- 30 Ekim 2014
- 373
- 710
-
- Konu Sahibi Benbirdost
canım benimde endometriumu 9,6 mm ölçtüler estrofem kullanıyoruz sonuçta kalınlaşması normal niye bhcg istedilerse anlamadım
hayırlı olsun transfer tarihin
gün yaklaştıkça bendede heyecan iyice arttı
transfer günümü çarşamba gününe çektiler son 2 günüm
bugün işe gittim ama aklım bi karış havadaydı :)
anladım canımBenim ilk kez adetim 3. Günde birden kesildi ondan bhgc istediler, kalınlaşma yüzünden değildi, başıma ağrılar giriyo benim yaa galiba stres yaptım
Negüzel söylüyosun yaa inşallaahanladım canım
hiç stres yapma tatlım herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah.
sakin sakin bebişlerimizi alıp dönücez evimize
Benim de 12 kasım transferim canım. Benim kalınlık 7.35 imiş. Bu sayılardan pek bir şey anlamıyorum12 kasım inşallah, ilk deneme dondurulmuşla
Bende pek anlamıyorum aslında, inşallah aynı gün hayırlı sonuçlarımızı da öğrenirizBenim de 12 kasım transferim canım. Benim kalınlık 7.35 imiş. Bu sayılardan pek bir şey anlamıyorum
İdeal kalınlık 9 ve üzeri imiş. O zamana kadar kalınlaşır.bence gayet iyi. Allah gönlüne göre versin inşallah. Nerde bekleyen varsa dolsun kucaklarıBenim de 12 kasım transferim canım. Benim kalınlık 7.35 imiş. Bu sayılardan pek bir şey anlamıyorum
güzel haberlerinle hep beraber seviniriz inşallah...Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. İnşallah 22 kasım da trAnsferim olacak
Çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin pozitif olur.gözün aydın canım insalah pozitif olur
İnşallah çok sağolgüzel haberlerinle hep beraber seviniriz inşallah...
Aynı günüz:) şuan ne kullanıyorsun? Neler yapıyorsun
Ne kullanmıyorum ki :))) estrofem günde 4tane, coraspin ve elevit kullanıyorum..Aynı günüz:) şuan ne kullanıyorsun? Neler yapıyorsun
çok iyi:)))Ne kullanmıyorum ki :))) estrofem günde 4tane, coraspin ve elevit kullanıyorum..
Ayrıca hergün ballı süt, havuç suyu, elma suyu, kuru incir, fındık, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, avakado, yumurta ve haftanın 3 günü kuru fasulye, 3 günü de ilikli kemik suyu tüketiyorum.. sadece balığa başlamadım henüz onada başlamam gerekbide ananasa başlamadım.. bir an önce transfer olsam da kurtulsam artık hayatımda hiç bu kadar proteinli beslenmemiştim sıkıldım artık
maşallah:)) daha dur hamileliktede iyi beslenicenNe kullanmıyorum ki :))) estrofem günde 4tane, coraspin ve elevit kullanıyorum..
Ayrıca hergün ballı süt, havuç suyu, elma suyu, kuru incir, fındık, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, avakado, yumurta ve haftanın 3 günü kuru fasulye, 3 günü de ilikli kemik suyu tüketiyorum.. sadece balığa başlamadım henüz onada başlamam gerekbide ananasa başlamadım.. bir an önce transfer olsam da kurtulsam artık hayatımda hiç bu kadar proteinli beslenmemiştim sıkıldım artık
Inşallah ya hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutsunda 9 ay boyunca iyi beslenirim :)) sende dikkat et beslenmene şurda çok az kaldıçok iyi:)))
maşallah:)) daha dur hamileliktede iyi beslenicen
Hadi işin rast gitsin cnm yumoşlarına rahatlıkla kavuşursun inşallahkızlar yarın sabah 10 buçukta transferim benim için bu gece dualarınızda yer verirseniz çok mutlu olurum
Cyclo beyaz olan hapını günde 1 tane 4 gün sonra 2 ye çıkacakmış haftaya da progestan kullanıcam. Yeme konusuna gelince ben zaten her daim sebze meyve tüketen biriydim. Haftanın bir günü mutlaka balık bir günü et.Yani ekstra bir şey yemiyorum. Vitamin kullanmama gerek var mı diye sordum yok dediler.bol bol dua ediyorum. Hakkımda hayırlıysa zamanında sağlıkla doğacak evlatlsr nasip et Allahım diyorum. Tabi kim evlat hasreti çekiyorsa onlara da ver diyorumInşallah ya hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutsunda 9 ay boyunca iyi beslenirim :)) sende dikkat et beslenmene şurda çok az kaldısen hangi ilaçları kullanıyorsun? Beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsun? Belki benimde unuttuklarım vardır..
Amin canım Rabbim hepimizin duaları kavul etsin.. Benimkide 16 kasımda muayenem var ve progesteron testim var inşallah herşey yolundadır..Cyclo beyaz olan hapını günde 1 tane 4 gün sonra 2 ye çıkacakmış haftaya da progestan kullanıcam. Yeme konusuna gelince ben zaten her daim sebze meyve tüketen biriydim. Haftanın bir günü mutlaka balık bir günü et.Yani ekstra bir şey yemiyorum. Vitamin kullanmama gerek var mı diye sordum yok dediler.bol bol dua ediyorum. Hakkımda hayırlıysa zamanında sağlıkla doğacak evlatlsr nasip et Allahım diyorum. Tabi kim evlat hasreti çekiyorsa onlara da ver diyorum16 kasımda usg kontrolüm var. İnşallah istenilen kalınlığa çıkar.
Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. İnşallah sağlıkla huzurla alırsın kucağına... dualarım seninle...kızlar yarın sabah 10 buçukta transferim benim için bu gece dualarınızda yer verirseniz çok mutlu olurum