Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aynen öyle,ilk üç ay krem bile sürmedim, sonra ilaçsız günüm geçmedi.. Bakteri düşük düzeyde olduğu için her yer uretemiyor, anında ekilme işlemi yapılırsa çıkıyor. Bi çok hastane ve laboratuvar denedim. Sadece bı yerde sonuc alabildim şans eseri.. Yine bişey çıkacak ilaç icmeyeyim diye de biraz gitmek istemedim ama başka lab içime de sinmedi. Yarından sonra giderim yeniden olmazsa. Bu haftalarda batma hissi normal deniyor, batma mi yanma mi ayırt edemiyorum, yoksa iyiyim.

İdrar tahlili temiz olup kültürde sorun çıkar mı peki
Genelde idrar tahlilinde az çok belli ediyor kendini lökosit ve eritrosit sayısından. Kültür daha çok hangi tür bakteri ürediğini belirlemek için kullanılıyor. Yani tahlilde birşey çıkınca illa kültür gerekiyor.
Ben önlem amaçlı yaptırdığım için tahlil yeterli olur dedim.

Hayır, tersi mümkün ama bu söylediğin durum mümkün değil, mutlaka lökosit görülür.
Anladım canım sağ ol
Bende 3 hafta önce vermiştim en son dediğin gibi sırf önlem olsun diye verdim eğer sıkıntı varsa o zaman anlaşılır ve kültürü ona göre veririm

Muayene oldum canım dikişler iyi. Bebekte sorun yok. Suyu da iyi. Yatışa devam. Şuan kanamanın sebebi belli değil
Canım merhaba çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız umarım sen de bebek de iyisinizdir.
Benim de yukarıda bahsettiğin o ağrılar halen geçmedi. Kaç kez gittim dr'a enfeksiyon da çıkmıyor herhangi bişeyde demiyorlar. Vajinaya doğru bıçak saplanır gibi ağrı girip girip çıkıyor. Rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağımza almak nasip etsin

Çok şükür iyiyiz canım. Cuma kontrolüm var. Benim de geçen çarşamba bir anda kanama oldu. Şuan hala lekelenme tarzında devam ediyor. Çok korkuyorum. Bebeğim hareket ettikçe biraz rahatlıyorum. Sanırım doğuma kadar korku ve endişelerimiz devam edecek.

Doğum için zaman belirlenmedi
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah darısı başımıza inşallah bizde o günlere geliriz size doğum için zaman belirttiler mi genelde 36 da alıyorlar

kasılmalar artıp açılma olunca serklaj 34+0'da alındı şu an doğumun doğal olarak başlamasını bekliyoruz.

Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın dualarım seninle ve tüm bekleyen güzel annelerle

Kızlar merhaba. Bu akşam talihsiz bi olay yaşadım. Yemek yemeğe çıkmıştık eşimle oturduğum sandalye kırık çıktı ve popo üstü düştüm. Hemen hastaneye gittim ağrım sancım yok ama 31mm ölçtü uzunluğu. Kanama sancı olursa gel dedi. Korkuyorum

Çok geçmiş olsun, bir sorun olacağını düşünmüyorum, yine de takip edin kendinizi. Stres yapmamaya çalışın, vücut kasılmasın. Mümkün olduğunca istirahat edin.

Canım çok geçmiş olsun
Ne güzel hemen hastaneyede gitmişsin
Kafana takmamaya çalış bebiş etkilenmesin

Geçmiş olsun. Olacağı varmış demek ki. Allah korktuğuna uğratmasın.
Bi yandan korona bi yandan enfeksiyon riski, cok dikkatli olun nolur. Dışarda WC kullanımı bile hamileler açısından sağlıklı değil. Ya da yenilecek yemeklerin iyi şartlarda hazırlanmaması, bakterisi vs hep risk maalesef. Biz riskli de olunca ince elemek zorundaymışız gibi geliyor bana

Aslında oldukça temiz ve lüks bir yerdi. Temiz olduğuna eminim. Ama olacağı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…