- 6 Ağustos 2013
- 2.112
- 1.581
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.161
Cnmm bnm yaaa sni takip ediodum bak zaman nasılda hızlı geçti beklemelerine degdi hadi gözünaydın çokk sevindim..Kızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
Transferden snra n kdr dinlendin cnm yani dışarı çıktınmı ertesi gün?Ilk denememdi canım. 5.gün embriyosu.
transfer günü sayılmıyormuş canım.. Canım belirtiler için çok erken belirti arama boşuna.. ben kafayı yemiştim ben belirti ararken) yürüyüş yap sürekli rahime kan akışı sağlansın..
Canım benim doktorum "otobüs-araba yolculuğu yapabilirsin, ilişki serbet, yürüyüş önemli, çalışıyorsan işine devam, ev hanımıysan temizlik, bulaşık serbest, hapşırmak, öksürmek, tuvalete rahatça gitmek hepsi serbest, bazıları tuvalete bile gidemiyor korkudan" dedi:)) "yeme içme herşey serbest yasak olan hiçbirşey yok normal hayata devam" dedi:))Üç
doktorum üç gün yatırdı beni wc dışında hareket yok dedi bugün itibariyle hareketlendim tavsiyeni dikkate alıcam mutlaka ama belirti aramamak mümkün deil maalesef
Allah razı olsun canım bide benim transferim 3 kere ertelendi :))Cnmm bnm yaaa sni takip ediodum bak zaman nasılda hızlı geçti beklemelerine degdi hadi gözünaydın çokk sevindim..
Canım ben transferden sonra hiç dinlenmedim hep yürüdüm, hiç eve girmedim sayılır:)))Transferden snra n kdr dinlendin cnm yani dışarı çıktınmı ertesi gün?
abla nasilsinYumurta toplandiktan 3 ila 5 gun sonra yapilabilir transferin...ama islemden sonra vucutun kendini toplamasi icin transferin ertelenebilir embriyolarin dondurulur...diger regli döneminde transfer hazirliklarina baslanir..reglinin ikinci gunu cagirip rahim duvarini takip eederler uygun oldugunda transferin gerceklesir..korkacak bisey yok cnm
Iyiyim canim sen nasilsin 2 aralikta regli oldum bittikten 4 gun sonra doktora gitcem onu bekliyorum...sende ne var ne yok:)abla nasilsin
bende iyim abla cok şükür hayirlisi olsun senin için abla benim de adettim gecikti Bi kaç günIyiyim canim sen nasilsin 2 aralikta regli oldum bittikten 4 gun sonra doktora gitcem onu bekliyorum...sende ne var ne yok:)
Kızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
Yaa hadi inşallah duyarsın miniğinin kalbini:)) bizede haber ver. Bende yarın test günüm tekrar kan vericem inşallah.. sonrada 15 aralıkta kese muayenesine gidecem inşallah..ben demiştimmmm
hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
bende yarın kalp atışı için gidicem
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah diledigin gibi olur hersey...bende iyim abla cok şükür hayirlisi olsun senin için abla benim de adettim gecikti Bi kaç gün
Kızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
inşallah ablaHakkinda hayirlisi olsun canim insallah diledigin gibi olur hersey...
Aminn inşallah canım. Sizede nasip olsun inşallah..canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla kucagına almak ta nasip olsun inşallah.
pıtıdı pıtıdı atıyo miniş kalbiYaa hadi inşallah duyarsın miniğinin kalbini:)) bizede haber ver. Bende yarın test günüm tekrar kan vericem inşallah.. sonrada 15 aralıkta kese muayenesine gidecem inşallah..
Gözün aydın canım allah kucagina almayı nasip etsin inslaahpıtıdı pıtıdı atıyo miniş kalbi
Allahım isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Gözün aydın canım allah kucagina almayı nasip etsin inslaah
Ayyy maşallah ya.. bende çarşamba günü kese muayenesine gidecem inşallah görürüm bebişimi.. amin inşallah...pıtıdı pıtıdı atıyo miniş kalbi
Allahım isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Çok sevindim canım senin adına, aklıma geldihemen girip bakayım dedim aman tanrım be güzel bir haber! Darısı başımaKızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
Merhaba.öncelikle allah sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin inşallah.bende sizi le aynı hastanede tedavi görüyorum.yumurta top.murat bey yapacak.transferi kemal bey yapacak.sormak istediğim bir kaç şey var. kaç yaşındasınız? İlk transferiniz mi?anralya ivf de sadece 1 tane embriyo transfer ettiklerini söylediler.sizin sonraki embriyolarınızı 2 şerli dondurmalarının sebebi eğer tutmasaydı 2. Denemede 2 tane transfer yapacakları için miydi? Bunları merak ettimCanım sana sormadan mı donduruyorlar? Beni arayıp sordular nasıl donduralım diye benim normalde 6 taneydi aradılar nasıl donduralım ikişer mi üçer mi diye bende arasındaki farkı sordum sonra ikişerin daha mantıklı olduğuna karar verdim.. ama 6.cının gelişimi yavaştı oyüzden o ölmüş.. tekrar aradılar 1 tanesini kasımdaki transfer için tek olarak diğerleri ikişer olarak donduralım dediler bende tamam dedim..