- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.681
sizi çok iyi anlıyorum endişenizde çok haklısınız. Bende serklajlıyım hiç yatamıyorum ki bnmde 6 yaşında oğlum var. ilkinde kazulet gibi yatmıştım. Doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Kendinizi korkutmayın. Allah'a emanetiz.Daha öncede 33 haftalık ölü dogumum olmuştu ve kan pihtilasmam var o yüzden kullanıyorum.ama kafama takılan şuan 5 yaşında olan kizimdada dikisten sonra kullandım onda hiç kanama yapmamıştı farklı doktorlar yaptı bilemiyorum dikisleremi bir sorun var.kizima hamileliğimde ki gibi full yatamıyorum ailem bakıyor saolsunlar ama yinede tam yatamiyorum
Sizin serklajdan sonra kanamanız ne kadar sürmüştü . şuan kaç haftaliksiniz? Allah'a emanetiz sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olur inşallahsizi çok iyi anlıyorum endişenizde çok haklısınız. Bende serklajlıyım hiç yatamıyorum ki bnmde 6 yaşında oğlum var. ilkinde kazulet gibi yatmıştım. Doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Kendinizi korkutmayın. Allah'a emanetiz.
benim hiç kanamam olmadı. şuan 22 haftanın içindeyim bugün detaylı ultrasonum vardı.herşey iyi çok şükürSizin serklajdan sonra kanamanız ne kadar sürmüştü . şuan kaç haftaliksiniz? Allah'a emanetiz sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
Çok sevindim çok şükür. Rahim ağzı uzunluğunuz için bişey dedi mi drbenim hiç kanamam olmadı. şuan 22 haftanın içindeyim bugün detaylı ultrasonum vardı.herşey iyi çok şükür
Başınız sağolsun. Benimde bazı genlerimde mutasyon var ama herhangi bişey kullanmıyorum. Geçen seneki kaybımda hamile kalmadan önce dr aspirine başlatmıştı ki o zaman gen testimde yoktu hamileliği kolaylaştırır demişti. Hamileyken kanamam oldu biraktirdi. Bu hamileliğimde gen testine rağmen dr gerek yok dedi çok şükür kanamam da olmadı 21+3 ümDaha öncede 33 haftalık ölü dogumum olmuştu ve kan pihtilasmam var o yüzden kullanıyorum.ama kafama takılan şuan 5 yaşında olan kizimdada dikisten sonra kullandım onda hiç kanama yapmamıştı farklı doktorlar yaptı bilemiyorum dikisleremi bir sorun var.kizima hamileliğimde ki gibi full yatamıyorum ailem bakıyor saolsunlar ama yinede tam yatamiyorum
Nasıl yani sonuçta amelyat rahim ağzı dikiliyor ilk gün illaki kanamanız olmuştur.masallah çok sevindim inşallah hep böyle birbirimizin güzel haberlerini alırızbenim hiç kanamam olmadı. şuan 22 haftanın içindeyim bugün detaylı ultrasonum vardı.herşey iyi çok şükür
Nasıl yani sonuçta amelyat rahim ağzı dikiliyor ilk gün illaki kanamanız olmuştur.masallah çok sevindim inşallah hep böyle birbirimizin güzel haberlerini alırızbenim hiç kanamam olmadı. şuan 22 haftanın içindeyim bugün detaylı ultrasonum vardı.herşey iyi çok şükür
Başınız sağolsun. Benimde bazı genlerimde mutasyon var ama herhangi bişey kullanmıyorum. Geçen seneki kaybımda hamile kalmadan önce dr aspirine başlatmıştı ki o zaman gen testimde yoktu hamileliği kolaylaştırır demişti. Hamileyken kanamam oldu biraktirdi. Bu hamileliğimde gen testine rağmen dr gerek yok dedi çok şükür kanamam da olmadı 21+3
Benim dikişten sonra ilk 3 4 gün azalarak oldu kanamam sonra bi daha olmadı çok şükür. Geçen seneki hamileliğim çok kanamalıydı ona kıyasla demek istemiştimNasıl yani sonuçta amelyat rahim ağzı dikiliyor ilk gün illaki kanamanız olmuştur.masallah çok sevindim inşallah hep böyle birbirimizin güzel haberlerini alırız
