Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Kizlar merhaba 4 bebegini kaybetmis melekleri cennette olan bir anneyim hepsi dogal yoldan olustu ve su an tup bebekte 5 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu. Eylulde kismetse transferim var insallah oztanbul goztepe medical park Aynur Ersahin doktorum. Moralim bozuldu biraz 3. Embriyosu deyince ama kendimi mutlu hissetmek zorundayim

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)

Kızlar Allah hepinize sürecinizde kolaylıklar versin. Hepimizin yolculuğu başka, sorunları infertilite sebepleri başka. ama artık bilimin bu kadar ileri olduğu bir zamanda hayırlısıyla bizlerde güzel haberleri alırız diye umut etmek istiyorum :dua: Bende 2. transferimi ve 2. negatif sonucumu aldım dün malesef :/ Gerçi doktorum 2 gün sonra tekrar bi kan testi yaptır onda bir de olsa bazen olumlu sonuç ilerleyebiliyor dedi, ilaçları bıraktırmadı cmtsye kadar ama benim umudum pek yok açıkçası...Tahminimce bende bir müddet rahim dinlendirmede olucam, birbirimizi yalnız bırakmayalım:KK200:

Bugün opu var, 1 veya 2. Adette transfer olacak inş, hangisi daha mantıklı olur acaba doktorum muayene ederim ilkinde de olabilir dedi, ilkinde olan var mı, kaç adet beklediniz ?

Merhaba bayanlar benimde 12 temmuzda dondurulmuş 3.gün embriyolarım var yasmin kullanıyorum adetin 18.gün lucrin iğneye sonra estrofem ilaca başlayacakmışım beklemede olup bunları kullandınız mı hiç

Merhaba bayanlar benimde 12 temmuzda dondurulmuş 3.gün embriyolarım var yasmin kullanıyorum adetin 18.gün lucrin iğneye sonra estrofem ilaca başlayacakmışım beklemede olup bunları kullandınız mı hiç
Estrofem kullanıyorum ben diğerleri yok ama transfere yakın prolutex e başlıcam

Kızlar Allah hepinize sürecinizde kolaylıklar versin. Hepimizin yolculuğu başka, sorunları infertilite sebepleri başka. ama artık bilimin bu kadar ileri olduğu bir zamanda hayırlısıyla bizlerde güzel haberleri alırız diye umut etmek istiyorum :dua: Bende 2. transferimi ve 2. negatif sonucumu aldım dün malesef :/ Gerçi doktorum 2 gün sonra tekrar bi kan testi yaptır onda bir de olsa bazen olumlu sonuç ilerleyebiliyor dedi, ilaçları bıraktırmadı cmtsye kadar ama benim umudum pek yok açıkçası...Tahminimce bende bir müddet rahim dinlendirmede olucam, birbirimizi yalnız bırakmayalım:KK200:
Canım ne yaptın tekrar test verdin mi

Yaptırdım canım negatif :/ ama zaten öyle bekliyordum üzülmedim açıkçası. Şimdi önemli olan bundan sonraki süreç. Allah hepimize sağlıkla, huzurla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :dua: :KK200:
Amiiinn canımm amiiinn hayırlısı olsun inşallah vardır bi zamanı mutlaka bekleyelim nice güzellikler gizli yaşayalım görelim inşallah 💕

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)
Transfer oncesi ilaclarimi duzenli kullandim...transfere 5 gun kala iliski yasaklandi bana...transferden sonra 2 gun evdeydim...sonra disari ciktim...herseyden yemeye kabiz olmamaya dikkat ettim...yemek falan yaptim ev isi yapmadim...olacagi varsa oluyor zaten...ilk denememde daha cok dikkat etmistim 10 gun evden çıkmamıştım tutmamıştı...transferden sonra iliski yasamadim korktuk cunku...zaten 3 kere falan oldu gebelik boyunca...5.haftamda yogun kanamam oldu cok sukur bisey olmadi bebege...su an 30 haftam bitti:)

Evet ben de rahim dinlendirme asamasindayim. Nasipse Eylül'de transferim olacak. Eylülde kimlerin transferi olacak? Bayanlar haberleşelim. Bugün embriyolarımin üçüncü günü arayacağız demişlerdi hala aramadilar çok merak ediyorum

Evet ben de rahim dinlendirme asamasindayim. Nasipse Eylül'de transferim olacak. Eylülde kimlerin transferi olacak? Bayanlar haberleşelim. Bugün embriyolarımin üçüncü günü arayacağız demişlerdi hala aramadilar çok merak ediyorum
Selam canım benimde bir aksilik olmazsa eylülde olacak transferim önümde bir ameliyat var. Polip oluştu tedavi sırasında onu alacak doktorum.

Geçmiş olsun kuzum. Seninle aynı zamanda transfer olacağız demek inşallah güzel sonuclar alırız. Embiryolarin donduruldu mu
Sağol canım evet 12 temmuzda opu yapıldı. 2 sekiz hücreli 1 yedi hücreli 3 embriyo 3. günde donduruldu. İnşallah canım. Senin kaliteleri nasıl haber verdilermi nerede yaptırdın

Sağol canım evet 12 temmuzda opu yapıldı. 2 sekiz hücreli 1 yedi hücreli 3 embriyo 3. günde donduruldu. İnşallah canım. Senin kaliteleri nasıl haber verdilermi nerede yaptırdın
Canım ben de 26 temmuzda opu oldum. Embriyolarımın bugün üçüncü günüydü aradılar. Üç tane 1. Sınıf emriyo kalmış donduracagiz dediler. Ama bu hücre olayını bilmiyordum ben keşke sorsaydim. Ben trabzonda yaptırdım canım sen

Canım ben de 26 temmuzda opu oldum. Embriyolarımın bugün üçüncü günüydü aradılar. Üç tane 1. Sınıf emriyo kalmış donduracagiz dediler. Ama bu hücre olayını bilmiyordum ben keşke sorsaydim. Ben trabzonda yaptırdım canım sen
1. sınıf dediklerine göre hücreleri istenilen gibidir. Ben ankaradayım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

X