Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba kizlar.. bugun doktora gittim 35+0hafta ama serviks uzunluguni olcemedi( bebisin basi cok asagi dusmus gorunmuyor artik vajinalda tehlikeli olur dedi bakmak( 2saatlik yol oldygu icin 4saat yol gitdim uzanmis olsamda belim falan agridi cok sallandim eve geldikden sonra aktkntim oldu bir kawik kadar weffaf su gibi dua edermisizniz lutfen bir hafrada kalsin(

Cuma sabah 8de ben de inşallah sezeryana giriyorum kızlar, hamdolsun bugünlere. Bugünleri bekleyenlere de Allah güç sabır versin kolaylıkla göstersin inşallah.
Bende cuma günü sabah 8de giriyorum sezeryana hamdolsun Allahımıza bugüne ulaştık şimdi sıra diğer aşamalarda

Tebrik ederim, duygulandım biri daha kavuştu bebeğine inşallah hemen toparlanirsin

Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim bu güzel habere. Darısı sırası gelen annelerimizin başına Süt & mama konusunu ben çok takmıştım kafama. Ben persembe dogum yaptim, benim sutum tam pazartesi gecesi geldi. O günlerde mamaya başlamiştık. Anne sütünden çok mama alıyordu kızım. Ama şimdi 2 ay 20 günlüğüz ve hiç mama almadan geçiyor gunlerimiz. Inan uykusuz kalmanıza, bebişin aç aç ağlamasına değmiyormuş. Abartmadan mama da verirseniz üzülme sakın. Bebiş rahat uyuyunca sen de mutlu oluyorsun zaten. Inşallah bir an once toparlanirsiniz. Sağlıkla kalın

Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak.
Dün perinatolog randevum vardı. Rahmimde yapışıklık olduğunu söyledi. Geçirdiğim histeroskopi ameliyatı sonrası olduğunu düşünüyor. Şuan risk olmadığını bebeğin rahat olduğunu ama takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Takibimi yapan tüp bebek doktorumsa bugüne kadar bahsetmedi bile bu durumdan. Sorduğumda önemli bür yapışıklık olmadığını söyledi
Bir de 4-5 gündür vajinamda bir ağrı, baskı hissediyorum sürekli. Kendi doktorum bunun da normal olduğunu söyledi. Ama burdan bir arkadaşa doktoru aşağı doğru bir basınç hissedersen hemen bana ulaş demiş

Rahim ağzı yetmezliği olan ve bunu gebe kaldıktan sonrası öğrenen arkadaşlar. Nasıl bir belirti ile şüphelenildi yetmezlikten onu merak etmiştim. Yani bu basınç hissi bunun önemli bir belirtisi midir?

Benim yaşadığım ve bildiğim kadarıyla yetmezlik ultrason ölçümlerinde farkediliyor.
Açılma,kısalma,hunileşme falan oluyor

Ikizdi gece bi anda rahatsızlandım doktorumu aradik hastaneye gittim gayet aagliklilar dedi ilac verip gonderdi ama ben cok rahatsizdim yengemin doktoruna gittim kalplerinin durdugunu soylwdi dunyam basima yikildi

Ikizdi gece bi anda rahatsızlandım doktorumu aradik hastaneye gittim gayet aagliklilar dedi ilac verip gonderdi ama ben cok rahatsizdim yengemin doktoruna gittim kalplerinin durdugunu soylwdi dunyam basima yikildi
Kac haftalıktı rahım yetmezlıgındenmı dogdukar bende ıkızlarımı kaybettm basın sagolsun cnm cook uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…