- 17 Temmuz 2018
- 583
- 347
- 32
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.021
Canım benim adetimin bi günü yok yani düzensizdir ama estrofemi bırakınca bir hafta içinde olurum
Aaa süper canım doğal yoldan olmuşsun hadi hayırlısı bakalımBen işte kullanırken gününde geldi adetim tarlusala gerek kalmadı doktoruma msj yazdım yarın gel tedaviye başlayalım yazdı tarlusalı kullanmana gerek yok artık dedi
Aaa süper canım doğal yoldan olmuşsun hadi hayırlısı bakalımBen işte kullanırken gününde geldi adetim tarlusala gerek kalmadı doktoruma msj yazdım yarın gel tedaviye başlayalım yazdı tarlusalı kullanmana gerek yok artık dedi
Hadi hayırlısı olsun vanm inşallah çok güzel haberler alırsın hayırlısıylaBenim de öyle oldu zaten OHSS riskinden Aralık’ta transfer edilmedi. 2.adetle başladım estrofem ile. Muhtemelen haftaya carsamba transfer olacak. Çok heyecanlıyım. Ve endişeliyim.
nar suyu , nar ekşisi rahmi kalınlaştırıyo29 yaşına girdim geçen ay 7. Ci tedavime başladım fakat rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bende yaza kadar ara verdim
Aaa süper canım doğal yoldan olmuşsun hadi hayırlısı bakalım
Yinede kullanmak zorundaysan bi şekilde iğnenide al cnm doktoruna danışmadan bi iş yapmaEvet cnm bugün gittim femara verdi iğne de yazdı am acık pahalıydı 550 TL bende Femarayı aldım iğne yerine
Ne yazıkki onlarıda denedim cnm ve bi işe yaramadı nasıl bi bünyem var anlamadım herkese fayda eder bana etmez bünyeselmi psikolojik mi anlamadımkinar suyu , nar ekşisi rahmi kalınlaştırıyo
DR unun önerisi ne pekiNe yazıkki onlarıda denedim cnm ve bi işe yaramadı nasıl bi bünyem var anlamadım herkese fayda eder bana etmez bünyeselmi psikolojik mi anlamadımki
Bende adenimiyozist olduğu için geçici menopoza sokacağız diyoDR unun önerisi ne peki
Yinede kullanmak zorundaysan bi şekilde iğnenide al cnm doktoruna danışmadan bi iş yapma
Muhtemelen bi kaç güne kadar adet olursun ikinci adetinde yine ikinci günü ilaçlarla beraber rahim kalınlaştırma dönemine girersin. 2 3 günde bir kontrollerin olur rahim durumuna bakılır ortalama adet başlangıcından sayarak 22 gün sonra transferin gerçekleşir. Her doktorun bilgisi farklı ben transferden sonra 5 saat hastanede hareketsiz kaldım. Sonrada devamlı yattımHerkese iyi aksamlar.bende bu ay ilk defa tup bebek tedavisine basladim.bir hafta once yumurtalarim toplandi ve ohss riskine karşı rahim dinlendirme yapmak istedi doktorum.Mart ayinda transferim yapilacak. Adetle beraber ilaç kullandinizmi yoksa doğal dongunuzlemi transfer zamani belirlediniz? Arasında bir fark oluyormu tutma şansını artirmak icin.bilgisi olan paylasirsa sevinirim
Muhtemelen bi kaç güne kadar adet olursun ikinci adetinde yine ikinci günü ilaçlarla beraber rahim kalınlaştırma dönemine girersin. 2 3 günde bir kontrollerin olur rahim durumuna bakılır ortalama adet başlangıcından sayarak 22 gün sonra transferin gerçekleşir. Her doktorun bilgisi farklı ben transferden sonra 5 saat hastanede hareketsiz kaldım. Sonrada devamlı yattım
Ozaman ben kendi adıma konuşayım benim doktorum opudan sonraki adeti saymadı bende adet olunca hemen heyecanla aradım doktorumu ne zaman geleyim diye bu adet değil diğerinde başlayacaz rahmin dinlensin dediBugun adet gördüm 6. Günümde. Cuma gunu doktor icin randevu aldim.benim bu adetimle transfer icin hazirliklara baslayacak doktorum.neden ikinci adet bekleniyor onu bilemedim
Ozaman ben kendi adıma konuşayım benim doktorum opudan sonraki adeti saymadı bende adet olunca hemen heyecanla aradım doktorumu ne zaman geleyim diye bu adet değil diğerinde başlayacaz rahmin dinlensin dedi
Banada opu olduktan sonra kan testi yaptırdı doktorum yüksek çıkınca iptal etmişti transferimiBenimde ilk denemem.opu oncesi e2 biraz yuksek çıkmıştı o yuzden riske atmadik.insallah bu sefer icin hersey yolundadır
Banada opu olduktan sonra kan testi yaptırdı doktorum yüksek çıkınca iptal etmişti transferimi
Canım bol bol ıhlamur ve nane limon iç inşallah geçer çok geçmiş olsunFaranjitten sesim tamamen kısıldı kızlar. Geniz akıntısı, nezle de devam ediyor.
Çarşamba transferim var. Dua edin lütfen bana , iyileşmem lazım bir an evvel.