- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.730
- Konu Sahibi Benbirdost
Nissara aynen canım valla çok şükür sonunda ama ben estrofem kullandığımdan beri adetim bitmek bilmiyor korkuyorum rahim kalınlaşmıyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan testi versene eğer varsa ona göre önlem almak için doktorun ilaç falan verir.. zaten test günün yarın, bugün yaptırsanda kesin çıkar sonucun..Kizlar bugun transferin 9.günü...az once kahverengi akinti geldi...dun geceden beri zaten sag kasigim ve vajinamin ici agriyor...regli mi oluyorum dersiniz
Bende dün günde 2'ye çıkardım hiçbir belirtim yok ve hala adetim bitmedi adetimin 12.günündeyim rahim mi kalınlaşmıyor acaba..?kızlar estrofem kullananlara bişey sorucam ben ayın 21inden beri kullanıyorum dün 4 taneye çıkmam gerekiyodu verdikleri listeye göre.dün 4 tane içtim akşamdan beri şiddetli bel ağrım ve sağ yan ağrım var bugün artık ağrı kesici içmek zorunda kaldım o sayede biraz hafifledi ama aşırı halsizlik var üzerimde
azıcık evin içinde dolanıyorum gücüm tükeniyo hemen aşırı ter basıyo anlamadım niye böyle oldum
cumartesi kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam ama sizlerde de benzer şeyler var mı merak ettim
Bence implant belirtisidir, zaten kana olsa bile panikleme, gene de kan ver derimKizlar bugun transferin 9.günü...az once kahverengi akinti geldi...dun geceden beri zaten sag kasigim ve vajinamin ici agriyor...regli mi oluyorum dersiniz
canını sıkma abla sen belkı bebıstırBana regli oluyorum gibi geliyor karnimda da bi sislik var bugun
Cnm böyle lekesi gelenlerin geneli hamile oluyor inşallah sendekide yerleşme lekesidir sıkma canını güzel düşünSabahi bekliycem artik kizlar...bakalim kaderimde ne varsa onu yasiycam yapcak bisey yok ...hayirlisi olsun ☺
bukadar uzun sürmesi normal değil doktoruna danıştınmıNissara aynen canım valla çok şükür sonunda ama ben estrofem kullandığımdan beri adetim bitmek bilmiyor korkuyorum rahim kalınlaşmıyor diye
41 gün mü? Çok uzun değil mi? Neye göre bu kadar uzuyormuş biliyormusun peki? Bir de bir şey sorucam bu lucrin bizi geçici menapoza mı sokuyor? Yani yumurtlama olmuyor mu?Ben lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsin
Hayır canım aramadım estroferimi 2'ye çıkardım dün.. pazar günüde 4'e çıkarcam kağıtta öyle yazıyor.. pazar gününe kadar beklicem hala devam ederse p.tesi doktorumu aricam.. kahverengi leke olarak geliyor..bukadar uzun sürmesi normal değil doktoruna danıştınmı
Ben 6 eylülde opu oldum aynı zamanda histereskopide oldum oyüzden 2 aydan fazla dinlendirme verdi doktorum.. lucrinle transfer arasındaki mesafeyi sormadım benimle aynı merkeze giden herkese bu şekilde yapılıyor...41 gün mü? Çok uzun değil mi? Neye göre bu kadar uzuyormuş biliyormusun peki? Bir de bir şey sorucam bu lucrin bizi geçici menapoza mı sokuyor? Yani yumurtlama olmuyor mu?
Kızlar bişey sorcam transfer işlemini sizlerde izleyebiliyor musunuz? Sonra elimize bebişimizin resmini veriyorlarmış doğru mu bu?
Kız sen ne zaman transfer oldun? ben seni kasım ayı diye kaydetmemiş miydim?Transfer için uzanırken yandaki ultrason ekranından tüm aşamaları ben izlemiştim. Küçücük bir ışık görünüyor , sonra da ultrason kağıdını veriyor
evet canım doğru çok duygusal bır anKızlar bişey sorcam transfer işlemini sizlerde izleyebiliyor musunuz? Sonra elimize bebişimizin resmini veriyorlarmış doğru mu bu?
Bencede ara cnm en azından nedenini öğrenirsin seninde için rahatlarHayır canım aramadım estroferimi 2'ye çıkardım dün.. pazar günüde 4'e çıkarcam kağıtta öyle yazıyor.. pazar gününe kadar beklicem hala devam ederse p.tesi doktorumu aricam.. kahverengi leke olarak geliyor..
Kız sen ne zaman transfer oldun? ben seni kasım ayı diye kaydetmemiş miydim?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu seferkinde sağ salim kucağına alırsın bebişini..Haziranda kürtaj ile sonuçlanan bir transferim oldu . Kasım da nasip olursa dondurulmuş transferim var
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu seferkinde sağ salim kucağına alırsın bebişini..
Canım çok geçmiş olsun en azından hamile kalabiliyorsun daha önce hamile kalanlar yavrularına sağ salim kavuşuyorlar hiç hamile kalamazsan sıkıntı oluyor ne mutlu sanaki hamile kalmışsın bide bu yönden bakmak lazım biraz detaylı araştırma ve doğru tedavi ile anne olursun merak etmeİnşallah canım güzel haberleri hep beraber alırız, kavuşuruz evlatlarımıza