Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Bende dün günde 2'ye çıkardım hiçbir belirtim yok ve hala adetim bitmedi adetimin 12.günündeyim rahim mi kalınlaşmıyor acaba..?
ben başladığımda adetim bitmişti o yüzden süreyle ilgili bişey bilmiyorum
bugün daha rahatım yan ağrım azaldı baya sadece başağrım çok o da estrofeme başladığımdan beri var zaten. yan etkilerde yazıyo başağrısı yaptığı
yarın usg kontrolüm var bakalım ne zaman transfer olacağım belli olacak
inşallah bu ilaca 4le devam etmem gerekmez midem bulanıyor sürekli, iştahım çok açıldı ama bulantı yüzünden yemek yiyemiyorum. sürekli aç geziyorum :)

Haziranda deneyeyim diyorum bakalim ☺☺☺
Aynen canım tam yaz tatiline denk gelsin
bende yazın tedavi görmek istedim ama git şu gün gel git bu gün gel diye diye kışın tam ortasına denk geliyo her defasında :) neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Zaten hemen deneyemem ya psikolojim kaldirmaz...haziranda okulda olmayinca kafam daha rahat olur...

Kızlar yumurtalıklarım aşırı ağrıyo ne yapacağımı şaşırdım kan değerlerim normal çıktı dr bişey demiyor nasıl atlatıcam bu durumu nasıl geçer bi bilginiz varmı dayanamıyorum artık

Doktoruna muayeneye git canim karnindan ultrasonla bakarlar muhtemelen

Doktoru aradım ağrı kesici al dedi cnm nefes darlığı olmadan müdahale etmiyorlarmış geçer diyolar ama nasıl
bi ultrason yapılsa iyi olurdu bencede çok yumurtan toplanmıştı diye hatırlıyorum, devam ederse acile başvur bence tatlım
hangi aşamada müdahale edilir bilmiyorum ama yine de tetikte olmak lazım

bi ultrason yapılsa iyi olurdu bencede çok yumurtan toplanmıştı diye hatırlıyorum, devam ederse acile başvur bence tatlım
hangi aşamada müdahale edilir bilmiyorum ama yine de tetikte olmak lazım
Ultrasona girdim canım rahimde miyom oluşmuş yumurtalıklarımda çok şişmiş ama kan değerlerim normal çıktığı için bi müdahale yapamıyoruz bu şekilde kendi halinizde atlatacaksınız dedi kendi doktorumu aradım oda kan değerlerin normalse ağrı kesici al dedi anlıycan ağrılarımla başbaşayım

anladım canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…