Rahim dinlendirme şart mı , para için mi yapılıyor?

bu rahim dinlendirme için para talep edilmesi konusunu başka bir başlıkta daha gördüm ve çok şaşırdım. o başlıkta da bahçeci’den bahsediliyordu. ben acıbademde tedavi oluyorum ve yumurta toplama + kan tahlilleri + doktor kontrolleri + transfer için bir ücret ödedik. dondurma için de embriyo başına senelik bir ücret ödedik. tabii sene içinde transfer olacağım için embriyoların bazısı için muhtemelen fazladan para ödemiş olduk ancak bunun en azından bir mantığı var, donduruyorsan belli bir ücret ödüyorsun, yapacak bir şey yok. onun dışında sadece çok sayıda embriyo olduğu için düzgün takip edilebilmesi adına embriyoskop kullanımına ek bir ücret ödedik. rahim dinlendirme eğer doktor tarafından öneriliyorsa kesinlikle gerekli, sürecin kendisi bir para tuzağı değil fakat arada boş boş durduğumuz sürenin ücretini nasıl talep ederler ben anlamıyorum. eminim çok iyi bir kliniktir birçok insanı evlat sahibi yapıyorlar ama bu ücretler için karşı çıkmak, sorgulamak gerekiyor diye düşünüyorum. biraz uzun oldu, ezcümle rahim dinlendirmenin kendisi tutma şansını çok arttıran bir uygulama fakat bunun için ücret talep ediliyor olmasını benim aklım almıyor.

Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun kendiliğinden geçecektir inşallah 🤲🏻 tam olarak sebebini bilmiyorum ama rahim dinlendirme ile kendiliğinden geçti çok şükür bence sizin de öyle olur. Sanırım bu opu sonrası rahimin bir tepkisi gibi. Tüplerde sıvı birikimi tarzı durumlar ya da ohss sıkıntı olabiliyor ama az bir sıvı birikimi genelde geçiyormuş kendiliğinden
Çok teşekkür ederim. Nisan 2023 de hgs çekildim bir skıntı yoktu. Geçen ay opu oldum. Bu ay da adetin 2.günü gittim bir şey yoktu. 8.günü kontrole gittim sıvı çıktı. 6 günde ne oldu anlamadım. Acaba estroferm mi yaptı diye düşündüm. Doktor transfer gününe kadar geçedebilir dedi. Dün ağla ağla gözlerim şişti. İnşallah sizinki gibi olur geçer 🤲🏻

Çok teşekkür ederim. Nisan 2023 de hgs çekildim bir skıntı yoktu. Geçen ay opu oldum. Bu ay da adetin 2.günü gittim bir şey yoktu. 8.günü kontrole gittim sıvı çıktı. 6 günde ne oldu anlamadım. Acaba estroferm mi yaptı diye düşündüm. Doktor transfer gününe kadar geçedebilir dedi. Dün ağla ağla gözlerim şişti. İnşallah sizinki gibi olur geçer 🤲🏻
İnşallah geçer siz kendinizi üzmeyin gönlünüzü ferah tutun 🌸💖 inşallah hayırlısıyla transfer gününe kadar geçer 🤲🏻 ama geçmezse bile bir hayır vardır sonraki ay da olabilir , kendinizi yıpratmayın, en doğru zamanda en yakın zamanda miniğinize kavuşmanız dileğiyle ♥️

İnşallah geçer siz kendinizi üzmeyin gönlünüzü ferah tutun 🌸💖 inşallah hayırlısıyla transfer gününe kadar geçer 🤲🏻 ama geçmezse bile bir hayır vardır sonraki ay da olabilir , kendinizi yıpratmayın, en doğru zamanda en yakın zamanda miniğinize kavuşmanız dileğiyle ♥️
Çok teşekkür ederiö ♥️🤲🏻 siz transfer oldunuz mu ?

