- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.781
Aslında aileme özellikle anneme kırıldım bu süreçte, aynı şehirdeyiz ailemle aramızda araçla 20 dk var. Annemler haftada 1 geliyorlar oturmaya. Dün geldiklerinde de hafta sonu gezmeye gittikleri yerleri anlattılar. Eşim de 31.hafta gibi iş için Kıbrıs’a gidecek. Ben ev-hastane dışı bir yer görmediğim için üzülüyorum, onlara benzer bir şey olsa yanlarında geziden bahsetmezdim heralde diye düşünüyorum. Kimseye gel yanıma demem, ama bu tavana baktığım günleri de unutmam.
Şu an 27 haftalık olduk, inşallah zamanıyla gelir yavrum. 22.hafta bir anda bu durum ortaya çıkınca ben çok korktum bebeğimi kaybedeceğim diye. Ondan hiçbir şey almak istemedim, ama 28den sonra alınabilir olmasına çok sevindim. Onun hayaliyle bekleyeyim ne güzel.
Yaa ne güzel 27 haftaya kadar gelmişsin. Artık yavaştan başlayabilirsin Ozaman bende çok alıngandım aileme çok kırılmıştım. Şimdi düşünüyorum da aslında okadar da abartmama gerek yokmuş. Onlarda düşünmemiştir. Gerekirse uyar bu durum canını sıkıyorsa. Eminim daha dikkatli olurlar.