- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
evet canım biz 2 tane gonderdik 1 tanesi normal geldiInşallah bu sefer pozitif olucak canım olumsuz düşünme.. zaten hiç beklemeden transfer yapılması benimde hoşuma gitmiyor.. vücudunun iyice dinlenmesi rahimin kendini hazırlaması çok önemli..
Donmuş embriyolar genetiğe gidiyor mu?
Kalan 2 dondurulmuşunuz ayrı ayrı mı donduruldu yoksa birlikte dondurup 2 sini de çözüp tekrar mı donduruluyor acaba?Bende dinlendirme surecindeyim. Gecen ay transfer olmuştum, negatif sonuç aldım. 2 tane dondurulmusum kaldi, onlarin öncesinde histeroskopi yapilacak. Bu haftasonuna randevu aldim. Sonrasinda 1 ya da 2 adet surecini dinlenerek geçireceğim ve belirsiz beklemek cok zkr. Gerci negatif sonuc almak da cok zordu amaa..
Anladım canım inşallah sağ salim tutunur hepimizin bebişleri...evet canım biz 2 tane gonderdik 1 tanesi normal geldi
İnsalah canım sen nerde yaptiriyosunAnladım canım inşallah sağ salim tutunur hepimizin bebişleri...
Ben antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a yaptırıyorum canım..İnsalah canım sen nerde yaptiriyosun
hayırlısı olur inşllah kaçıncı denemenBen antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a yaptırıyorum canım..
Birlikte donduruldular birlikte cozdueulup ikisi de transfer edilecek insallah..Kalan 2 dondurulmuşunuz ayrı ayrı mı donduruldu yoksa birlikte dondurup 2 sini de çözüp tekrar mı donduruluyor acaba?
Ilk denemen olucak inşallah canım.. hepimizin bu son olur inşallah pozitiflerle dolar bu topik:))hayırlısı olur inşllah kaçıncı denemen
Evet canım hatırladım hoşgeldin:)) hemen ekliyorum hepimize pozitif görüp kucaklarımıza almak nasip olsunBenbirdost canım hayırlı olsun topiğin seninle konuşmuştuk buraya da katılayım dedim ben de transferi bekliyorum tarih belli değil ama kasımın İlk ya da ikinci haftası inşallah
insalah canım benim 4 . Deneme benimIlk denemen olucak inşallah canım.. hepimizin bu son olur inşallah pozitiflerle dolar bu topik:))
Tamam canım ekliyorum.. inşallah hepimizin pozitif olucak moraller yüksek olsun:))Ben de şuan rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah benim de transferim kasımda olacak.
Inşallah son olacak canım moralini yüksek tut ve dua etmeye devaminsalah canım benim 4 . Deneme benim
İnşallah yaa.. Olumlu düşünmek istiyorum.Tamam canım ekliyorum.. inşallah hepimizin pozitif olucak moraller yüksek olsun:))
insalah canimInşallah son olacak canım moralini yüksek tut ve dua etmeye devam
Ilk denemen mi?İnşallah yaa.. Olumlu düşünmek istiyorum.
Evet ilk denemem.Ilk denemen mi?
Bende opu sonrası 5.gün adet oldum.. senin opu yeni mi oldu?27 eylül de opu oldum. Opu sonrası 5. Gün adet oldum. Bu adetim bitince kontrole çağırdı doktor. Transfer provası yapalım hem tıkanıklık yapışıklık filan varmı bakalım dedi. Size böyle birşey dediler mi?