Bahçeci başarılı isim yapmış kurum ama soyguncu gibi tüm sebebi bu :) Opu, transfer ve özellikli işlem olursa liste var fiyatları belli. opudan sonra ara verilebilir belli sebeplerden. Acıbademe gidiyorum O esnada defalarca kontrole gittim ve kan testi verdim acaba transfere ileri ki aylarda olabilecek mi diye ama hiç ücret ödemedim çünkü paket içinde hepsi. Embriyo dondurma ücreti de vermedim. İleriye dönük dondurulursa sonra ödeyeceğiz. Çözdürme parası nedir!? Zaten transfer için ödeme oluyor.
Aynen öyle arkadaşım paket fiyat ödedik zaten 53 bin TL. Zaten ilaçlar 30000 civarı .. hapşırsan para ödüyosun neredeyse.. evet başarılı ama ticarethaneye çevrilmiş bir tık ne yazık ki.

Aynen öyle arkadaşım paket fiyat ödedik zaten 53 bin TL. Zaten ilaçlar 30000 civarı .. hapşırsan para ödüyosun neredeyse.. evet başarılı ama ticarethaneye çevrilmiş bir tık ne yazık ki.
Biz de bahçeciye gidiyoruz ama bahçecide rahim dinlendirme paket içinde yok. Doktorumun söylediğine göre opudan sonra miyom oluşumu rahimde su birikmesi rahim incelmesii vs olmadığı sürece zaten dinlendirme yapmaya gerek yok. Zaten embriyo çözündükten sonra ölebilir ya da zarar görebilir. O yüzden taze transfer yapıyor. Tabi bu bizimde durumumuza bağlı. Evet bir problem olmazsa neden rahim dinlendirme yapsınlar. Para konusuna gelince ben rahmimi dinlendiriyorum diye neden ekstra para ödüyorum bana da mantıksız geliyor ama oranın prosedürü bu. Baştan söylüyorlar zaten fiyatlar böyle diye. İsteyen kabul eder isteyen etmez zaten yeterince hastamız var modundalar. Erkek faktörlü oldugu için bahçeciyi tercih ettik. Tüp bebek doktorumla yeni görüştüm sevdim. O yüzden gerekirse o ücreti öderiz yapacak bişi yok

Rahimde sıvı birikmesi neden oldu sizde ? Ben de transfer için kontrole gittim çok az bi rahim içi sıvı birikmesi çıktı. Çok korkuyorum tüplerde sıvı birikmesi olduğu için falan yazıyor internette. Kendiliğinden geçiyor mu? Doktoruö net bir şey demedi
Bendede geçen ay çıktı dia gebelik bitti sonra sıvı çıktı sizde ağrı var mı bende karın ağrısı fazla gaz sancısı bu sıvı ne olacak ilaç kullandım enfeksiyonda varmış az 3 günlük tedavi verdi akintinjz var mi

Bendede geçen ay çıktı dia gebelik bitti sonra sıvı çıktı sizde ağrı var mı bende karın ağrısı fazla gaz sancısı bu sıvı ne olacak ilaç kullandım enfeksiyonda varmış az 3 günlük tedavi verdi akintinjz var mi
Hiç bir belirti yok. İlk defa oldu. Zaten transfer olsa da negatif olurmuş. Sıvı embriyoru bozuyormuş. İnternette arama yaptım falllop tüplerinde sıvı birikimi tıkanıklık olduğu için rahimde sıvı olurmuş yazıyor. Sizin doktorunuz neden olur dedi ? Bir de ne zaman sıvı geçti ? Kafamda o kadar soru varki. Doktor 3 gün sonra gel kontrol edelim dedi

Hiç bir belirti yok. İlk defa oldu. Zaten transfer olsa da negatif olurmuş. Sıvı embriyoru bozuyormuş. İnternette arama yaptım falllop tüplerinde sıvı birikimi tıkanıklık olduğu için rahimde sıvı olurmuş yazıyor. Sizin doktorunuz neden olur dedi ? Bir de ne zaman sıvı geçti ? Kafamda o kadar soru varki. Doktor 3 gün sonra gel kontrol edelim dedi
Benimki umursamadı birşey demedi bilmiyorum başka doktora gideceğim sizin özel galiba devlet doktoru böyle onemsemez geçti mi bilmiyorum ki ama akıntım çoktu azaldı tekrar gideceğim

