- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
- Konu Sahibi Benbirdost
Benimde ilk inşallah son olur.. kaç yumurta toplandı? kaçı döllendi?Evet ilk denemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk inşallah son olur.. kaç yumurta toplandı? kaçı döllendi?Evet ilk denemem.
Amin canım inşallahEvet canım hatırladım hoşgeldin:)) hemen ekliyorum hepimize pozitif görüp kucaklarımıza almak nasip olsun ekliyorum seni de.
Benimde 5 tane var inşallah ilk denememizde tutar da geri kalanları kardeş olarak kullanırız3 dondurulmuşum var canım.
Hoşgeldin canım.. bende şu kasım gelse artık diye dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum..Ben de dinlenmedeyim kızlar ağustosta toplanmıştı yumurtalar. 4 tane 5. Gün embriyom var. Gelecek ay yaptırayım diyorum transfer. Ama bir yanım da çok ürkek daha bekle diyor. Bekleme aşamasında neler yapıyosunuz? Hangi ilaçlrı kullanıyosunuz?
İnşallah canım. Seninkiler kaçarlı donduruldu? Benim üçünü birlikte dondurmuşlar ona üzülüyorum. Yani çözdükten sonra tekrar dondurulabiliyor sorun olmuyor diyor embriyolog ama ne bileyim işte sanki 2 ye 1 şeklinde ayırıp dondursa daha iyi olurdu.Benimde 5 tane var inşallah ilk denememizde tutar da geri kalanları kardeş olarak kullanırız
Transferden önce vajinal jel kullnıldığını ilk kez duydum. Doktorun vardır bir bildiği.Hoşgeldin canım.. bende şu kasım gelse artık diye dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum..
Canım şuan ginera diye doğum kontrol hapı kullanıyorum 13 ekimde lucrin depot yarım doz iğne kullanacam.. 25 ekimden sonrada estrofem, coraspin, vajinal jel ve elevit kullanmaya başlicam.. şuan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum..
Canım jeli 14 kasımda kullanmaya başlicam. bulunduğum yerde kadın doğum doktoruna vajinal muayene olucam kalınlığı istenilen kalınlıkta olursa inşallah 20 kasımda transfer olucam.. bebişin yerini hazırlamak için 14 kasımda jele başlicam sabah-akşam 20 kasımda da inşallah transfer..Transferden önce vajinal jel kullnıldığını ilk kez duydum. Doktorun vardır bir bildiği.
Canım sana sormadan mı donduruyorlar? Beni arayıp sordular nasıl donduralım diye benim normalde 6 taneydi aradılar nasıl donduralım ikişer mi üçer mi diye bende arasındaki farkı sordum sonra ikişerin daha mantıklı olduğuna karar verdim.. ama 6.cının gelişimi yavaştı oyüzden o ölmüş.. tekrar aradılar 1 tanesini kasımdaki transfer için tek olarak diğerleri ikişer olarak donduralım dediler bende tamam dedim..İnşallah canım. Seninkiler kaçarlı donduruldu? Benim üçünü birlikte dondurmuşlar ona üzülüyorum. Yani çözdükten sonra tekrar dondurulabiliyor sorun olmuyor diyor embriyolog ama ne bileyim işte sanki 2 ye 1 şeklinde ayırıp dondursa daha iyi olurdu.
Evet sormadan dondurdular embriyolog kalitelerinin iyi olduğunu çözünce de tekrar geri dondurabileceklerini bunda hiçbir sakınca olmadığını anlattı. Hayırlısı bakalım.Canım sana sormadan mı donduruyorlar? Beni arayıp sordular nasıl donduralım diye benim normalde 6 taneydi aradılar nasıl donduralım ikişer mi üçer mi diye bende arasındaki farkı sordum sonra ikişerin daha mantıklı olduğuna karar verdim.. ama 6.cının gelişimi yavaştı oyüzden o ölmüş.. tekrar aradılar 1 tanesini kasımdaki transfer için tek olarak diğerleri ikişer olarak donduralım dediler bende tamam dedim..
Benim de 3 dondurulmusum var3 dondurulmuşum var canım.
Sizinkini nasıl dondurdular 3 ü birlikte mi yoksa ayrı mı?Benim de 3 dondurulmusum var
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Ben daha opu sonrası ilk regl deyim. 2 ye daha çoookk varrSonunda opu sonrasi 2. Reglimi oldum.yarin merkeze gidicem.transfer olacak mi bu ay acaba..merak ve heyecan icindeyim...
Canım benimkiler 6 tane olsaydı 1 tanesi ayrıca kasımdaki transfer için tek olarak dondurulacaktı, diğerleri 3ü bir yerde diğer ikisi bir yerde dondurulacaktı..Evet sormadan dondurdular embriyolog kalitelerinin iyi olduğunu çözünce de tekrar geri dondurabileceklerini bunda hiçbir sakınca olmadığını anlattı. Hayırlısı bakalım.
Hadi hayırlısı canım.. bu ay olursan ilk transferi sen olucan :))Sonunda opu sonrasi 2. Reglimi oldum.yarin merkeze gidicem.transfer olacak mi bu ay acaba..merak ve heyecan icindeyim...
İnşallah canım.Canım benimkiler 6 tane olsaydı 1 tanesi ayrıca kasımdaki transfer için tek olarak dondurulacaktı, diğerleri 3ü bir yerde diğer ikisi bir yerde dondurulacaktı..
Bende sordum çözülünce bozulma falan oluyor mu diye.. olmuyor dedi binde bir olur dedi.. bi sorun olsaydı tek tek dondururlardı bence.. bunları düşünme beslenmene dikkat et sen..
Sormadilar ki nasil yaptilar bilmiyorum.uc tane kaldi 5.güne donduruyoruz dediler.ben de tmm dedim:)Sizinkini nasıl dondurdular 3 ü birlikte mi yoksa ayrı mı?
Zaman bekleyince zor geciyor di mi yaa...sonuc olumlu olsun da bekleriz napalim...yarin sabah gitcem bakalim neler olcak...:)Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Ben daha opu sonrası ilk regl deyim. 2 ye daha çoookk varr