-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.061
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahBiz dün sabah kavuştukdikişler sezeryan esnasında alındı detaylı hikayeyi yazarım kızlar
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun.Merhaba kızlar, biz de Cuma sabah kavuştuk çok şükürDarısı bekleyenlerin başına, dua ettim sizlere de.
Şimdilik hafif sezeryan ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil, emme konusunda da çabalıyoruz bebiş de ben de. Hikayemi uzun uzun yazacağım
Canım eskilerden bir sen kaldın yeni arkadaşlar da var çok şükür şimdiye kadar herkes sorunsuz şekilde aldı darısı sana inş ne durumdasınGözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah, bekliyoruz hikayeni⚘
Amin inşallah Allah razı olsun, yarın kontrolümüz var nasip olursa günümüz kesinleşir belki.Canım eskilerden bir sen kaldın yeni arkadaşlar da var çok şükür şimdiye kadar herkes sorunsuz şekilde aldı darısı sana inş ne durumdasın
Gözünüz aydın olsun, bebeğin durumu nasıl? Bir an önce toparlarsınız inşallahMerhaba kizlar benim bebisde geldi 10u gecesi 2ci sezaryan oldugu icin cok agir geciyor surec benimcin ama bebise deyer35haftalik dogdu ama sabirsiz kiz
Hadi inş kaçıncı haftadasınAmin inşallah Allah razı olsun, yarın kontrolümüz var nasip olursa günümüz kesinleşir belki.
Bir sorun çıkmazsa
35+4 olduk bugün bebek geride biliyorsun ama dr adete göre hesaplıyor,doğumda nasip olursa ona göre olur dediHadi inş kaçıncı haftadasın
Merhaba kızlar, biz de Cuma sabah kavuştuk çok şükürDarısı bekleyenlerin başına, dua ettim sizlere de.
Şimdilik hafif sezeryan ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil, emme konusunda da çabalıyoruz bebiş de ben de. Hikayemi uzun uzun yazacağım
Allah analı babalı büyütsün yavrularinizi.bahtlari güzel olsun inşallahMerhaba kizlar benim bebisde geldi 10u gecesi 2ci sezaryan oldugu icin cok agir geciyor surec benimcin ama bebise deyer35haftalik dogdu ama sabirsiz kiz
Say ki 36 olmuş evet geriden biliyorum canım inş geç doğarsa o zamana kadar toparlar 2,500 olsa sorun olmaz inş35+4 olduk bugün bebek geride biliyorsun ama dr adete göre hesaplıyor,doğumda nasip olursa ona göre olur dedi
İnşallah canım,sen nasılsın kızçen nasıl ? Günü kutlu olsunSay ki 36 olmuş evet geriden biliyorum canım inş geç doğarsa o zamana kadar toparlar 2,500 olsa sorun olmaz inş
Çok zordayım gece gündüz hiç durmuyor ne yapıcam cidden bilmiyorumİnşallah canım,sen nasılsın kızçen nasıl ? Günü kutlu olsun
Allah yardımcın olsun inşallahÇok zordayım gece gündüz hiç durmuyor ne yapıcam cidden bilmiyorum
Nasıl oldunuz canım kontrole gittin mi?İnşallah canım,sen nasılsın kızçen nasıl ? Günü kutlu olsun
GittikNasıl oldunuz canım kontrole gittin mi?
CanımVerene bin şükürbebeğim geldi bugün Allah a bin şükür.
Kontrole geldik kilosu yine aynı olunca dr dikişi aldı belki sancım olur diye. Olmayınca sezeryana girdik.
Bebeğimi gözlem amaçlı yoğunbakıma götürdüler,uyuşukşuğum geçerse gidip görücez yada iyi okursa onu getirecekler.
Şimdilik böyle durumlar, nasip olursa uzun uzun hikayemde anlatırım.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinler inşallah
Amin sağol canım Allah razı olsun,darısı bekleyen herkesin başına inşallahCanımŞimdi mesajını gördüm çok şükür kavuşmuşsunuz Tebrik ederim, mutlu huzurlu sağlıklı ömrü olsun yavruşun