Benimki umursamadı birşey demedi bilmiyorum başka doktora gideceğim sizin özel galiba devlet doktoru böyle onemsemez geçti mi bilmiyorum ki ama akıntım çoktu azaldı tekrar gideceğim
Çok okudum bunla ilgili kaşık bel ağrısı ama sizde nasıl birşey yok şaştım üstelik evet olmuyor negatif ise birşey olmasinlazim tutmaz demiş size ama dış gebelik olam ihtimali yüksek sizde daha önce hiç gebelik oldu ben 6 ay önce dış gebelik yaşadım

Biz de bahçeciye gidiyoruz ama bahçecide rahim dinlendirme paket içinde yok. Doktorumun söylediğine göre opudan sonra miyom oluşumu rahimde su birikmesi rahim incelmesii vs olmadığı sürece zaten dinlendirme yapmaya gerek yok. Zaten embriyo çözündükten sonra ölebilir ya da zarar görebilir. O yüzden taze transfer yapıyor. Tabi bu bizimde durumumuza bağlı. Evet bir problem olmazsa neden rahim dinlendirme yapsınlar. Para konusuna gelince ben rahmimi dinlendiriyorum diye neden ekstra para ödüyorum bana da mantıksız geliyor ama oranın prosedürü bu. Baştan söylüyorlar zaten fiyatlar böyle diye. İsteyen kabul eder isteyen etmez zaten yeterince hastamız var modundalar. Erkek faktörlü oldugu için bahçeciyi tercih ettik. Tüp bebek doktorumla yeni görüştüm sevdim. O yüzden gerekirse o ücreti öderiz yapacak bişi yok
Okyanusu geçtik derede boğulmayacağız elbette ama yinede boş şeylere ödediğin para enayi gibi oluyor. Bana embriyo dondurma çözdürme ücreti dediler 9500 TL için .dinlendirme in açılımı oymuş yani. 17 tane yumurtamdan 9 tanesi döllendi 5 güne sadece bir tanesi ulaştı blastokist yani , İnşallah çözdürme sırasında başına bir şey gelmez öyle bir durumda nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum açıkçası

Okyanusu geçtik derede boğulmayacağız elbette ama yinede boş şeylere ödediğin para enayi gibi oluyor. Bana embriyo dondurma çözdürme ücreti dediler 9500 TL için .dinlendirme in açılımı oymuş yani. 17 tane yumurtamdan 9 tanesi döllendi 5 güne sadece bir tanesi ulaştı blastokist yani , İnşallah çözdürme sırasında başına bir şey gelmez öyle bir durumda nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum açıkçası
3.Güne gelen yok muydu ? Ulaşmayan 8 i için ne dediler?

Çok okudum bunla ilgili kaşık bel ağrısı ama sizde nasıl birşey yok şaştım üstelik evet olmuyor negatif ise birşey olmasinlazim tutmaz demiş size ama dış gebelik olam ihtimali yüksek sizde daha önce hiç gebelik oldu ben 6 ay önce dış gebelik yaşadım
Dış gebelik olmadı bende. Zaten şu an transfer ayı olduğu için cinsel birliktelik olmadı. Bazı yorumlarda okudum çok az bir sıvı birikip geçebiliyormuş. Ama işte insan her ihtimali düşünüyor. Zaten çok yıpratıcı bir süreç.

Benim daha dün çıktı bu sıvı geçen hafta yoktu. Bi ağrım yok. Şeffaf Su gibi akıntım var. Ben kontrol amaçlı fitil de kullanıyorum. Akıntı mı oluyor bu durumda ?

Arkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra neden taze transfer işlemi yapılmıyor? rahim dinlendirme işlemine gidince ekstra ücret talep ediyorlar rahim kendi kendini toparlayıp dinleniyorsa istenen ücret ne oluyor bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Selam her kes için şart seyil ama bende opuda sora baya ödem şişkinlik ağrı oldu taze transfere uygun deyıldım öğle halda olmazdım benim için şart idi ama onun için para alamsa ıdıler de olur bana dondurub açma ücretı dedıler 9.500 aldılar

X