- 22 Eylül 2021
- 6
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.021
Canim senide tebrik ederimAmin inşallah canım
Maşallah olsun bir kaç hafta daha dayansa çok güzel olur kilo alımı ne durum daNasipse yarın 35 bitiyor 10 gün kadar geride 33 çıkıyor ama dr 37 biterse alırız dedi bakalım. Sertleşmeler gittikçe artıyor
50 gram 60 gram anca alıyor bakalım o zamana kadar 2yi geçer dedi drMaşallah olsun bir kaç hafta daha dayansa çok güzel olur kilo alımı ne durum da
Bende cuma günü sabah 8de giriyorum sezeryanaCuma sabah 8de ben de inşallah sezeryana giriyorum kızlar, hamdolsun bugünlere. Bugünleri bekleyenlere de Allah güç sabır versin kolaylıkla göstersin inşallah.
Çok teşekkür ederimSerendipity- canım benim çok şükür kavuşmuşsunuz Rabbim şansını bahtını kaderini rızkını açık etsin sağlıcakla büyütün inşallah
Hadi inş canım50 gram 60 gram anca alıyor bakalım o zamana kadar 2yi geçer dedi dr
Tebrik ederim, duygulandım biri daha kavuştu bebeğineKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim bu güzel habere. Darısı sırası gelen annelerimizin başınaEvet hanımlar şuan daha iyiyim sondam çıktı yürüdüm kahve içtim derken burdayım. Sütüm maalesef yok mama verme dedi hemşire 2 saatte bir boş memeye tutuyoruz çocuğu süt gelir belki diye. Yavrum aç parmağını emiyor..
Sezaryen sonrası yürümek cidden zorladı beni zorlamadı dersem yalan olur.. Yere bastıkça dikişlerim ağrıyor
Gelelimm doğuma.. Dün yazmıştım gece eşim gidelim diyor diye ben yok dedim eşime ama saat 11 de yattık ben uyuyamadım. Allahım sancı geliyor yataktan bağırıp kalkar oldum. 1 saat kadar bekledik. Sonra eşim dedi kalk gidelim doktora arayalım bakalım ne olcak. Aradık doktor kliniğinde muayene etti gece 12yi geçtik. Zaten kan geldi elle muayene sonrasında. Dedi bu çocuk sabahı ya bekler ya da beklemez biz gidip çıkaralım hadi. Neyse geldik 1 saat yol önce acilden girdik sonra odaya çıkarıdık. Kan tahlili vs. derken 3.10 gibi ameliyathaneye götürüldüm. Korkuyorum titriyorum anestezi doktoru omurgama iğne yapacak yer bulamıyor kasma diyor kendini yok ben kasıyorum. Sonra pozisyon değiştirdik yan yatırarak iğnemi yaptı. Öncelikle sağ bacağımda bir elektrik çarpması hissi oldu sonra sıcaklık geldi yükseldi yukarı doğru. Allahım ayaklarım felç bildiğin benim zaten tansiyon ilk geldiğimde 17 çıkmış düşünün stresimi. Sonra 12 ye düştü. Ben başladım nefes alamıyorum vs. Demeye halbuki korkacak bir şey yok sonra oksijen taktılar burnumdan bir tık rahatladım. Anestezi doktoruna dedim elimi tutar mısınız adam napsın tuttusonra kendi doktorum dedi başlıyoruz. Ben bir şey hissetmiyorum o arada sonda takıldı tabi. Neyse kesmesiyle bebeği çıkarması 5 dk sürdü. Kapkara saçlı minnak bir bebek nasıl ağladı yıktı ameliyathaneyi. Hemşire temizledi çocuğu koydu yanıma öptüm o yumuşacık yanaklarını sonra da başka odada muayene yaptılar bebeği götürdüler. Bende 1 saat kadar kaldım dikiş için. Aşağı yukarı da 4.50 gibi ordan çıktık. Son dk kanamam olmuş talesemi taşıyıcısıym doktor hemen kan dedi kaç çıkmıştı ben tabi anladım bir sıkıntı olduğunu. Sonra toparladılar ama şükürler olsun sağ salim çıktım odaya geldikten sonra bebeğide getirdiler yanıma eşim zaten ameliyathane kapısında bekliyordu. Nasıl atlattım nasıl oldu inanın bilmiyorum sarhoş gibiydim korkudan.. Ama geçti gitti.. Bu arada doktor aradı beni bu kanamalarımın sebebini anlamış. Plesanta rahime yapışıkmış kısmen. Nadir görülr dedi previa mı dedim hayır dedi. Bu da sıkıntı yaratmış. Sakın 4- 5 sene çocuk düşünme tekrar dedi plesanta rahme yapışırsa komple rahmini almam lazım bu sefer dedi.
Rabbim sağ salim sizleri de kavuştursun inşallahdualarım sizinle
Benim yaşadığım ve bildiğim kadarıyla yetmezlik ultrason ölçümlerinde farkediliyor.Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak.
Dün perinatolog randevum vardı. Rahmimde yapışıklık olduğunu söyledi. Geçirdiğim histeroskopi ameliyatı sonrası olduğunu düşünüyor. Şuan risk olmadığını bebeğin rahat olduğunu ama takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Takibimi yapan tüp bebek doktorumsa bugüne kadar bahsetmedi bile bu durumdan. Sorduğumda önemli bür yapışıklık olmadığını söyledi
Bir de 4-5 gündür vajinamda bir ağrı, baskı hissediyorum sürekli. Kendi doktorum bunun da normal olduğunu söyledi. Ama burdan bir arkadaşa doktoru aşağı doğru bir basınç hissedersen hemen bana ulaş demiş
Rahim ağzı yetmezliği olan ve bunu gebe kaldıktan sonrası öğrenen arkadaşlar. Nasıl bir belirti ile şüphelenildi yetmezlikten onu merak etmiştim. Yani bu basınç hissi bunun önemli bir belirtisi midir?
Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hissetiklerini, süreci ve yaşadıklarını anlatmak, yazmak istersen bizler buradayiz. Sen de biliyorsun zaman herşeyin ilacı. İzi kalıyor, unutulmuyor ama bir şekilde bu günlerde geçecekKaybettim bebeğimi
Kac haftalıktı rahım yetmezlıgındenmı dogdukar bende ıkızlarımı kaybettm basın sagolsun cnm cook uzuldumIkizdi gece bi anda rahatsızlandım doktorumu aradik hastaneye gittim gayet aagliklilar dedi ilac verip gonderdi ama ben cok rahatsizdim yengemin doktoruna gittim kalplerinin durdugunu soylwdi dunyam basima yikildi