• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında tüp bebek yaptırıp bu bekleme sürecinde belirti yaşayanlar buraya

evra8post: 37606252 .!.:
Arkadaşlar,
Merhaba 30ekimde 1blastokonist evresinde en kaliteli yumurta müzik eşliğinde bana transfer edildi.4yıllık evliyim.çikolata kistinden dolayı 2defa ameliyat aşılamalar yapıldım.ancak tedaviler yumurta rezervimim azalmasına yol açtığı için tüp bebek önerdiler...8/11/2014 cumartesi günü belli olacak.
Arkadaşlar transferin olduğu gün 5saat içinse solunda 20sn süren bir kasılma oldu.
Transferden sonra 5.günüm...
1-göüğüslerim şiş ama aman aman acımıyor sadece göüğüs kenarlarım acıyor
2-karnım şiş 3aylık hamile gibi şiş
3-ben günde 2defa lavaboya giden insandım.günde 8den fazla tuvalaete gidiyorum idrara...
4-son 2gündür sol kasığım zonkluyor ara ara.
5-karnımın altında sanki bir şey var hissi
6-5.günde özellikle sabahleyin inanılmaz halsizlik başladı.öğleden sonra hani bayılcak gibi içiniz geçer ya 2-3 kez bayılma hissi ve akabinde tansiyon düşüklüğü gibi yaşadım akabinde midem bulandı.
7-son 2gündür sürekli karnımda açıkma hissi var...ve yiyeceklerim genellikle turşu,acı gibi şeyler istiyor...
8-sol taraf belime ve ayağıma inen ağrı
9-sol ayağım altı feci şekilde kaşınıyor
10-yüzümde sivilce çıkmaya başladı ve burnum soyuluyor ağız kenarlarım kuruyor....
11-gaz problemi yaşıyorum
12-akıntım var ama kullandığımız vajinal jelden mi kaynaklanıyor onu tam bilemediğim için bu belirti yanlış olabilir...
13-bir yerde oturuyoken dimdik kalktığımda solda kasığımı çeken bişey oluyor....
14-vajinal bölgemde bir yumuşama söz konusu....
Bu belirtileri hep not aldım olaki hamile kalırsam diğer tüp bebek yaptıracak arkadaşlarıma bilgi vermek için aklımdaki her yaşadığımı yazdım...
Bu ay tüp bebek yaptıranlar varmıııı belirtiler var mı benimkine benzeyenler varmııııı
Merhabalar cok gguzel bi konu acmssn canm tebrik eederim .. Bende tazecik anne adayim bugün transfermin 8.günü heycanm çok arti az kaldi büyük güne iinşallah bebislermin habrnide veririm:KK51::KK54:

["ecem_ersan, post: 37643774, member: 474973"]Evracim neden test yapip moralini bozdun. Normalde idrar testi yapmak adetin gectikten sonra pozitif cikan bisey. Sakin üzme kendini. Kan testi gan testi yaptir ve sonucunu gor. Ben sabirla bekliyorum. Bugun ara ara bel agrim oldu. Adet sancilari gibi ama gecti. Karnim sis ama o kadar ilac ve igne kullaniyorum ki gayet normal gibi geliyo. Sen hangi ilaclari ve igneleri kullaniyosun[/QUOTE]
Kizlar merhaba bizler bu aşamada o kadar cokk agir ilaçlar kullandık ki hala bebislermz tutunsun diye kullanyrz göğüsteki hassasiyet bas dönmeleri asiri acikma ve sık idrara cikma karindaki şişme bu sebepten umitlernizi kirmak istemem.. Sizle ayni şeyleri yasyrm transferin 8.günü ve ayni şeyler bndede var hepmzde olmasi gerkn şeyler kadinlik hormonlarmz fazlsyla basklnyor ... Bu durumlar gebelik belli olduktan sonra yasarsak o zaman doğru simdi biraz ilaç biraz psikolojik olarak etkilendik inşallah bebislermze kavusuruz hepimiz:KK51::KK45:

Kozlar bugün saat9da kan verdim saat 11de cikacak 11de bidaha kan vercem.doktorun kan tahsilini 2defa istiyor.daha önce hastalar kendi hastanesi disnda kan verip hamile değilsin demişler sonra bayan hamile cikinca 2defa disarda test yaptirinca tekrarliyormus.yüce Rabbim hayirlisini versin.tevekkül edip beklicem.allahim sonuç olumsuz olursa dayanma gücü versin...kozlar sizden sonuç alan oldumuuu

Kızlar inşallah sonuçlarınız pozitif geldi ya da gelir.Sonuc alanlar yazar mı?

Arkadas bende yeni katildim araniza adanada yaptirdim 6 kasimda 5. Gun emriyosu transfer ettiler 17 sinde testik var ikinci denememiz dua edin ljtfen

CAM00100.jpg
bu embriyolar sagliklimi sizce 5. Gun embriyosu donmus

Arkadas bende yeni katildim araniza adanada yaptirdim 6 kasimda 5. Gun emriyosu transfer ettiler 17 sinde testik var ikinci denememiz dua edin ljtfen
canımm hayırlı olsun.adanada hangi merkezde yaptırdın..bende adanada turan çetinde yaptırıyorum.merak ettim.

Beklemek çok zor keşke bu süreci uyuyarak falan geçirsekte uyanınca sevinsek tuttu diye bu arada benim Şafak 5 cuma gününün yüzü suyu hürmetine inş. Tutar ve herkesin ki tutsun Rabbim sevdiği kullarına dert verirse dermanda verir inanmak başarmanın yarısıdır

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu basligi acmamin nedeni tup bebek transferimden sonra kadinlar klubunde hep önceki arkadaslarin belirtilerini okumakla gecirdim günlerimi
Ve dedim ki eger hamile kalırsam ben de belirtilerimi yazicam
Benim belirtilerim şunlar di
Transferin ilk gününden itibaren batma
Batma derken biri eline iğne almış tamammi sanki batirip çıkarıyor
Sonra ben sanci yaşadım bu sancıları rahimde yaşadım ağrı değildi sanciydi sanki yilanlar geziyordu içimde
Ara ara cok nadir 2 3 kere rahimime bıçak sapladilar nefesim kesildi
Yüzümde sivilce çıktı
An geldi çok sicakladim an geldi ayaklarım buz gibi oldu isitamadim
Atesim vardi 37.2 vs
Goguslerim benim ilk gunlerde acimadi sonra sonra acidi
Psikolojik olarak bitmistim cok umutsuzdum
Resmen boyle içim vajinam rahmim agriyordu
Sonra da tuttuğunu öğrendim
İnşallah yardimci olmus olurum
Allahaısmarladık....Allah herkese yardim etsin yuce rabbim biliyorum ki çok zor...

Merhaba ben daha yeni katıldım benim de transferinin dokuzuncu günü ben de çok heyecanlıyım kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var 1 mart ta testim olacak inşallah bebeklerim tutunmuştur

Back