Cok tskkr ederim sizede geçmiş olsun acılarımız bir.kanama olunca benimde doktorum kanam olunca kesti hemen tam kanama durunca tekrar başlayalım dediBaşınız sağolsun. Benimde bazı genlerimde mutasyon var ama herhangi bişey kullanmıyorum. Geçen seneki kaybımda hamile kalmadan önce dr aspirine başlatmıştı ki o zaman gen testimde yoktu hamileliği kolaylaştırır demişti. Hamileyken kanamam oldu biraktirdi. Bu hamileliğimde gen testine rağmen dr gerek yok dedi çok şükür kanamam da olmadı 21+3 üm
Anladım benimde diğer hamileliğimde serklajin ikinci günü hemen bitmişti, bu sefer uzayınca korktum açıkçası.az önce duş aldım bugün serklajim 5.gunu tamamen bitmiştir insallahBenim dikişten sonra ilk 3 4 gün azalarak oldu kanamam sonra bi daha olmadı çok şükür. Geçen seneki hamileliğim çok kanamalıydı ona kıyasla demek istemiştim
Bitmiştir inşallah her hamilelik bir olmuyor. 10 15 gün kanaması sürenleri de okumuştum. Dikiş sonrası hemen kan sulandırıcı başlamak doğru değil zaten. Umarım hep güzel şeyler yaşarız bundan sonrası için.Anladım benimde diğer hamileliğimde serklajin ikinci günü hemen bitmişti, bu sefer uzayınca korktum açıkçası.az önce duş aldım bugün serklajim 5.gunu tamamen bitmiştir insallah
Kan sulandirici çok hareketsiz kaldığımız için aksi Bi durum yaşanmaması adina veriliyormerhaba, geçmiş olsun. Kanınızda pıhtılaşma mı var? doktorlar neden hemen kan sulandırıcı veriyorlar. anlamış değilim.
Evet çok şükür dün akşamdan beri hiç gelmedi.bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuzBitmiştir inşallah her hamilelik bir olmuyor. 10 15 gün kanaması sürenleri de okumuştum. Dikiş sonrası hemen kan sulandırıcı başlamak doğru değil zaten. Umarım hep güzel şeyler yaşarız bundan sonrası için.
Çok sevindim çok şükür. Herkes farklı kimi yatıyor kimi yatamıyor. Ben evdeyim hep genelde uzanıyorum oturuyorum. Arada evde dolanıyorum. İş yapmıyorum. Eşim yapıyor her şeyi sağolsun. Yemeğe yardım etmeye çalışıyorum sadece. İç çamaşırımı ütülemeden giymiyorum.sık degistiriyorum bazen 3 4 defa ama yine de enfeksiyon oldum. Dr sirkeli suyla taharet yap dedi öyle yapıyorum iyi geldi. 2 3 haftada bir idrar kültürü veriyorum arada crp baktırıyorum. Vajinal kültür de vermek istiyorum ama almıyor dr um. Gerek görürsem diyor. Şimdilik böyle inşallah emeklerimizin sonucu kuzularımızı sağlıklı sıhhatli kucagimiza alabilmek olurEvet çok şükür dün akşamdan beri hiç gelmedi.bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz
Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli çok tskkr ederim.bende iki hafta sonra idrar ve kan tahlili vermeyi düşünüyorum.enfeksiyon oldum derken idrar yolu enfeksiyonumu? İstirahat çok önemli bu süreçte bende ailemin yanındayım eşim başka şehirde .sirke elma sirkesimi aceba ev yapımı market farkeder mi?ne kadar dikkat edilsede bazı hamileliklerde vücut kendi uretiyomus idrar yolu enf.cok takmayın inşallah kafanıza tabi tedbiride bırakmamak lazimÇok sevindim çok şükür. Herkes farklı kimi yatıyor kimi yatamıyor. Ben evdeyim hep genelde uzanıyorum oturuyorum. Arada evde dolanıyorum. İş yapmıyorum. Eşim yapıyor her şeyi sağolsun. Yemeğe yardım etmeye çalışıyorum sadece. İç çamaşırımı ütülemeden giymiyorum.sık degistiriyorum bazen 3 4 defa ama yine de enfeksiyon oldum. Dr sirkeli suyla taharet yap dedi öyle yapıyorum iyi geldi. 2 3 haftada bir idrar kültürü veriyorum arada crp baktırıyorum. Vajinal kültür de vermek istiyorum ama almıyor dr um. Gerek görürsem diyor. Şimdilik böyle inşallah emeklerimizin sonucu kuzularımızı sağlıklı sıhhatli kucagimiza alabilmek olur
