Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Transferden snra n kdr dinlendin cnm yani dışarı çıktınmı ertesi gün?

Üç

doktorum üç gün yatırdı beni wc dışında hareket yok dedi bugün itibariyle hareketlendim tavsiyeni dikkate alıcam mutlaka ama belirti aramamak mümkün deil maalesef
Canım benim doktorum "otobüs-araba yolculuğu yapabilirsin, ilişki serbet, yürüyüş önemli, çalışıyorsan işine devam, ev hanımıysan temizlik, bulaşık serbest, hapşırmak, öksürmek, tuvalete rahatça gitmek hepsi serbest, bazıları tuvalete bile gidemiyor korkudan" dedi:)) "yeme içme herşey serbest yasak olan hiçbirşey yok normal hayata devam" dedi:))
Yürüyüş çok önemli dediği için günde 45-50 dk yürüdüm canım.. kimisi yukarı uzanma aşağı eğilme dedi yukarıda uzandım aşağıda eğildim hatta kapı çalınca koşarak gidiyorum kapı açmaya:)) çok şükür ki bebeğimin haberini aldım.. benim transfer biter bitmez hadi kalk dediler yatmayacak mıyım biraz dedim hayır gerek yok artık normal hayata devam dediler.. bende kalktım gittim ve hiçbir şeye de dikkat etmedim..

Cnmm bnm yaaa sni takip ediodum bak zaman nasılda hızlı geçti beklemelerine degdi hadi gözünaydın çokk sevindim..
Allah razı olsun canım bide benim transferim 3 kere ertelendi :))

Transferden snra n kdr dinlendin cnm yani dışarı çıktınmı ertesi gün?
Canım ben transferden sonra hiç dinlenmedim hep yürüdüm, hiç eve girmedim sayılır:)))

abla nasilsin

ben demiştimmmm
hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
bende yarın kalp atışı için gidicem
Yaa hadi inşallah duyarsın miniğinin kalbini:)) bizede haber ver. Bende yarın test günüm tekrar kan vericem inşallah.. sonrada 15 aralıkta kese muayenesine gidecem inşallah..

Kızlar belirtilerimi yazıyorum;
5.gün akşam kasıklarımda batmalar oldu ama 10 saniye kadar sürdü belki okadar bile sürmemiştir:) sonrasında başım dönmeye başladı, yemek yerken bir an da çok halsizleştim kolum kalkmadı 5 saniye sürdü sonrasında geçti. Ama baş dönmesi 20-30 dk sürdü.....

6.gün yine baş dönmem oldu sabah ama yine 20 dk falan sürdü...

7.gün sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonrasında kan testi verdim ve 77.31 çıktı. Ve sağ yumurtalığıma ağrı girdi 5 sn kadar kısa sürdü. Sabahtan akşama kadar baş ağrısı oldu...

8.gün yine uzun süren baş ağrısı ve kısa süren baş dönmesi..

9.gün yani bugün test günümdü 230.5 çıktı.. Allahın izniyle bebeğim benimle inşallah hep benimle olur... bugün çok fazla iştahım arttı onun dışında bugünlük hiçbir belirtim yok:)))
Allahım hamile olanlar ve ben inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız..
Ve bu duyguyu yaşamak sizlere de nasip olsun inşallah

Merhaba.öncelikle allah sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin inşallah.bende sizi le aynı hastanede tedavi görüyorum.yumurta top.murat bey yapacak.transferi kemal bey yapacak.sormak istediğim bir kaç şey var. kaç yaşındasınız? İlk transferiniz mi?anralya ivf de sadece 1 tane embriyo transfer ettiklerini söylediler.sizin sonraki embriyolarınızı 2 şerli dondurmalarının sebebi eğer tutmasaydı 2. Denemede 2 tane transfer yapacakları için miydi? Bunları merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…