınıza da almayı nasip etsin allahım.ilk denemeniz miydi.benimde 6. Günüm bugün ve transferin 2. Gününden itibaren başlayan ve iki gündr artan mide bulantısı çekiyorm ilaçlardan da olabilr tabi ama umut işte.sizinkisi şiddetli miydi?
Beklemiştin ama transfer gününü test gününü yazmamıştın.. ve belirtilerini yazar mısın? Hayırlı olsun inşallah kucağına almakta nasip olsunHayırlısı olsun kızlar bende burada beklemiştim transferimi çok şükür olumlu oldu
Canım pek iyi değilim bugündü test günüm ve kimyasal gebelik oldu maalesef .Mojo44 canım nasılsın? Test günün ne zaman?
Rabbim yardimcin olsun canim...gec olsun da pozitif olsun...Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim
Inşallah cnm ama moral ve psikolojik olarak çöktüm yeminleRabbim yardimcin olsun canim...gec olsun da pozitif olsun...
Kafani baska seylerle mesgul et bu donemde...biliyorum zor ama stresin sana zarari olur...rabbime birak en iyisini o bilir..kadere inanirsan rahatlarsin canimInşallah cnm ama moral ve psikolojik olarak çöktüm yeminle
Çok haklısın ne yaparsam yapıyım herşeyin olacağına varacağının bilincindeyim rabbim hepimizin yardımcısı olsunKafani baska seylerle mesgul et bu donemde...biliyorum zor ama stresin sana zarari olur...rabbime birak en iyisini o bilir..kadere inanirsan rahatlarsin canim