- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.321
Çok sağol canım. Aynen şuan kanama dışında herhangi bir sorun yok çok şükür. Kahverengi lekelenmeye döndü. Benim kız sabırsız bir an önce gelmek istiyor galiba. İnsallahh 30 lu haftalara hayırlıyla bir gelseydikÇok şükür canım doktorun tedbir amaçlı herşeyi yapıyor maşallah. Benim ilk doktorumun aksine. Anladığım kadarıyla kanama dışında başka bir problem yok. Merak etme daha haftalarca duracak minik kuzu karnında
İyi çok şükür sevindim adına hangi hastanedesinKanama kesildi çok şükür canım. Nst bağlıyorlar sancı yok. Bugün de tekrar muayene yapılacak doktoru bekliyorum
Urfa araştırma hastanesi deyim canımİyi çok şükür sevindim adına hangi hastanedesin
Canım sana da geçmiş olsun. Şimdi nasıl ağrıların?Kızlar merhaba. Dün gece başlayan şiddetli bel ağrısı kasık ve iç bacak ağrısı ile bugün doktoruma geldim. Vajinal olarak rahim ağzına baktı çok şükür hamdolsun 40mm olmuşkalsiyum verdi ve fıtık olabilir şuan rahim ağzında bir sıkıntı görmüyorum dedi.
Biraz azaldı gibi bel ağrım dün bi prolutan iğne oldum. Ama bir antibiyotik vermiş sabah aç karnına yazıyor midemi inanılmaz bulandırdı. Şu enfeksiyondan nasıl kurtulucam bilmiyorumCanım sana da geçmiş olsun. Şimdi nasıl ağrıların?
Ağrınız enfeksiyon kaynaklıdır çok büyük ihtimalle, antibiyotik ise yararsa 3.gununde azalacaktir.Cok geçmiş olsunBiraz azaldı gibi bel ağrım dün bi prolutan iğne oldum. Ama bir antibiyotik vermiş sabah aç karnına yazıyor midemi inanılmaz bulandırdı. Şu enfeksiyondan nasıl kurtulucam bilmiyorum
İnsallah güzel gecicekKızlar pazartesi serklaj olacağım. Su an açıklık yok ama onlemsel olarak atacak. Bakterim var inş biter kısa zamanda. Durumlar böle
Allah razı olsun. Sen sezeryan mı olacaksın normali mi bekleyeceksin canım ?İnsallah güzel gecicekŞimdiden gelmiş geçmiş olsun
Miyomum var epey büyük, o yüzden normal doğum riskini istemiyor doktorumAllah razı olsun. Sen sezeryan mı olacaksın normali mi bekleyeceksin canım ?
Valla benim oyum sezeryandan yana zaten hep. Daha travmasız geliyor. Hayırlısı olsun.Miyomum var epey büyük, o yüzden normal doğum riskini istemiyor doktorum
Saolasın fıstıgım. Amin inş
Aynen öyle, miyom rahim duvarında kasılmalara etki edebilir, o yüzden maceraya gerek yok dedi. 38+4 ile 39+4 arası bir gün belirliycez ins. Tabi 37 de Adalatı kesince sancilanabilirim, bu durumda patron her zamanki gibi bebislerValla benim oyum sezeryandan yana zaten hep. Daha travmasız geliyor. Hayırlısı olsun.
Planladınız mı peki ? Yoksa sancı durumuna göre mi ayarlicaksınız ?
Ben muayeneye gitmiştim. Düzenli sancın var dedi. Hafta sonu gezmeye gitçem dediAynen öyle, miyom rahim duvarında kasılmalara etki edebilir, o yüzden maceraya gerek yok dedi. 38+4 ile 39+4 arası bir gün belirliycez ins. Tabi 37 de Adalatı kesince sancilanabilirim, bu durumda patron her zamanki gibi bebislerSağlıkla gelsin, ben çantamı alır çıkarım ins
Yaa inşallah benim de güzel geçerBen muayeneye gitmiştim. Düzenli sancın var dedi. Hafta sonu gezmeye gitçem dediriske atmak istemedik. 38+4 de ben hastanede beklerken, eşim evden çantaları aldı. Nasıl panık olmuş ama çok komıkti şükür bi şey unutmamış hemen aldılar zaten çok rahattı benim. Spinal olmuştum bu arada. Ne bel agrısı ne bas agrısı, ne bulantı çok rahattım. İnş senin de öyle olur.
Güzel, sıcacık, mis gibi kokan bi hikayeYaa inşallah benim de güzel geçerKorkmuyo gibiyim şimdilik sadece heyecan var Çanta hazır şükür, bı kaç eksik kaldı. Eşim şimdilik rahat, bakalım bizi hangi hikaye bekliyo
Yaa güzel olmaz mı hiçGüzel, sıcacık, mis gibi kokan bi hikaye
Bu kadar güzel olmasa, saf gibi ikinciye niyetlenir mi insan hiço kadar sıkıntılı bi yolken üstelik
Hersey gönlünce olsun. Güzel haberlerini yaz buraya. Sezerayn sırasında dua istiyorum senden kendim ve burdaki arkadaşlarım adına. Darısı bize inş
Arkadaşlar serklaj olanlar kaç mm ile oldu benim şuan 25 mm doktor iyi dedi ama ben olmak istiyorum korkuyorumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Benim 22,8 ve 15 haftalık kayıplarım var
Şu an 27 haftalık hamileyim
12. Haftadan beri evdeyim raporluyum
20.haftada acil serklaj oldum ve daha dikkat etmeye başladım
WC harici kalkmıyorum,haftada bir banyo
Eşim öğretmen olduğu için şanslıyım
O bakıyor bana
32 ye gelirsek iyidir diyor doktorum
Ben doktorum ne derse onu yapmaya çalışıyorum
Ama serklajlı gebelerin hamileliği genelde yatarak geçiyor
Genelde doktorlar dikişi 36-37 gibi alıyorlar
Doğumu bekliyorsun sonra
Normal Doğum kolay olur diyende var yatarak geçtiği için kaslarımız zayıfladığı için zor olur diyen de var.Kişiden kişiye göre değişiyor yani.
Doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu yap mutlaka
Güzel haberlerini alırız burdan inşallah
25'teydi 20.haftamda ve serklaj kararı alınmıştı, enfeksiyon için ilaç kullanıyordum o bitince atacaktık ama iki gün içinde hunilesme başladı ve 22 'ye düştü. 25 sınır değerdir. Almadıysanız bir perinatolog görüşü alın derim.Arkadaşlar serklaj olanlar kaç mm ile oldu benim şuan 25 mm doktor iyi dedi ama ben olmak istiyorum korkuyorum