Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Nissara Nissara aynen canım valla çok şükür sonunda ama ben estrofem kullandığımdan beri adetim bitmek bilmiyor korkuyorum rahim kalınlaşmıyor diye:KK43:

Kizlar bugun transferin 9.günü...az once kahverengi akinti geldi...dun geceden beri zaten sag kasigim ve vajinamin ici agriyor...regli mi oluyorum dersiniz:KK43:
Canım kan testi versene eğer varsa ona göre önlem almak için doktorun ilaç falan verir.. zaten test günün yarın, bugün yaptırsanda kesin çıkar sonucun..

kızlar estrofem kullananlara bişey sorucam ben ayın 21inden beri kullanıyorum dün 4 taneye çıkmam gerekiyodu verdikleri listeye göre.dün 4 tane içtim akşamdan beri şiddetli bel ağrım ve sağ yan ağrım var bugün artık ağrı kesici içmek zorunda kaldım o sayede biraz hafifledi ama aşırı halsizlik var üzerimde
azıcık evin içinde dolanıyorum gücüm tükeniyo hemen aşırı ter basıyo anlamadım niye böyle oldum
cumartesi kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam ama sizlerde de benzer şeyler var mı merak ettim
Bende dün günde 2'ye çıkardım hiçbir belirtim yok ve hala adetim bitmedi adetimin 12.günündeyim :KK43: rahim mi kalınlaşmıyor acaba..?

Ben lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsin :KK66:
41 gün mü? Çok uzun değil mi? Neye göre bu kadar uzuyormuş biliyormusun peki? Bir de bir şey sorucam bu lucrin bizi geçici menapoza mı sokuyor? Yani yumurtlama olmuyor mu?

bukadar uzun sürmesi normal değil doktoruna danıştınmı
Hayır canım aramadım estroferimi 2'ye çıkardım dün.. pazar günüde 4'e çıkarcam kağıtta öyle yazıyor.. pazar gününe kadar beklicem hala devam ederse p.tesi doktorumu aricam.. kahverengi leke olarak geliyor..

41 gün mü? Çok uzun değil mi? Neye göre bu kadar uzuyormuş biliyormusun peki? Bir de bir şey sorucam bu lucrin bizi geçici menapoza mı sokuyor? Yani yumurtlama olmuyor mu?
Ben 6 eylülde opu oldum aynı zamanda histereskopide oldum oyüzden 2 aydan fazla dinlendirme verdi doktorum.. lucrinle transfer arasındaki mesafeyi sormadım benimle aynı merkeze giden herkese bu şekilde yapılıyor...

Kızlar bişey sorcam transfer işlemini sizlerde izleyebiliyor musunuz? Sonra elimize bebişimizin resmini veriyorlarmış doğru mu bu?

Kızlar bişey sorcam transfer işlemini sizlerde izleyebiliyor musunuz? Sonra elimize bebişimizin resmini veriyorlarmış doğru mu bu?

Transfer için uzanırken yandaki ultrason ekranından tüm aşamaları ben izlemiştim. Küçücük bir ışık görünüyor , sonra da ultrason kağıdını veriyor

Hayır canım aramadım estroferimi 2'ye çıkardım dün.. pazar günüde 4'e çıkarcam kağıtta öyle yazıyor.. pazar gününe kadar beklicem hala devam ederse p.tesi doktorumu aricam.. kahverengi leke olarak geliyor..
Bencede ara cnm en azından nedenini öğrenirsin seninde için rahatlar

İnşallah canım güzel haberleri hep beraber alırız, kavuşuruz evlatlarımıza
Canım çok geçmiş olsun en azından hamile kalabiliyorsun daha önce hamile kalanlar yavrularına sağ salim kavuşuyorlar hiç hamile kalamazsan sıkıntı oluyor ne mutlu sanaki hamile kalmışsın bide bu yönden bakmak lazım biraz detaylı araştırma ve doğru tedavi ile anne olursun merak etme :KK66:

X