Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Canım çok geçmiş olsun en azından hamile kalabiliyorsun daha önce hamile kalanlar yavrularına sağ salim kavuşuyorlar hiç hamile kalamazsan sıkıntı oluyor ne mutlu sanaki hamile kalmışsın bide bu yönden bakmak lazım biraz detaylı araştırma ve doğru tedavi ile anne olursun merak etme :KK66:

Kötü tecrübeler yaşayınca insan yıpranıyor tabi. Aklımdaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakabilirsem sanki her şey daha güzel olacak gibi .. inşallah hepimize nasip olur

Kötü tecrübeler yaşayınca insan yıpranıyor tabi. Aklımdaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakabilirsem sanki her şey daha güzel olacak gibi .. inşallah hepimize nasip olur
Geçmişe bi sünger çek cnm hepimizin kötü tecrübeleri var ama geçmişe bakarak değil önümüze bakıp yolumuza devam ederek alacaz güzel haberleri inşallah güzel düşün güzel olsun :KK200:

Geçmişe bi sünger çek cnm hepimizin kötü tecrübeleri var ama geçmişe bakarak değil önümüze bakıp yolumuza devam ederek alacaz güzel haberleri inşallah güzel düşün güzel olsun :KK200:

Bu yeni denememizde öyle yapıyorum hem diğerine göre süreç daha kolay. Her şey yolunda gider inşallah :dua:

Herkese iyi geceler diliyorum kızlar özlem2016 bol şans diliyorum cnm inşallah çok güzel bi güne uyanırız rabbim yardımcın olsun :KK200:

Ya acıyor mu:KK43: resim nasıl bebişin resmi mi oluyor :)
Bende sikinti varmis canim o yuzden zor oldu iki kere katateri yerlestirdi doktor...ilkinde olmadi biraz idrarimi sonda ile bosaltip yeniden denedi...daha once sezeryan oldugum icin boyle olmus...az oranda boyle olabiliyormus..herkes 5 dk da cikarken ben 15 dk da ciktim transferden...aslinda kolay bi ışlem

Bende sikinti varmis canim o yuzden zor oldu iki kere katateri yerlestirdi doktor...ilkinde olmadi biraz idrarimi sonda ile bosaltip yeniden denedi...daha once sezeryan oldugum icin boyle olmus...az oranda boyle olabiliyormus..herkes 5 dk da cikarken ben 15 dk da ciktim transferden...aslinda kolay bi ışlem
abla ne yaptın

Canım verdinmi kanı

Arkadaşlar bir şey sorucam. Ben 2 hafta önce lucrin tek doz olmuştum. Pazartesi kontrolüm vardı fakat adet oldum.böyle olan varmı?

En çok korktuğumda sonda :KK17:
Sen kan vermeye gittin mi?

Lucrin'den sonra adet olunuyor zaten canım..
Pazartesi kontrole gel dediler rahim kalınlığına bakıp ilaç vericez demişlerdi. Yani adet olucan demediler. Yani anlamadığım zaten adetliyken gittim lucrin yaptılar. Bir daha neden erkenden adet olmamı sağladılar?

Slm kizlar sabah sekiz bucukta kan verdim sonuc icin uc bucuk dort gibi arayacaklarmis...evde idrar testi yaptim az once ...negatif cikti :KK43:

X