Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

teşekkür ederim kızlar hepinize, hastaneden az önce aradılar çarşamba gününe çektiler transfer günümü :)
tek embriyo transferi yapılacakmış.hoca böylesi daha iyi ve uygun dedi hemde yaşım dolayısıyla ilk transferde iki tane yapamıyorlarmış
bizde tamam dedik bakalım hakkımızda hayırlısı
2019 bizlerin yılı olsun inşallah

Aynen canım ilk denemede tek embriyo transfer ediliyor öyle bir yasa çıkmış tabi bazı doktorlar yasayıda önemsemiyor malesef ki..

81870719 ve tugce0640 Allah sağlıklı evladınızın pozitif haberini alacağınız günü de göstersin inşallah pozitifi görene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğiz. Transfer edilen embriyolarınızın kalitesi nasıldı? Ve tek embriyo mu konulmuştu?

tesekkur ederim canım tabiki vazgecmek yok ben çarşamba günü doktorumla konuşmak için istanbula gidiyorum bakalım doktorum ne diycek biraz birikim yaptiktan sonra tekrar basliyacagiz allah izin verirse canım benim 5. Gün embriyosuydu pgt yaptirdik iyi gelmisti 1 tane trasfer edilmisti kalitesi 5ab di

Iyi gidiyor çok şükür günler çabuk bari geçiyor son 17 gün kaldı inşallah bir aksilik olmaz estrofemi bugün 4'e çıkardım ama kahverengi akıntım var anlamadım. Yarın merkezi arayıp bi soracam normal mi diye..

Siz niye ertelediniz ki? Kız bahara kadar nasıl dayacaksın ben hergün gün saya saya öldüm bittim :)))

Ertelememizi gerektirecek durumlar oluştu canım. En mantıklısının böyle olacağına karar verdik. Ben de sizin güzel haberlerinizle teselli olurum bu süreçte inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…