- Konu Sahibi Benbirdost
Aradım olabilirmiş.Haa ozaman bilemem canım doktorunu arada sor istersen önemli olabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradım olabilirmiş.Haa ozaman bilemem canım doktorunu arada sor istersen önemli olabilir..
ben başladığımda adetim bitmişti o yüzden süreyle ilgili bişey bilmiyorumBende dün günde 2'ye çıkardım hiçbir belirtim yok ve hala adetim bitmedi adetimin 12.günündeyim rahim mi kalınlaşmıyor acaba..?
Negatif
Şuan ne desek boş ama ne yazıkki garantisi olan bi tedavi değil inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin biraz kafanı dinle kendini toparla tekrardan başla cnm biliyosun pes etmek yokNegatif
Haziranda deneyeyim diyorum bakalim ☺☺☺Şuan ne desek boş ama ne yazıkki garantisi olan bi tedavi değil inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin biraz kafanı dinle kendini toparla tekrardan başla cnm biliyosun pes etmek yok
Aynen canım tam yaz tatiline denk gelsinHaziranda deneyeyim diyorum bakalim ☺☺☺
Zaten hemen deneyemem ya psikolojim kaldirmaz...haziranda okulda olmayinca kafam daha rahat olur...Aynen canım tam yaz tatiline denk gelsin
bende yazın tedavi görmek istedim ama git şu gün gel git bu gün gel diye diye kışın tam ortasına denk geliyo her defasında :) neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
üzülme abla allahım vardır bıldıgı vaktı zamanı gelmemıs dıycez yolumuza devam etcez olana kadarNegatif
Doktoruna muayeneye git canim karnindan ultrasonla bakarlar muhtemelenKızlar yumurtalıklarım aşırı ağrıyo ne yapacağımı şaşırdım kan değerlerim normal çıktı dr bişey demiyor nasıl atlatıcam bu durumu nasıl geçer bi bilginiz varmı dayanamıyorum artık
Doktoru aradım ağrı kesici al dedi cnm nefes darlığı olmadan müdahale etmiyorlarmış geçer diyolar ama nasılDoktoruna muayeneye git canim karnindan ultrasonla bakarlar muhtemelen
bi ultrason yapılsa iyi olurdu bencede çok yumurtan toplanmıştı diye hatırlıyorum, devam ederse acile başvur bence tatlımDoktoru aradım ağrı kesici al dedi cnm nefes darlığı olmadan müdahale etmiyorlarmış geçer diyolar ama nasıl
Ultrasona girdim canım rahimde miyom oluşmuş yumurtalıklarımda çok şişmiş ama kan değerlerim normal çıktığı için bi müdahale yapamıyoruz bu şekilde kendi halinizde atlatacaksınız dedi kendi doktorumu aradım oda kan değerlerin normalse ağrı kesici al dedi anlıycan ağrılarımla başbaşayımbi ultrason yapılsa iyi olurdu bencede çok yumurtan toplanmıştı diye hatırlıyorum, devam ederse acile başvur bence tatlım
hangi aşamada müdahale edilir bilmiyorum ama yine de tetikte olmak lazım
anladım canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendineUltrasona girdim canım rahimde miyom oluşmuş yumurtalıklarımda çok şişmiş ama kan değerlerim normal çıktığı için bi müdahale yapamıyoruz bu şekilde kendi halinizde atlatacaksınız dedi kendi doktorumu aradım oda kan değerlerin normalse ağrı kesici al dedi anlıycan ağrılarımla başbaşayım
Teşekkür ederim tatlımanladım canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine
Hayırlı olsun tedavin cnmKızlar merhaba bnm 'te dün yumurtalar toplantı transfer aralık da olucak saniirm ki..
Teşekkürler cnmHayırlı olsun tedavin cnm