Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ne bileyim yaa forumda hep okuyorum silik cikti falan yaziyorlar..benim tek cizgi cikinca umudumu kestim hemen...nasip bakalim...ama kim ne derse desin insan resmen yikiliyor :KK43:
abla canını sıkmak ıstemem ama dün benım kan negatıf cıkınca evde ıdrar yap dedı evde ıdrar yaptım cıkmadı gene

Ne bileyim yaa forumda hep okuyorum silik cikti falan yaziyorlar..benim tek cizgi cikinca umudumu kestim hemen...nasip bakalim...ama kim ne derse desin insan resmen yikiliyor :KK43:
Canım Herkeste aynı olmuyor niye hemen moralini bozuyosun olmazsada napalım ölüm yokya ucunda çok şükür mesleğin var maddi gücünde var tekrar yaptırırsın sıkma canını kan sonucunu bekle

Slm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 20 kasımda daha çoooookk var yani:KK43: resmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..

Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur:KK66:)

hadi çıkın çıkın gelin :halay:

Kızlar merhaba,
benim de 7 eylülde toplandı yumurtalarım bi aksilik çıkmazsa inşallah 1 aralıkta transfer olacak ama ben hasimato hastasıyım tsh sürekli oynuyor doktorum da benim için tek önemli şey tsh tahlilin dedi 8 agustosta endokrin uzmanıyla görüşmüştüm tsh 2,5 ve altında olursa hiç bi sıkıntı olmaz demişti o zaman öyleydi. ara ara tahlilimi tekrarladım hiç bi sorun yoktu. gecen hafta tekrar tahlil yaptırdım sonuclarımı ancak dün gösterebildim 4,75 cıktı tsh normal dedi transfer yapsın doktorun dedi yani bi dediği diğerini tutmadı. kafam cok karıstı bilgisi olan var mı?

Pazartesi kontrole gel dediler rahim kalınlığına bakıp ilaç vericez demişlerdi. Yani adet olucan demediler. Yani anlamadığım zaten adetliyken gittim lucrin yaptılar. Bir daha neden erkenden adet olmamı sağladılar?
Haa ozaman bilemem canım doktorunu arada sor istersen önemli olabilir..

Aynen...buyuk ihtimal negatif yani benim...ilk şoku atlattim iyiyim:KK54:
Üzülme canım senin yine negatif alınca sarılıp moral bulacağın şükredeceğin bir evladın var.. Allah ona hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. tekrar dondurulmuşlarla denersin inşallah birgün olucak..

Üzülme canım senin yine negatif alınca sarılıp moral bulacağın şükredeceğin bir evladın var.. Allah ona hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. tekrar dondurulmuşlarla denersin inşallah birgün olucak..
Iki yildir olmuyor ama uzulmedim hiç..cunku cok sukur bi kizim var...ama bu surece girince insanda bi beklenti olusuyor...olmazsa da hayal kirikligi yasaniyor...rabbim hayirlisini versin hepimize:)

Kızlar hiç bişey canımızdan daha değerli değil yaşam bize verilmiş en büyük ödüldür onuda sıkarak üzerek yaşamayalım herkesin farklı farklı imtihanları var rabbim insanları yesin içsin gülsün eğlensin diye yaratmadı hepimize farklı imtihan verdi inancımızı ve tevekkülümüzü ölçmek için. Dünyaya sakat gelebilir veyada bi kaza sonucu yarım kalabilirdik boy boy evlatlarımız olurdu onlardan sürekli eziyet ve işkencede görebilirdik veya amansız hastalığa yakalanıp ölmeden sürünedebilirdik böyle olanlar yokmu rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin rabbim bizi sağlığımızla huzurumuzla imtihan etmesinde bukadarcık imtihanımızla sabrederek tevekkül ederek savaşalım hiç bişey sizden daha değerli değil canlarım :KK200:

Kızlar hiç bişey canımızdan daha değerli değil yaşam bize verilmiş en büyük ödüldür onuda sıkarak üzerek yaşamayalım herkesin farklı farklı imtihanları var rabbim insanları yesin içsin gülsün eğlensin diye yaratmadı hepimize farklı imtihan verdi inancımızı ve tevekkülümüzü ölçmek için. Dünyaya sakat gelebilir veyada bi kaza sonucu yarım kalabilirdik boy boy evlatlarımız olurdu onlardan sürekli eziyet ve işkencede görebilirdik veya amansız hastalığa yakalanıp ölmeden sürünedebilirdik böyle olanlar yokmu rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin rabbim bizi sağlığımızla huzurumuzla imtihan etmesinde bukadarcık imtihanımızla sabrederek tevekkül ederek savaşalım hiç bişey sizden daha değerli değil canlarım :KK200:
Cok guzel yazmissin canim... rabbim bizleri affetsin cok sabirsiziz...unutuyoruz imtihanda olduğumuzu...

X