-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.841
Senin kasılmaların gectimi bir ara sıkıntı yasamistinKızlar dün akşamdan beri makatta çok fazla baskı hissediyorum sanki çıktı çıkıcak gibi doktorda izinliymiş bugün serklaj var.Böyle bi durum yaşayan varmı normal mi geçermi çok korkuyorum
Baskı için doktora gittim baya ağrım vardı bişi yok dedi kabızlık için şurup yazdı. Kasılma geçmedi adalat kullanıyorum korka korka saatleri sayıyorum artık geçsin diye boğulma hissi olmuştu ondan beri çok korkuyorum panik atak geçiriyorum her içtiğimde geniz akıntımda var akşamları özellikle çok sıkıntı çekiyorum hergünüm kabus gibi yaniSenin kasılmaların gectimi bir ara sıkıntı yasamistin
Nefes darlığı bende de olmaya başladı malesef. Sayıyor musun sende kasilmalari günlük olarakBaskı için doktora gittim baya ağrım vardı bişi yok dedi kabızlık için şurup yazdı. Kasılma geçmedi adalat kullanıyorum korka korka saatleri sayıyorum artık geçsin diye boğulma hissi olmuştu ondan beri çok korkuyorum panik atak geçiriyorum her içtiğimde geniz akıntımda var akşamları özellikle çok sıkıntı çekiyorum hergünüm kabus gibi yani
Ağrım çok olursa 3-4 içiyorum ben maalesef öyle olunca çok kasılma olmuyor ama panikatak daha çok rahatsız ediyor boğulma hissi korkusu beni çok yoruyor dahiliye ye gittim ilaç için bide benim eklemlerim şişmişti kanda albümün değerim düşükmüş ondan olurmuş ilaçta korkm boğulma yapmaz dedi ama boğazım şişiyor benim hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama beni bitiriyorNefes darlığı bende de olmaya başladı malesef. Sayıyor musun sende kasilmalari günlük olarak
Çok geçmiş olsun, benim göğsümde bir ağırlık oluyor, nefes yetmiyor gibi oluyor içtikten bir yarım saat kadar sonraAğrım çok olursa 3-4 içiyorum ben maalesef öyle olunca çok kasılma olmuyor ama panikatak daha çok rahatsız ediyor boğulma hissi korkusu beni çok yoruyor dahiliye ye gittim ilaç için bide benim eklemlerim şişmişti kanda albümün değerim düşükmüş ondan olurmuş ilaçta korkm boğulma yapmaz dedi ama boğazım şişiyor benim hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama beni bitiriyor
Suyu bol için binaya bende de olmuştu yine 4 falan içtiğimde nefesim yetmiyordu geçti sonra seninde geçer inşallah 2 tane içiyorsun sen demi kasılma harici sertlik oluyormu mesela şuan benimki taş gibi gerginÇok geçmiş olsun, benim göğsümde bir ağırlık oluyor, nefes yetmiyor gibi oluyor içtikten bir yarım saat kadar sonra
Hala 2 içiyorum günde 7-8 kasılma devam ediyor. Akşama doğru ben de aşırı sis ve gerginim top gibiSuyu bol için binaya bende de olmuştu yine 4 falan içtiğimde nefesim yetmiyordu geçti sonra seninde geçer inşallah 2 tane içiyorsun sen demi kasılma harici sertlik oluyormu mesela şuan benimki taş gibi gergin
Evet bende öyle neden akşamları acaba,nst girdinmi hiç bu kasılmalardan aslında bi girsen belki yükseltir dozunu ama idare ediyorsanda yeter herşeyin fazlası zarar benim kasılma harici sürekli ağrım var o yüzden 3 falan içiyorum ortalamaHala 2 içiyorum günde 7-8 kasılma devam ediyor. Akşama doğru ben de aşırı sis ve gerginim top gibi
Su an için idare ediyorum, 20lerden bu seviyeye düştü, gunde 6-7 tane normal dedi.nst ye girmedim yakın zamanda, doktorumun dediği periyodik olmayıp sıklaştığı zaman iç dedi aslında akşam dozunun saati belli değil bu yüzden.Evet bende öyle neden akşamları acaba,nst girdinmi hiç bu kasılmalardan aslında bi girsen belki yükseltir dozunu ama idare ediyorsanda yeter herşeyin fazlası zarar benim kasılma harici sürekli ağrım var o yüzden 3 falan içiyorum ortalama
Hemen etki etmiyor adalat bi 4 saat falan sonra etki ediyor sanki içince etki etmiyor bana 8.30 içtim hala göremedim etkisini karnım gittikçe sertleşiyorSu an için idare ediyorum, 20lerden bu seviyeye düştü, gunde 6-7 tane normal dedi.nst ye girmedim yakın zamanda, doktorumun dediği periyodik olmayıp sıklaştığı zaman iç dedi aslında akşam dozunun saati belli değil bu yüzden.
Karnın tümünün sert olması içtiğimiz ilaçlar, bağırsak problemleri, gaz vs. falan da dahil olduğu için Adalat in ise yarayacağını pek sanmıyorum. Toparlanma,şişlik ve sertlik konusunda yardımcı oluyor gibiHemen etki etmiyor adalat bi 4 saat falan sonra etki ediyor sanki içince etki etmiyor bana 8.30 içtim hala göremedim etkisini karnım gittikçe sertleşiyor
Yok onada etki ediyor şimdi benimki yumuşamaya başladı yavaş yavaş etki ediyorKarnın tümünün sert olması içtiğimiz ilaçlar, bağırsak problemleri, gaz vs. falan da dahil olduğu için Adalat in ise yarayacağını pek sanmıyorum. Toparlanma,şişlik ve sertlik konusunda yardımcı oluyor gibi
Bu soruyu sorcaktim ki sorulmuş daha önce, serklaj sonrası 18.gundeyim dikiş yerinde ara ara batma hissediyorumCanım o batmalar bende de hep oldu.niye oluyor diye bende çok sorguladım korktum.ama bişey olmadı hepsi normal. İçini sende rahat tut insan kendini çok dinliyor bu zamana kadar ne korkular yaşadım ağrılar batmalar.rahime baskı hissetme hiçbirinde bişey olmadı artık bende alıştım.
Allah razı olsun inşallahMerhaba,uzun süredir buralara bakamıyorum.Sayfalar ne kadar çok ilerlemiş. 2 tane bebeğimi servikal yetmezliğinden kaybetmiştim.sonra rahime dikiş attırıp oğlumu kucağıma aldım. oğlum şuan 5 yaşında :) Hepinize hayırlı doğumlar dilerim kızlar :)
Mrb baya geçmiş ama endol kapsülü nekadar süre kullandınız acaba bi zararını gördünüz müEndol ü fitil olarak sabah akşam alıyordum makattanSon iki tane kaldı. Yarın kapsül olanına geçeceğim yine sabah akşam.
Nidicard ı 3 kez alıyordum ama onu da yarın kesiyor doktorum.
Bir de ek olarak Proluton depot var haftada 1 canım
Geçmiş olsun. Doktor yorumuna göre değişiyor sanırım bu durum, yorulmamak şart ve uzun süre ayakta kalmak riski artırıyor bunlar kesin bilgi.. Surecinizin getirdikleriyle de değişebilir istirahat durumu malesef kesin bişey yokKızlar merhaba. 16 haftalık hamileyim rahim uzunluğu 25mm çıktı Bir gece hastanede yattım 32 mm yükseldi. Çarşamba günü tekrar randevum var. Progestan fitil bir de iğne prulton depot kullanıyorum. Ama korkuyorum hep böyle yatarak mı geçecek