Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Canım bol bol ıhlamur ve nane limon iç inşallah geçer çok geçmiş olsun

Sağ ol canım.
Doktor zencefil bal limon iç günde bir bardak dedi. Antibiyotik verdi 3 gunluk içinde 3 hap var sadece. Geçer insallah. Carsambaya 5 gün kaldı :KK200::anneadayı::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
İnsallah sağlıkla sıhhatle tutunur bebeklerimiz. :dua::dua::dua:

Inşallah canim inan hamile kalmakla da bitmiyor bu surec..gecen hafta kanamam oldu..bu haftada surekli kahverengi lekelenmem var..rapor aldim evdeyim dinleniyorum bakalim...rabbim hepimze hayirli evlatlar versin...

Aminnn. Allah güzel bir gebelik dönemi geçirmeyi sağlık sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Haklısın tabii ki hamile kalmakla bitmiyor. İnsallah sıkıntısız geçer gebeliklerimiz. Zamanı gelince saglikla al kucağına. Duamdasın.

Aminnn. Allah güzel bir gebelik dönemi geçirmeyi sağlık sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Haklısın tabii ki hamile kalmakla bitmiyor. İnsallah sıkıntısız geçer gebeliklerimiz. Zamanı gelince saglikla al kucağına. Duamdasın.
Sagol canim insallah hersey istedigin gibi olur...

Kızlar nasılsıniz... Bende rahîm dinlendirmeyim ya menopoz döneminde yim de... Çok zor stres, terleme, ateş basma, sinirlilik kemik ağrıları çok zor geçiyor

kizlar bende rahim dinlendirmedeyim bugun adetin 2. gunu dr gittim adetin 13. gunu gelsin demis hemsireye
ilac verip yolladilar sizde durum nasil oldu zatem bugun kafami allak bullak etti hemsire soracaklarimi da unutturdu

kizlar bende rahim dinlendirmedeyim bugun adetin 2. gunu dr gittim adetin 13. gunu gelsin demis hemsireye
ilac verip yolladilar sizde durum nasil oldu zatem bugun kafami allak bullak etti hemsire soracaklarimi da unutturdu
Ilac olarak ne verdiler canim...ben de reglinin 2. Gunu gitmistim...daha sonra bir hafta ya da 10 gun sonra gel demislerdi tam hatırlayamıyorum ama

Kızlar ya transferden sonra ayağa falan kalkmıyoruz ya ilk birkaç gün. Abdesti nasıl yapacağız ?

X