Canım buarada hamile olmana bebişinin gelmesine çok sevindim...allah sabrının sonucunu verdi bak....
Allahım herkesin kucaklarını doldurur inşallah. Test sonucunu aldığımda da bebek isteyen herkes için dua ettim Allah kabul ederse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım buarada hamile olmana bebişinin gelmesine çok sevindim...allah sabrının sonucunu verdi bak....
Merhabalar cok gguzel bi konu acmssn canm tebrik eederim .. Bende tazecik anne adayim bugün transfermin 8.günü heycanm çok arti az kaldi büyük güne iinşallah bebislermin habrnide veririmevra8post: 37606252 .!.:Arkadaşlar,
Merhaba 30ekimde 1blastokonist evresinde en kaliteli yumurta müzik eşliğinde bana transfer edildi.4yıllık evliyim.çikolata kistinden dolayı 2defa ameliyat aşılamalar yapıldım.ancak tedaviler yumurta rezervimim azalmasına yol açtığı için tüp bebek önerdiler...8/11/2014 cumartesi günü belli olacak.
Arkadaşlar transferin olduğu gün 5saat içinse solunda 20sn süren bir kasılma oldu.
Transferden sonra 5.günüm...
1-göüğüslerim şiş ama aman aman acımıyor sadece göüğüs kenarlarım acıyor
2-karnım şiş 3aylık hamile gibi şiş
3-ben günde 2defa lavaboya giden insandım.günde 8den fazla tuvalaete gidiyorum idrara...
4-son 2gündür sol kasığım zonkluyor ara ara.
5-karnımın altında sanki bir şey var hissi
6-5.günde özellikle sabahleyin inanılmaz halsizlik başladı.öğleden sonra hani bayılcak gibi içiniz geçer ya 2-3 kez bayılma hissi ve akabinde tansiyon düşüklüğü gibi yaşadım akabinde midem bulandı.
7-son 2gündür sürekli karnımda açıkma hissi var...ve yiyeceklerim genellikle turşu,acı gibi şeyler istiyor...
8-sol taraf belime ve ayağıma inen ağrı
9-sol ayağım altı feci şekilde kaşınıyor
10-yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve burnum soyuluyor ağız kenarlarım kuruyor....
11-gaz problemi yaşıyorum
12-akıntım var ama kullandığımız vajinal jelden mi kaynaklanıyor onu tam bilemediğim için bu belirti yanlış olabilir...
13-bir yerde oturuyoken dimdik kalktığımda solda kasığımı çeken bişey oluyor....
14-vajinal bölgemde bir yumuşama söz konusu....
Bu belirtileri hep not aldım olaki hamile kalırsam diğer tüp bebek yaptıracak arkadaşlarıma bilgi vermek için aklımdaki her yaşadığımı yazdım...
Bu ay tüp bebek yaptıranlar varmıııı belirtiler var mı benimkine benzeyenler varmııııı
canımm hayırlı olsun.adanada hangi merkezde yaptırdın..bende adanada turan çetinde yaptırıyorum.merak ettim.Arkadas bende yeni katildim araniza adanada yaptirdim 6 kasimda 5. Gun emriyosu transfer ettiler 17 sinde testik var ikinci denememiz dua edin ljtfen
Evet 2 numaralı resim gibi olması gerekiyor buna marul deniliyotEki Görüntüle 1299249 bu embriyolar sagliklimi sizce 5. Gun embriyosu donmus