- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- Konu Sahibi Benbirdost
Pazartesi diyince ben bugün sandım canım hayırlı olsun şimdidenpazartesi olucam canım allah nasip ederse inslah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi diyince ben bugün sandım canım hayırlı olsun şimdidenpazartesi olucam canım allah nasip ederse inslah
bugün kontrole gittimde bakalım bir dahaki pazartesi trasfer dediler alla nasip ederse bir sürü ilacim varPazartesi diyince ben bugün sandım canım hayırlı olsun şimdiden
SELAM KIZLAR BENDE BAHÇECİDE BAŞLADIM TEDAVİYE PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANDI İLK ADETTE GEL DEDİ AMA BEN KASIM AYINDA GELİYİM DEDİM DOKTORA OLUR DEDİ. AMA ŞUNU ÖĞRENMEYİ UNUTTUM RAHİM DİNLENDİRMEDEN SONRA ADET OLDUKTAN SONRA TEKRAR YUMURTA BÜYÜTECEKLER Mİ NASIL YAPILIYOR ?
Benim de 4 ekim son reglim...hemen hemen ayni tarihlerde transfer yapilcak ikimize de sanirim.kac tane embriyo transferi yapilcak sana8 ekim pazartesi
1 tane canım gentikten 1 tanesi sağlam geldiBenim de 4 ekim son reglim...hemen hemen ayni tarihlerde transfer yapilcak ikimize de sanirim.kac tane embriyo transferi yapilcak sana
Yaa ne güzel ya :)) bende geçmek istiyorum bu aşamalara bir an önce 34 gün varrrrrslm kizlar simdi kontrolden geldim bugun regliden sonraki 12.gün...rahim kalinligi 11mm...19.5 mm bir yumurtam var...kan sonucu icin arayacaklar ya kontrol ya transfer tarihini soyliyceklermis...coook heyecanliyim:)
Allahım ya ben burdan heyecan yapıyorum 81870719 ve senin için sizdeki heyecanı tahmin edemiyorumbugün kontrole gittimde bakalım bir dahaki pazartesi trasfer dediler alla nasip ederse bir sürü ilacim var
Ilk kez gittigimde 6 agustostu...iki ay 10 gun gecti...geciyor canim merak etme...sonuc guzel olsun da bekleyelim napalimYaa ne güzel ya :)) bende geçmek istiyorum bu aşamalara bir an önce 34 gün varrrrr
Aynen canım benimde bu 4.denemem ama sanki ilk denemem gibi İnsalah allahimin izniyle sonucuda güzel olurAllahım ya ben burdan heyecan yapıyorum 81870719 ve senin için sizdeki heyecanı tahmin edemiyorum
Benimde ilk 25 ağustostu.. aslında çok çabuk geçiyor ama işte şimdi ikiniz sürekli kontrollere falan gidince benim de içim içime sığmıyor:))Ilk kez gittigimde 6 agustostu...iki ay 10 gun gecti...geciyor canim merak etme...sonuc guzel olsun da bekleyelim napalim
Inşallah bu güzel sonuçlanacak ve ilk pozitif sonucun olunca yine ilk olucak :)) inşallah ikinizinde güzel haberlerinizi alıcaz.. ve grubumuzun ilk hamişleri olucaksınız :)))))Aynen canım benimde bu 4.denemem ama sanki ilk denemem gibi İnsalah allahimin izniyle sonucuda güzel olur
Rabbim anne olmak isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...benim 12 yasinda bir kizim var.bu ikinci olacak rabbim izin verirse...anne olmak hem zor hem de cok guzel bir duygu...Benimde ilk 25 ağustostu.. aslında çok çabuk geçiyor ama işte şimdi ikiniz sürekli kontrollere falan gidince benim de içim içime sığmıyor:))
Yaaa ne güzel sen anneliği yaşamışsın bile. Allah kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. ilkide mi tüptü?Rabbim anne olmak isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...benim 12 yasinda bir kizim var.bu ikinci olacak rabbim izin verirse...anne olmak hem zor hem de cok guzel bir duygu...
Kizim ilk evliligimden...iki sene once ikinci evliligimi yaptim...hayat kader nasip işteYaaa ne güzel sen anneliği yaşamışsın bile. Allah kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. ilkide mi tüptü?
Sorun eşinde mi canım? Inşallah çok mutlu olun yeni evliliğinizde ve bebişle daha da mutlu olun:)) üzülme ilkinde çok çabuk anne olduysan ikincide ilk denemede tutacaktır inşallah..Kizim ilk evliligimden...iki sene once ikinci evliligimi yaptim...hayat kader nasip işte
İnsalah canım biraz gribim geçer insalah o zamana kadarInşallah bu güzel sonuçlanacak ve ilk pozitif sonucun olunca yine ilk olucak :)) inşallah ikinizinde güzel haberlerinizi alıcaz.. ve grubumuzun ilk hamişleri olucaksınız :)))))
Esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat duzelmedi...var olan spermler disari cikamiyormus...iki sene olmayinca tup bebek denemeye karar verdik...81 doğumluyum malum yaşım geciyor bir an once hayirlisiyla olsun esim babaligi tatsin istiyorumSorun eşinde mi canım? Inşallah çok mutlu olun yeni evliliğinizde ve bebişle daha da mutlu olun:)) üzülme ilkinde çok çabuk anne olduysan ikincide ilk denemede tutacaktır inşallah..
Geçer ozamana inşallah dikkat et kendine bol proteinli beslen..İnsalah canım biraz gribim geçer insalah o zamana kadar
Eşin de sertleşme sorunu varmıydı? Benim eşimde sertleşme sorunu vardı varikoselden şüphelendik aşılama yapan doktorumda şüphelendi ama üroloğa gitmeyle vakit kaybetmek istemedik ameliyat kesin çözüm olmuyormuş.. oyüzden önce tüp sonra da iyi bir üroloğa gitmek amacımız..Esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat duzelmedi...var olan spermler disari cikamiyormus...iki sene olmayinca tup bebek denemeye karar verdik...81 doğumluyum malum yaşım geciyor bir an once hayirlisiyla olsun esim babaligi tatsin istiyorum