- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.221
Slm canim ne yaptin başladın mi tedaviyeKurban bayramı sonuna tekrardan bismillah dicem inşallah cnm :)
amin insallahSizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm daha yeni tedavi gördünüz biraz ara verin dinlenin bakalım daha çok gençsin daha çok boy boy bebişlerin olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Slm canim nasilsin nasıl gidiyoramin insallah
Adet olmayı bekliyorum cnm olur olmaz gidicem inşallah sen nasılsınSlm canim ne yaptin başladın mi tedaviye
aleykum selam abla iyim çok şükür sen nasılsın bebek nasılSlm canim nasilsin nasıl gidiyor
Iyiyim canim cok şükür:)Adet olmayı bekliyorum cnm olur olmaz gidicem inşallah sen nasılsın
Iyiyim cok sukur 34.haftam bitti az kaldialeykum selam abla iyim çok şükür sen nasılsın bebek nasıl
oo maşallah abla yaklasmıs doğum cinsiyeti ne ablaIyiyim cok sukur 34.haftam bitti az kaldi
Kiz :)))oo maşallah abla yaklasmıs doğum cinsiyeti ne abla
allah kucağına almayı nasıp etsin abla hayırlısıyla insalahKiz :)))
Amin canım rabbim sana da nasip etsin hayirlisiylaallah kucağına almayı nasıp etsin abla hayırlısıyla insalah
Sağlıkla büyütün bebeğinizi30 eylulde dogum yaptim kizlar...hic kimse yazmiyor artik neler yapiyorsunuz merak ediyorum
gözünaydın abla allah analı babalı büyütsün inşallah30 eylulde dogum yaptim kizlar...hic kimse yazmiyor artik neler yapiyorsunuz merak ediyorum
Sagol canim sen nasılsın neler yapiyosun...ben evde calismayinca cok bunaliyorum...ev hanimligi zor seymisgözünaydın abla allah analı babalı büyütsün inşallah