- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
hadı gozunaydın canımkızlar transfer günüm belli oldu perşembe Allah'ın izniyle transferim yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı gozunaydın canımkızlar transfer günüm belli oldu perşembe Allah'ın izniyle transferim yapılacak
Ooo süppeeerr hadi inşallah canım heyecanla takipteyimkızlar transfer günüm belli oldu perşembe Allah'ın izniyle transferim yapılacak
Ayyy ne güzel hadi hayırlı olsun şimdiden:))kızlar transfer günüm belli oldu perşembe Allah'ın izniyle transferim yapılacak
Aynen canım ilk denemede tek embriyo transfer ediliyor öyle bir yasa çıkmış tabi bazı doktorlar yasayıda önemsemiyor malesef ki..teşekkür ederim kızlar hepinize, hastaneden az önce aradılar çarşamba gününe çektiler transfer günümü :)
tek embriyo transferi yapılacakmış.hoca böylesi daha iyi ve uygun dedi hemde yaşım dolayısıyla ilk transferde iki tane yapamıyorlarmış
bizde tamam dedik bakalım hakkımızda hayırlısı
2019 bizlerin yılı olsun inşallah
Stresten veya mevsimsel olarak gecikmiş olabilir canım 1 hafta bekle yine gelmezse doktora gidersin söktürücü verir.. hamile değilsen tabiBen de bu ay başlamaya karar vermiştim. Ama şimdi de adet olamıyorum. Bugün 3. Gün ama tık yok. Normalde ilaçlara başlayacaktım.
Ah o hamilelik ihtimali nasıl da hem umutlandırıyor hem de yıpratıyor insanı. Ancak çeken bilir. Ne zaman olursa artıkStresten veya mevsimsel olarak gecikmiş olabilir canım 1 hafta bekle yine gelmezse doktora gidersin söktürücü verir.. hamile değilsen tabi
abla nasılsın sen adet oldun mu acebaKizlar sonuclariniz pozitif olsun da varsin gec olsun...onemli olan bu...rabbim kimseye negatif sonucunu gostermesin...hepinizin saglikli bebekleri olsun insallah...dualarim sizlerle...
Yok canim olmadim 4 ekimdi son reglimabla nasılsın sen adet oldun mu aceba
bende olmadim benimde 8 ekimdiYok canim olmadim 4 ekimdi son reglim
tesekkur ederim canım tabiki vazgecmek yok ben çarşamba günü doktorumla konuşmak için istanbula gidiyorum bakalım doktorum ne diycek biraz birikim yaptiktan sonra tekrar basliyacagiz allah izin verirse canım benim 5. Gün embriyosuydu pgt yaptirdik iyi gelmisti 1 tane trasfer edilmisti kalitesi 5ab di
Canim ben bu sabah regli oldumbende olmadim benimde 8 ekimdi
Iyi gidiyor çok şükür günler çabuk bari geçiyor son 17 gün kaldı inşallah bir aksilik olmaz estrofemi bugün 4'e çıkardım ama kahverengi akıntım var anlamadım. Yarın merkezi arayıp bi soracam normal mi diye..Benbirdost kuzum sen nasılsın? Kasım a girdik heyecan var mı :)
Biz transferi erteleme kararı aldık. Sanırım bahara doğru bir vakitte olacak. İnşallah sizlerin buradan tek tek pozitif haberlerini alıp ben de takılırım peşinize :)
ben halen olmadım ablaCanim ben bu sabah regli oldum
Ertelememizi gerektirecek durumlar oluştu canım. En mantıklısının böyle olacağına karar verdik. Ben de sizin güzel haberlerinizle teselli olurum bu süreçte inşallah canım.Iyi gidiyor çok şükür günler çabuk bari geçiyor son 17 gün kaldı inşallah bir aksilik olmaz estrofemi bugün 4'e çıkardım ama kahverengi akıntım var anlamadım. Yarın merkezi arayıp bi soracam normal mi diye..
Siz niye ertelediniz ki? Kız bahara kadar nasıl dayacaksın ben hergün gün saya saya öldüm bittim :)))