• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Yok yok içini ferah tut 8 gün olduysa zaten çok az 2 gün kalmış.yine istersen bekle ama o silik cizgi varsa bence tamamdır derim.o testler zaten geç yanıt veriyor, erken gösteren test olsa bile...inşallah canım Allah sana en kisa zamanda hayırlısı ile bebek sahibi olmayı nasip etsin..
Bu arada transferi Nerede yaptir
canım moral oldun çok saol okurken bile heyecan oluyor rabbim hepimize nasip etsin zorlu süreç sona geliyorum tedirginlik oluyor böyle
Ne demek rica ederim☺çok sevindim iyi hissetmene ama inan gerçek düşüncem inşallah iyi haberlerini alırız en gec pazartesibugunler ani olarak kalıcak sende insallh...nerde yaptırdın transferi?

Bu arada transferi Nerede yaptir

Ne demek rica ederim☺çok sevindim iyi hissetmene ama inan gerçek düşüncem inşallah iyi haberlerini alırız en gec pazartesibugunler ani olarak kalıcak sende insallh...nerde yaptırdın transferi?
canım kayseri memorial ilk deneme inşallah tutunmuştur 3. gün embriyosu 2. kalite 10 hücreli bebelerim:)

Merhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:KK46::)
Amin inşallah Allah gönlüne göre versin...

inşallah rabbim ol demiştir yavrum tutunmuştur Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin bizlere de amin
Amin canımmm...bakalım bende inşallah devlette yaptırcam.sona geldim.az kaldı. 30 u adet günüm inşallah Şubat yetisır sabirsizlaniyorum, ilaca o gün başlarsam, cok mutlu olcam.adet dönemi başlanıyor degilmi?

Amin canımmm...bakalım bende inşallah devlette yaptırcam.sona geldim.az kaldı. 30 u adet günüm inşallah Şubat yetisır sabirsizlaniyorum, ilaca o gün başlarsam, cok mutlu olcam.adet dönemi başlanıyor degilmi?
canım ben adetin 2. günü gittim muayene oldum kan verdim değerim uygundu e2 baktılar 50nin altında olunca hemen iğneler yazıldı eşim ilaçları aldı geldi doktor anlattı ilk iğnemi kendi vurdu dozlarını kullanımını liste olarak verdi gün gün yazmıştı yapacaklarımız çok kolay herşey başlarken zor karmaşık sanmıştım zor olan beklemekmiş:) ondan öncesi koşturmaca ve daha hareketli olduğu için zaman çabuk geçiyordu şimdi sanki günler uzadı :))

canım ben adetin 2. günü gittim muayene oldum kan verdim değerim uygundu e2 baktılar 50nin altında olunca hemen iğneler yazıldı eşim ilaçları aldı geldi doktor anlattı ilk iğnemi kendi vurdu dozlarını kullanımını liste olarak verdi gün gün yazmıştı yapacaklarımız çok kolay herşey başlarken zor karmaşık sanmıştım zor olan beklemekmiş:) ondan öncesi koşturmaca ve daha hareketli olduğu için zaman çabuk geçiyordu şimdi sanki günler uzadı :))

Anladım canım inşallah sonu ii olacak.ama sen bence kendine bir uğraşı meşgale bulmaya çalış boş beklemek dahada zorlaştiriyor. İlgini başka şeylere kaydırmaya calis derim☺

Anladım canım inşallah sonu ii olacak.ama sen bence kendine bir uğraşı meşgale bulmaya çalış boş beklemek dahada zorlaştiriyor. İlgini başka şeylere kaydırmaya calis derim☺
o
ogretmenim canim ilk gunler hic dusunmedim dersler cocuklar derken ama son ignem yarin bugun farkina vardimsona gelmisim

selam arkadaşlar....
benimde 1 sene klomen takibim oldu.....
3 aşılamam oldu sonuçlar negatif
1. tüp bebek denemem kimyasal oldu...
2. tüp bebek denemem sağlıksız gebelik oldu düşükle sonuçlandı....
3. tüp bebek denemem negatif....
4. tüp bebek (dondurulmuş) denemem negatif....
5. tüp bebek denemem de 13 ocakta transferim oldu ....
25 ocak test tarihim....
korku ve heyecan içinde bekliyorum.....
bu arada benim problemim yumurta rezv azlığı ve kalitesizliği....

selam arkadaşlar....
benimde 1 sene klomen takibim oldu.....
3 aşılamam oldu sonuçlar negatif
1. tüp bebek denemem kimyasal oldu...
2. tüp bebek denemem sağlıksız gebelik oldu düşükle sonuçlandı....
3. tüp bebek denemem negatif....
4. tüp bebek (dondurulmuş) denemem negatif....
5. tüp bebek denemem de 13 ocakta transferim oldu ....
25 ocak test tarihim....
korku ve heyecan içinde bekliyorum.....
bu arada benim problemim yumurta rezv azlığı ve kalitesizliği....
Merhaba Sizin kaçtı AMH değerini? Bende de aynı problem var da ..benim 0.51 di.henüz ilk deneme yapilacak yakinda..Allah gönlüne göre versin inş. .

Merhaba Sizin kaçtı AMH değerini? Bende de aynı problem var da ..benim 0.51 di.henüz ilk deneme yapilacak yakinda..Allah gönlüne göre versin inş. .
selam arkadaşım...
benim fsh 14 ... amh hiç araştırmadım .... ama eminim oda düşüktür....yumurta rezv azlığın varsa hiç vakit kaybetmeden hemen tüp bebek tedavine başla derim çünkü ben 1 sene klomen tedavisi 3 aşılamayla çok vakit harcadım :(((

selam arkadaşım...
benim fsh 14 ... amh hiç araştırmadım .... ama eminim oda düşüktür....yumurta rezv azlığın varsa hiç vakit kaybetmeden hemen tüp bebek tedavine başla derim çünkü ben 1 sene klomen tedavisi 3 aşılamayla çok vakit harcadım :KK43:((
Benim fsh 24.6 dan düştü. 6.5 a .ilkte hemen tüpe yönlendirdiler.yaş da 36 bakalım ne olacak.

Back