Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ertelememizi gerektirecek durumlar oluştu canım. En mantıklısının böyle olacağına karar verdik. Ben de sizin güzel haberlerinizle teselli olurum bu süreçte inşallah canım.
Anladım canım inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz. Belki sende doğal yolla hamile kalırsında bizi çok mutlu edersin:))

25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi

25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi
canım benim de yumurta toplama öncesi reglim 28 ağustostu toplama işleminden sonra 14 eylülde oldum sonra 15 ekimde oldum bu ay da 12 sinde olursun dedi doktor normal yanı daha olmaman 14 kasım cıvarı olursun muhtemelen ama için rahatlasın ıstıyosan ara bi sor yine de.

Şuan heyecanım 2 ye katlandı, adetim 3. Gün kesilmişti, hamile olabilirsin git kan ver dedi sanmıyorum ama şoklardayım şuan, endometrium 9.2 olmuş 11. Günüm bugün

Şuan heyecanım 2 ye katlandı, adetim 3. Gün kesilmişti, hamile olabilirsin git kan ver dedi sanmıyorum ama şoklardayım şuan, endometrium 9.2 olmuş 11. Günüm bugün
Canım rahmiyin bukadar kalınlaşması normal değil hemen kan ver sonucu yaz inşallah bi mucize ile karşılaşırız

Canım rahmiyin bukadar kalınlaşması normal değil hemen kan ver sonucu yaz inşallah bi mucize ile karşılaşırız

Ya gerçekten sanmıyorum ben hissederdim, kan verdim sonucu bekleme dediler eve gidiyorum, gebelik yoksa diye her ihtimale karşı transfer günüm belirlendi, 12 si pazartesiye inşallah

kızlar bana da rahim dinlendirme uygulanıyor bahçecide tedavi görüyorum bende doktorum emre bey transfer öncesi özel bir hazırlık yaptınız mı sizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…