- Konu Sahibi hidennisko
- #108.721
Maalesef ben yaşadım. 28 haftama girdiğim gün erken doğum yaptım. Son iki haftada farkedildiği için antibiyotik tedavisi ve bol dinlenme dışında birşey yapılamadı. Ne yazık ki erken doğmalarına engel olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kültür yaptırdın mı canım?Kızlar selam 10 gün önce serklaj oldum. İdrar testini cuma günü yaptırdım lökosit 3+ çıkmış Dr piyeloseptyl içiyordum devam edicem sizce çok mu yüksek lökosit değerim?
Yapmadım cnm cuma günü tekrar Dr gidicem yaptırsam iyi olacak. Mantar için fitil kullanıyorum. Ağrı yanma akıntı yok ama idrar 3+lökosit anlamıyorumKültür yaptırdın mı canım?
Sen en iyisi detaylı bir analiz yaptır canım. Geçmiş olsun.Yapmadım cnm cuma günü tekrar Dr gidicem yaptırsam iyi olacak. Mantar için fitil kullanıyorum. Ağrı yanma akıntı yok ama idrar 3+lökosit anlamıyorum
Bende de aynı duygu var canım. 20+da kaybettim ilk bebeğimi. Şimdi 19+dayım. İçim bi tuhaf oluyor ister istemez.Kızlar doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça hem geriliyorum hem rahatlama geliyor. Tuhaf duygular içerisindeyim. Ama her ağrı her ufak sıkıntı strese sokuyor beni.
Bende de aynısı 20. Haftada oldu 21. Haftada doğum olduğu için şimdi 26 bitti ama hala kuş tedirginliği içindeyim her an bir şey olacak mı korkusu var 32 yi görmeden rahatlayamayacağım sanırımKızlar doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça hem geriliyorum hem rahatlama geliyor. Tuhaf duygular içerisindeyim. Ama her ağrı her ufak sıkıntı strese sokuyor beni.
Al bi randevu da git mekap yahuKızlar bende 30+5 deyim ama iyice halsizleştim. İç bacaklarım ve vajinam arada ağrıyor geceleri çok zor uyuyorum. Korkuyorum da ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim doktora 22.sinde randevum
Kaç hafta oldu canım en son randevudan bu yana olmadı biraz erke e al gitKızlar bende 30+5 deyim ama iyice halsizleştim. İç bacaklarım ve vajinam arada ağrıyor geceleri çok zor uyuyorum. Korkuyorum da ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim doktora 22.sinde randevum
Doktorum gerek yok dedi ya ona güveniyorum canım.Al bi randevu da git mekap yahu
En son 1 Eylül’de gittim.alıştım 10 günde bir gitmeye galiba uZun geliyor süre banaKaç hafta oldu canım en son randevudan bu yana olmadı biraz erke e al git
Aynen canım ben de her hafta gidiyordum şimdi 22 sinde benim de. Akşam bel ağrım oldu benim de bir korktum. Hani sancı sandım.Doktorum gerek yok dedi ya ona güveniyorum canım.
En son 1 Eylül’de gittim.alıştım 10 günde bir gitmeye galiba uZun geliyor süre bana
Benimki sürekli 3 hafta sonra çağırıyor gün sayıyorum sürekli bir şey mi oldu olacak mı diye ama doktorlarımıza güvenmek lazım tabi sükutça ben de ayın 27 sini bekliyorumDoktorum gerek yok dedi ya ona güveniyorum canım.
En son 1 Eylül’de gittim.alıştım 10 günde bir gitmeye galiba uZun geliyor süre bana
Evet alıştık galiba hep gitmeye. 22 sinde gitmem lazım 32 haftalık rapor için. 1 Eylül’de gittim en sonAynen canım ben de her hafta gidiyordum şimdi 22 sinde benim de. Akşam bel ağrım oldu benim de bir korktum. Hani sancı sandım.
Ay işte güveniyorum doktoruma. Yoksa şimdiye oooo kaç kez gitmiştimBenimki sürekli 3 hafta sonra çağırıyor gün sayıyorum sürekli bir şey mi oldu olacak mı diye ama doktorlarımıza güvenmek lazım tabi sükutça ben de ayın 27 sini bekliyorum
Çok geçmiş olsun rahim ağzı yetmezliği sebebi nedir acebaCanların bugün serklaj oldum lokal anesteziyle
Sondaj takıldı yarıın taburcu olucam inşallah biraz agrım var oda yarına geçermiş şükür
Haftan büyüdükçe bebeğin de yeri daralıyor normal bence canım yalancı sancılar da olacaktır illa benim daha olmuyor tabi ama haftam daha küçükKızlar merhaba
Benim yine sertleşmeler oluyor.Bebek toplanırken bazen nefesim daralıyor.Karin ağrılarımda oluyor.Yarin gideceğim doktora.
Sizdede bunlar oluyor mu?
Sona yaklaştıkça sıkıntılar başlıyor galiba
Canım bende de henüz olmadı. Sadece çok güçlü anlık hareketler hissediyorum bazen acıyor. Senin haftan ileride normaldir ama yine de gir bakalım nst'ye. Yalancı sancılardır umarım.Kızlar merhaba
Benim yine sertleşmeler oluyor.Bebek toplanırken bazen nefesim daralıyor.Karin ağrılarımda oluyor.Yarin gideceğim doktora.
Sizdede bunlar oluyor mu?
Sona yaklaştıkça sıkıntılar başlıyor galiba