Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Benim ilk kez adetim 3. Günde birden kesildi ondan bhgc istediler, kalınlaşma yüzünden değildi, başıma ağrılar giriyo benim yaa galiba stres yaptım

Benim ilk kez adetim 3. Günde birden kesildi ondan bhgc istediler, kalınlaşma yüzünden değildi, başıma ağrılar giriyo benim yaa galiba stres yaptım
anladım canım
hiç stres yapma tatlım herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah.
sakin sakin bebişlerimizi alıp dönücez evimize

Aynı günüz:) şuan ne kullanıyorsun? Neler yapıyorsun
Ne kullanmıyorum ki :))) estrofem günde 4tane, coraspin ve elevit kullanıyorum..

Ayrıca hergün ballı süt, havuç suyu, elma suyu, kuru incir, fındık, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, avakado, yumurta ve haftanın 3 günü kuru fasulye, 3 günü de ilikli kemik suyu tüketiyorum.. sadece balığa başlamadım henüz onada başlamam gerek bide ananasa başlamadım.. bir an önce transfer olsam da kurtulsam artık hayatımda hiç bu kadar proteinli beslenmemiştim sıkıldım artık

çok iyi:)))
maşallah:)) daha dur hamileliktede iyi beslenicen

çok iyi:)))
maşallah:)) daha dur hamileliktede iyi beslenicen
Inşallah ya hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutsunda 9 ay boyunca iyi beslenirim :)) sende dikkat et beslenmene şurda çok az kaldı sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsun? Belki benimde unuttuklarım vardır..

Cyclo beyaz olan hapını günde 1 tane 4 gün sonra 2 ye çıkacakmış haftaya da progestan kullanıcam. Yeme konusuna gelince ben zaten her daim sebze meyve tüketen biriydim. Haftanın bir günü mutlaka balık bir günü et.Yani ekstra bir şey yemiyorum. Vitamin kullanmama gerek var mı diye sordum yok dediler.bol bol dua ediyorum. Hakkımda hayırlıysa zamanında sağlıkla doğacak evlatlsr nasip et Allahım diyorum. Tabi kim evlat hasreti çekiyorsa onlara da ver diyorum 16 kasımda usg kontrolüm var. İnşallah istenilen kalınlığa çıkar.

Amin canım Rabbim hepimizin duaları kavul etsin.. Benimkide 16 kasımda muayenem var ve progesteron testim var inşallah herşey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…