Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar dün akşamdan beri makatta çok fazla baskı hissediyorum sanki çıktı çıkıcak gibi doktorda izinliymiş bugün serklaj var.Böyle bi durum yaşayan varmı normal mi geçermi çok korkuyorum
Senin kasılmaların gectimi bir ara sıkıntı yasamistin

Senin kasılmaların gectimi bir ara sıkıntı yasamistin
Baskı için doktora gittim baya ağrım vardı bişi yok dedi kabızlık için şurup yazdı. Kasılma geçmedi adalat kullanıyorum korka korka saatleri sayıyorum artık geçsin diye boğulma hissi olmuştu ondan beri çok korkuyorum panik atak geçiriyorum her içtiğimde geniz akıntımda var akşamları özellikle çok sıkıntı çekiyorum hergünüm kabus gibi yani

Nefes darlığı bende de olmaya başladı malesef. Sayıyor musun sende kasilmalari günlük olarak

Nefes darlığı bende de olmaya başladı malesef. Sayıyor musun sende kasilmalari günlük olarak
Ağrım çok olursa 3-4 içiyorum ben maalesef öyle olunca çok kasılma olmuyor ama panikatak daha çok rahatsız ediyor boğulma hissi korkusu beni çok yoruyor dahiliye ye gittim ilaç için bide benim eklemlerim şişmişti kanda albümün değerim düşükmüş ondan olurmuş ilaçta korkm boğulma yapmaz dedi ama boğazım şişiyor benim hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama beni bitiriyor

Çok geçmiş olsun, benim göğsümde bir ağırlık oluyor, nefes yetmiyor gibi oluyor içtikten bir yarım saat kadar sonra

Çok geçmiş olsun, benim göğsümde bir ağırlık oluyor, nefes yetmiyor gibi oluyor içtikten bir yarım saat kadar sonra
Suyu bol için binaya bende de olmuştu yine 4 falan içtiğimde nefesim yetmiyordu geçti sonra seninde geçer inşallah 2 tane içiyorsun sen demi kasılma harici sertlik oluyormu mesela şuan benimki taş gibi gergin

Suyu bol için binaya bende de olmuştu yine 4 falan içtiğimde nefesim yetmiyordu geçti sonra seninde geçer inşallah 2 tane içiyorsun sen demi kasılma harici sertlik oluyormu mesela şuan benimki taş gibi gergin
Hala 2 içiyorum günde 7-8 kasılma devam ediyor. Akşama doğru ben de aşırı sis ve gerginim top gibi

Hala 2 içiyorum günde 7-8 kasılma devam ediyor. Akşama doğru ben de aşırı sis ve gerginim top gibi
Evet bende öyle neden akşamları acaba,nst girdinmi hiç bu kasılmalardan aslında bi girsen belki yükseltir dozunu ama idare ediyorsanda yeter herşeyin fazlası zarar benim kasılma harici sürekli ağrım var o yüzden 3 falan içiyorum ortalama

Su an için idare ediyorum, 20lerden bu seviyeye düştü, gunde 6-7 tane normal dedi.nst ye girmedim yakın zamanda, doktorumun dediği periyodik olmayıp sıklaştığı zaman iç dedi aslında akşam dozunun saati belli değil bu yüzden.

Hemen etki etmiyor adalat bi 4 saat falan sonra etki ediyor sanki içince etki etmiyor bana 8.30 içtim hala göremedim etkisini karnım gittikçe sertleşiyor

Hemen etki etmiyor adalat bi 4 saat falan sonra etki ediyor sanki içince etki etmiyor bana 8.30 içtim hala göremedim etkisini karnım gittikçe sertleşiyor
Karnın tümünün sert olması içtiğimiz ilaçlar, bağırsak problemleri, gaz vs. falan da dahil olduğu için Adalat in ise yarayacağını pek sanmıyorum. Toparlanma,şişlik ve sertlik konusunda yardımcı oluyor gibi

Kızlar adalat içenler nabzınız yükseliyormu benim iki gündür yükseliyor , yükselince sol kolum ağrıyo ve başım dönüyor böyle yaşayan varmı

Bu soruyu sorcaktim ki sorulmuş daha önce, serklaj sonrası 18.gundeyim dikiş yerinde ara ara batma hissediyorum

Allah razı olsun inşallah

Arkadaşlar dikişi olup Doğumu yaklaşan varmı dikiş nezaman alınıyor birde nidicard adalat kaçıncı haftada bırakacaksınız

Mrb baya geçmiş ama endol kapsülü nekadar süre kullandınız acaba bi zararını gördünüz mü

Kızlar merhaba. 16 haftalık hamileyim rahim uzunluğu 25mm çıktı Bir gece hastanede yattım 32 mm yükseldi. Çarşamba günü tekrar randevum var. Progestan fitil bir de iğne prulton depot kullanıyorum. Ama korkuyorum hep böyle yatarak mı geçecek

Geçmiş olsun. Doktor yorumuna göre değişiyor sanırım bu durum, yorulmamak şart ve uzun süre ayakta kalmak riski artırıyor bunlar kesin bilgi.. Surecinizin getirdikleriyle de değişebilir istirahat durumu malesef kesin bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…