Rica ederim. Vajinal enfeksiyon oldum. Su gibi akintim vardı. Çamaşırım ıslanıyordu. Su geliyor korkusuyla acile gittik. Spekilumla muayene oldum enfeksiyon dediler. Iki çeşit fitil kullandım 1 2 hafta arayla. Şimdi iyiyim çok şükür. Elma sirkesi ev yapımı. Ne sirkesi olduğu farkediyor mu bilmiyorum ama ev yapımı olsun dedi dr. Annem yapmıştı evde vardı Allah tan. İdrar kültürü hep temiz çıkıyor çok şükürVerdiğiniz bilgiler çok kıymetli çok tskkr ederim.bende iki hafta sonra idrar ve kan tahlili vermeyi düşünüyorum.enfeksiyon oldum derken idrar yolu enfeksiyonumu? İstirahat çok önemli bu süreçte bende ailemin yanındayım eşim başka şehirde .sirke elma sirkesimi aceba ev yapımı market farkeder mi?ne kadar dikkat edilsede bazı hamileliklerde vücut kendi uretiyomus idrar yolu enf.cok takmayın inşallah kafanıza tabi tedbiride bırakmamak lazim
Bizde de ev yapımı elma sirkesi var olmazsa bende kullanayım.su gibi akıntı durdumu peki tamamen kesildimi ? ben vajinal progestan fitil kullanıyorum benimde bazen ilaç akar bazende su gibi akıntı olur ama doktorum kokusuz şeffaf su gibi hafif akıntıya normal demistiRica ederim. Vajinal enfeksiyon oldum. Su gibi akintim vardı. Çamaşırım ıslanıyordu. Su geliyor korkusuyla acile gittik. Spekilumla muayene oldum enfeksiyon dediler. Iki çeşit fitil kullandım 1 2 hafta arayla. Şimdi iyiyim çok şükür. Elma sirkesi ev yapımı. Ne sirkesi olduğu farkediyor mu bilmiyorum ama ev yapımı olsun dedi dr. Annem yapmıştı evde vardı Allah tan. İdrar kültürü hep temiz çıkıyor çok şükür
Ben progestanı ağızdan alıyorum. Durdu çok şükür benimki de normal deyip duruyordu. İç çamaşırım çok ıslanmaya başlamıştı ve sadece suydu normal akıntı gibi değildi. Içim rahat etmedi dr a yazdım o da anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirdi. Amniosure testi için. Acildeki dr önce spekilumla bakalım su gelişi varsa test yapalım dedi. Muayene de ebe şu gelişi yok ama çok yoğun enfeksiyon var bembeyaz krem gibi çamur gibi olmuş dedi. Ne sarı kokulu akıntı ne yanma ne kaşıntı vardı. Mantar enfeksiyonu gebelikte su gibi akıntı yapıyormuş. Gynomax fitil kullandım bende pek işe yaramadı gynolomeksin kullandim o iyi geldi. Fitiller sonrası vajina kaşıntısı başladı dr sirkeli su dedi onu yapıyorum iyi geldi. Bide cranberry içerikli bi hap verdi ona başlamadım daha sipariş ettim gelmesini bekliyorumBizde de ev yapımı elma sirkesi var olmazsa bende kullanayım.su gibi akıntı durdumu peki tamamen kesildimi ? ben vajinal progestan fitil kullanıyorum benimde bazen ilaç akar bazende su gibi akıntı olur ama doktorum kokusuz şeffaf su gibi hafif akıntıya normal demisti
Canım ben hiç vermedim vajinal kültür.dudak bölgesinde batmalar kan akışı o bölgede yoğunlaşıyor ondan bendede oluyor.kemik agrisida ilk gebeligimde olmuştu bende hatta burda kızlara sormuştum normaldi çocuğu kişide oluyodu şimdiki hamileliğimde yok ama biraz daha ileri haftada başlar belki.Hanımlar düzenli vajinal kültür veriyor musunuz? Benim dr um almıyor gerek görürsem alırım diyor ama vajina da dış dudak bölgesinde batma oluyor. Bide daha önce de yazmıştım vajina bacak arasındaki kemikte ağrı oluyor özellikle geceleri. Enfeksiyon yüzünden olabileceğini okudum. Akıntı yok diye dr normal diyor ama ben korkuyorum