- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.341
yarin kocişime söyleyimde bir kurcalasın belki bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rapormu alıyorsun işimi bırakacaksın
bırakcam zaten hocada öyle olması daha iyi dedi.. galiba dikiş tarihim belli olunca çıkarım yada hoca ne zaman derse.. zaten geçen sefer tam işten çıkmama on gün falan kalmıştı bebişleri kaybettim. tekrar gittim ama işte biraz kafam dağılsın diye gidiyorum.. eskiden işimi işyerimi çok severdim ama artık pek isteyerek gitmiyorum bazen kafama takınca yaşadığım olayları.. içimden he işim var burda der gibi daral geliyor sanki.. eski hevesim kalmadı çalışmaya karşı zaten.. bir bebişim olsun hep vaktimi hayatımı o doldursun istiyorum..:çok üzgünüm:
çekiyor canım ama 21 haftada başladı yüzü gözü çıkınca ortaya yani nihayet bulştuk sohbet kanalı açılsaydı bayağı rahat yazılıyor yaa neyse buda yeter bize
dr söyle öyle kısa kısa çekmesinşutarafagitti benimki bir olsun o günleri görelim hayırlısıyla klip çektiririm valla o na:roflol:[/QUOTE ben slayt hazırlayacağım site yapıyorum oğluma seni de davet edeceğim sana da yaparız anı olur sonra gezmeye gideriz hep beraber
melek cetvelin yok mu dedi ben de yaptım şu dkdan itibaren 28+1 olduk teyzesi o da coştu ben coştukça seni çok öpüyoruz kayınvalidenle oturuyorsan şanslı gruptasın umarım sana yardımcı olur canımmmmmmm hadi yat artık
dr söyle öyle kısa kısa çekmesinşutarafagitti benimki bir olsun o günleri görelim hayırlısıyla klip çektiririm valla o na:roflol:[/QUOTE ben slayt hazırlayacağım site yapıyorum oğluma seni de davet edeceğim sana da yaparız anı olur sonra gezmeye gideriz hep beraber
kaydirigubbakcemile3neden olmasın çok sevinirim canımcım:1hug:
canım ya şu tarih cetvelini nası yapıyorsunuzzz?
diyorum ki kontrole giderken hocaya birşey mi götürsem çikolata falan yaptırsam belki.. böyle tarnsfer kararı öncesi nasıl olur acaba tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı.. nasıl olur?
ayrıca şişman değil gayet ideal kiloda ve formumda görünmem lazım.. sonra moralimin gayet iyi olduğunu ispatlamam lazım... sizin tarnsfere karar verirken neler konuşmuştunuz..
tatlıya kanmaz ama sen endişe etme bence başlayacak somurtma psikolojiye bakıyor haa sakın ben seni kıvama getirdim çikolatayı ben hakettim ama cokacimcoook
canım benim transferim tamamen bağımsızdı ondan ben kan tahlili yaptırdıktan sonta hastaneyle ilişkimi kestim kese ve kalp atışı için cemil hocaya gittim
:sm_cool:kız delimisin çikolata neki transferim bir pozitif çıksın muayenehaneye pasta getiririm sanahihoyyyt
yaa senin tüp bebek tedavini hoca yapmadı mı o zaman biraz orası karmaşık geldi canım:uhm:
tatlıya kanmaz ama sen endişe etme bence başlayacak somurtma psikolojiye bakıyor haa sakın ben seni kıvama getirdim çikolatayı ben hakettim ama cokacimcoook
artık sırıtık vaziyette gezermişim adam somurtuyor demesin diye..delikafadulden zaten kaç aydır buna hazırlanıyorum u dediklerimi yapamazsam kendimi affetmem.senağlama.
hele bir hamile kalda o zaman yerim başının etini cokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şeyayyy yılbaşından sonra huzur kalmaz bende kaynanam çok konuşur benimdelikafaduldenbana bir çare