Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Kızlar bişey sorucam negatif alalı 2 hafta olacak ozamandan beri ciddi halsizlik çıktı, transfer de kullandığımız ilaçlarla alakası olabilir mi bayılacak gibi oluyorum

Mrb,aranıza yeni katıldım.bugün yransferimin 3.günüydü ve 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane.eşimde de bende de sorun yok sebepsz infertilite.bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Mrb,aranıza yeni katıldım.bugün yransferimin 3.günüydü ve 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane.eşimde de bende de sorun yok sebepsz infertilite.bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba?
Ben varım ama daha transfer yapılmadı.iğnelerimin yarın son günü.çarşaöba kontrol var cumada yumurtalarım toplanacak.bizimde sebepsiz infertilite

Ben varım ama daha transfer yapılmadı.iğnelerimin yarın son günü.çarşaöba kontrol var cumada yumurtalarım toplanacak.bizimde sebepsiz infertilite
Bu arada kızlar test sonucum 77.31
Bu arada kızlar test sonucum 77.31
Hayırlı olsun Videsupra kucağınıza da alırsnz inşşş.kaçıncı günde test yaptınz belirtinz var mıydı.yeni olunca kaçırdım hep yazışmları kusura bakmayın

Hayırlı olsun Videsupra kucağınıza da alırsnz inşşş.kaçıncı günde test yaptınz belirtinz var mıydı.yeni olunca kaçırdım hep yazışmları kusura bakmayın
Sorun değil canım bende sizin yazdıklarınızı kaçırdım:)) bugün 7.günüm.. 5.günde baş dönmem oldu 20 dk falan sürdü. Kasıkta batmalar oldu 10 sn sürdü. Akşam yemek yerken aniden halsizlik çöktü üzerime kolumu bile kaldıramadım ama çok kısa sürdü 5 sn falan... 6.günde sabah baş dönmesi oldu yine. Başka hiçbişey olmadı.. Bugün 7.günüm sabahtan beri baş ağrısı vardı az önce geçti oda.. sabah test yaptım pozitif çıktı akşama doğruda kan verdim 77.31 çıktı.. çok şükür darısı sizin başınıza

Maşallah çok güzel değerinz.benim ilk gün çok ciddi başım ağrı ve ilk günden beri aralıklarla kasık ağrılarım var batma şeklinde bir de ilk iki gün yediklerim ağzıma geliyordu mide yanması gibi.hayırlısı olur inş

Kaçıncı günün bugün canım.. benim ilk 4 gün hiç bişeyim yoktu.. 5.gün ve 6.gün olan belirtilerde hep kısa süreli olunca belirtiden saymamıştım. Ta ki bugün pozitifi görene kadar..

İlk denemenz miydi ve kaçıncı gün embriyosydu acaba?
Ilk denememdi canım. 5.gün embriyosu.
Transfer gününü saymıyorsak 3.günüm bitiyorrrr
transfer günü sayılmıyormuş canım.. Canım belirtiler için çok erken belirti arama boşuna.. ben kafayı yemiştim ben belirti ararken ) yürüyüş yap sürekli rahime kan akışı sağlansın..

Üç
doktorum üç gün yatırdı beni wc dışında hareket yok dedi bugün itibariyle hareketlendim tavsiyeni dikkate alıcam mutlaka ama belirti aramamak mümkün deil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…