Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

slm kizlar simdi kontrolden geldim bugun regliden sonraki 12.gün...rahim kalinligi 11mm...19.5 mm bir yumurtam var...kan sonucu icin arayacaklar ya kontrol ya transfer tarihini soyliyceklermis...coook heyecanliyim:)

Selam canım hayırlı olsun ben de bahçecide tedaviye başladım hangi doktora gidiyorsun?

slm kizlar simdi kontrolden geldim bugun regliden sonraki 12.gün...rahim kalinligi 11mm...19.5 mm bir yumurtam var...kan sonucu icin arayacaklar ya kontrol ya transfer tarihini soyliyceklermis...coook heyecanliyim:)
Yaa ne güzel ya :)) bende geçmek istiyorum bu aşamalara bir an önce 34 gün varrrrr

Ilk kez gittigimde 6 agustostu...iki ay 10 gun gecti...geciyor canim merak etme...sonuc guzel olsun da bekleyelim napalim
Benimde ilk 25 ağustostu.. aslında çok çabuk geçiyor ama işte şimdi ikiniz sürekli kontrollere falan gidince benim de içim içime sığmıyor:))

Aynen canım benimde bu 4.denemem ama sanki ilk denemem gibi İnsalah allahimin izniyle sonucuda güzel olur
Inşallah bu güzel sonuçlanacak ve ilk pozitif sonucun olunca yine ilk olucak :)) inşallah ikinizinde güzel haberlerinizi alıcaz.. ve grubumuzun ilk hamişleri olucaksınız :)))))

Benimde ilk 25 ağustostu.. aslında çok çabuk geçiyor ama işte şimdi ikiniz sürekli kontrollere falan gidince benim de içim içime sığmıyor:))
Rabbim anne olmak isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...benim 12 yasinda bir kizim var.bu ikinci olacak rabbim izin verirse...anne olmak hem zor hem de cok guzel bir duygu...

Rabbim anne olmak isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...benim 12 yasinda bir kizim var.bu ikinci olacak rabbim izin verirse...anne olmak hem zor hem de cok guzel bir duygu...
Yaaa ne güzel sen anneliği yaşamışsın bile. Allah kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. ilkide mi tüptü?

Sorun eşinde mi canım? Inşallah çok mutlu olun yeni evliliğinizde ve bebişle daha da mutlu olun:)) üzülme ilkinde çok çabuk anne olduysan ikincide ilk denemede tutacaktır inşallah..
Esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat duzelmedi...var olan spermler disari cikamiyormus...iki sene olmayinca tup bebek denemeye karar verdik...81 doğumluyum malum yaşım geciyor bir an once hayirlisiyla olsun esim babaligi tatsin istiyorum

Eşin de sertleşme sorunu varmıydı? Benim eşimde sertleşme sorunu vardı varikoselden şüphelendik aşılama yapan doktorumda şüphelendi ama üroloğa gitmeyle vakit kaybetmek istemedik ameliyat kesin çözüm olmuyormuş.. oyüzden önce tüp sonra da iyi bir üroloğa gitmek amacımız..

Inşallah duaların kabul olur eşin babalık duygusunu tadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…