- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Iyiyim cok sukur canim...sen nasilsin...Canım nasılsın
Ben cok ilac kullanmadim ya canim ondan hemen oldum sanırım...ama rahatladim ya cok oluyorum bu ay...heralde canım
Bende iyiyim çok şükür cnm yavaş yavaş toparlanıyorumIyiyim cok sukur canim...sen nasilsin...
bende olucam heralde abla belirtisi başladı sabahBen cok ilac kullanmadim ya canim ondan hemen oldum sanırım...ama rahatladim ya cok oluyorum bu ay...
Canım rahmiyin bukadar kalınlaşması normal değil hemen kan ver sonucu yaz inşallah bi mucize ile karşılaşırız
İnşallah o pozitif olur canim12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
inşallah transferden sonra güzel haberlerini alırız canım. senin güzel haberlerinle transfere gideriz bizlerde...12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
ben 16 ekimden bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum 30 ekimde de tek doz lucrın ıgne yaptım şimdi regl dönemini bekliyorum bakalım sonrası ne olacakkızlar bana da rahim dinlendirme uygulanıyor bahçecide tedavi görüyorum bende doktorum emre bey transfer öncesi özel bir hazırlık yaptınız mı sizler
inşallah transferden sonra güzel haberlerini alırız canım. senin güzel haberlerinle transfere gideriz bizlerde...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah o pozitif olur canim
gözün aydın canım insalah pozitif olurArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. İnşallah 22 kasım da trAnsferim olacak
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. İnşallah 22 kasım da trAnsferim olacak
İnşallah. Teşekkr ederimgözün aydın canım insalah pozitif olur
İkimizde arka arkaya pozitifleri alırız inşallah
SEnin ayın kaçında? İlk transfermiydiİkimizde arka arkaya pozitifleri alırız inşallah
12 kasım inşallah, ilk deneme dondurulmuşlaSEnin ayın kaçında? İlk transfermiydi
canım benimde endometriumu 9,6 mm ölçtüler estrofem kullanıyoruz sonuçta kalınlaşması normal niye bhcg istedilerse anlamadım12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr