- 30 Ekim 2014
- 373
- 710
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.141
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın..Kızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
İnşallah bu sefer olmaz canım dua et bol bolinşallah olur canım çok kapilinca insan yıkılıyor o yuzden
insalah canimİnşallah bu sefer olmaz canım dua et bol bol
Ben varım ama daha transfer yapılmadı.iğnelerimin yarın son günü.çarşaöba kontrol var cumada yumurtalarım toplanacak.bizimde sebepsiz infertiliteMrb,aranıza yeni katıldım.bugün yransferimin 3.günüydü ve 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane.eşimde de bende de sorun yok sebepsz infertilite.bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba?
Tekrar kan testi ver bence canımKızlar bişey sorucam negatif alalı 2 hafta olacak ozamandan beri ciddi halsizlik çıktı, transfer de kullandığımız ilaçlarla alakası olabilir mi bayılacak gibi oluyorum
Ben varım ama daha transfer yapılmadı.iğnelerimin yarın son günü.çarşaöba kontrol var cumada yumurtalarım toplanacak.bizimde sebepsiz infertilite
Bu arada kızlar test sonucum 77.31
Hayırlı olsun Videsupra kucağınıza da alırsnz inşşş.kaçıncı günde test yaptınz belirtinz var mıydı.yeni olunca kaçırdım hep yazışmları kusura bakmayınBu arada kızlar test sonucum 77.31
değerin güzel canım masallhBu arada kızlar test sonucum 77.31
Sorun değil canım bende sizin yazdıklarınızı kaçırdım:)) bugün 7.günüm.. 5.günde baş dönmem oldu 20 dk falan sürdü. Kasıkta batmalar oldu 10 sn sürdü. Akşam yemek yerken aniden halsizlik çöktü üzerime kolumu bile kaldıramadım ama çok kısa sürdü 5 sn falan... 6.günde sabah baş dönmesi oldu yine. Başka hiçbişey olmadı.. Bugün 7.günüm sabahtan beri baş ağrısı vardı az önce geçti oda.. sabah test yaptım pozitif çıktı akşama doğruda kan verdim 77.31 çıktı.. çok şükür darısı sizin başınızaHayırlı olsun Videsupra kucağınıza da alırsnz inşşş.kaçıncı günde test yaptınz belirtinz var mıydı.yeni olunca kaçırdım hep yazışmları kusura bakmayın
Maşallah çok güzel değerinz.benim ilk gün çok ciddi başım ağrı ve ilk günden beri aralıklarla kasık ağrılarım var batma şeklinde bir de ilk iki gün yediklerim ağzıma geliyordu mide yanması gibi.hayırlısı olur inşSorun değil canım bende sizin yazdıklarınızı kaçırdım:)) bugün 7.günüm.. 5.günde baş dönmem oldu 20 dk falan sürdü. Kasıkta batmalar oldu 10 sn sürdü. Akşam yemek yerken aniden halsizlik çöktü üzerime kolumu bile kaldıramadım ama çok kısa sürdü 5 sn falan... 6.günde sabah baş dönmesi oldu yine. Başka hiçbişey olmadı.. Bugün 7.günüm sabahtan beri baş ağrısı vardı az önce geçti oda.. sabah test yaptım pozitif çıktı akşama doğruda kan verdim 77.31 çıktı.. çok şükür darısı sizin başınıza
Maşallah çok güzel değerinz.benim ilk gün çok ciddi başım ağrı ve ilk günden beri aralıklarla kasık ağrılarım var batma şeklinde bir de ilk iki gün yediklerim ağzıma geliyordu mide yanması gibi.hayırlısı olur inş
Tekrar kan testi ver bence canıminşallah mucizen seninledir..
Transfer gününü saymıyorsak 3.günüm bitiyorrrrHiç sanmıyorum reglim yeni bitti, yarın muayenem var 2. Deneme için
bu arada senin için sevindim hayırlı olsun inşallah
Transfer gününü saymıyorsak 3.günüm bitiyorrrr
İlk denemenz miydi ve kaçıncı gün embriyosydu acaba?Kaçıncı günün bugün canım.. benim ilk 4 gün hiç bişeyim yoktu.. 5.gün ve 6.gün olan belirtilerde hep kısa süreli olunca belirtiden saymamıştım. Ta ki bugün pozitifi görene kadar..
Ilk denememdi canım. 5.gün embriyosu.İlk denemenz miydi ve kaçıncı gün embriyosydu acaba?
transfer günü sayılmıyormuş canım.. Canım belirtiler için çok erken belirti arama boşuna.. ben kafayı yemiştim ben belirti ararkenTransfer gününü saymıyorsak 3.günüm bitiyorrrr
doktorum üç gün yatırdı beni wc dışında hareket yok dedi bugün itibariyle hareketlendim tavsiyeni dikkate alıcam mutlaka ama belirti aramamak mümkün deil maalesefIlk denememdi canım. 5.gün embriyosu.
transfer günü sayılmıyormuş canım.. Canım belirtiler için çok erken belirti arama boşuna.. ben kafayı yemiştim ben belirti ararken) yürüyüş yap sürekli rahime kan akışı sağlansın..