- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #107.101
Benımde aynısı oldu canım malesef benımde sızıntı seklınde gelmeye basladı suyunu yenıler sorun deıl dedıler ama cep yukselınce dogurmak zorunda kaldım zaten dıkısı alır almaz suyum bırden bosaldıAmin Allah razı olsun
Ben de bugün gömülmesi planını yaptım. Dini olarak nasılmış baktım.
Geceleri aklıma geliyor uyuyamıyorum.
An, bir an önce şifa bulup kızıma kavuşmak istiyorum
Evet, enfeksiyon serklaj dan öncede vardı, antibiyotik kullanmıştım, serviks kısalınca zaten antibiyotik kullandın diye attı doktor. 3 hafta çok iyi idim. Birden su geldi, test yaptılar enfeksiyon çıktı. bebeğin suyu iyi dediler. Hiç eksik değildi. Antibiyotik veriyorlardı damardan ama olmadı. Bennim crp 109 a çıkınca bebeğin de suyu geldi bitti maalesef. Ben aslında suyu artar belkii diye bekliycektim. Ama crp sürekli yükseldi, hiç suyuda kalmadı, mecbur doğurdum miniğimi
Ben hıc kullanmadım antıpıyotık vajınal kültür takibi yaptırıyo muydunAmin Allah razı olsun
Evet, enfeksiyon serklaj dan öncede vardı, antibiyotik kullanmıştım, serviks kısalınca zaten antibiyotik kullandın diye attı doktor. 3 hafta çok iyi idim. Birden su geldi, test yaptılar enfeksiyon çıktı. bebeğin suyu iyi dediler. Hiç eksik değildi. Antibiyotik veriyorlardı damardan ama olmadı. Bennim crp 109 a çıkınca bebeğin de suyu geldi bitti maalesef. Ben aslında suyu artar belkii diye bekliycektim. Ama crp sürekli yükseldi, hiç suyuda kalmadı, mecbur doğurdum miniğimi
İnş canım kazına sıkı sıkı sarıl Allah on uzun ömürler versinAmin Allah razı olsun
Küçük bebekler daha güzel kilo alırmış sütün gelsin olur o tosuncuk2 kiloparmakları kürdan gibi elleri kolları ufacık tutmaya korkuyorum
Evet çok şükür inşallah toparlanır. Tutmayı bile beceremiyorumKüçük bebekler daha güzel kilo alırmış sütün gelsin olur o tosuncuksağlıklı ya çok şükür
Benim dikiş alınmadan boşaldı. Allah sağlıklı sorınsuz gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlarda cennette şefaatçimiz olsun inşallah.Benımde aynısı oldu canım malesef benımde sızıntı seklınde gelmeye basladı suyunu yenıler sorun deıl dedıler ama cep yukselınce dogurmak zorunda kaldım zaten dıkısı alır almaz suyum bırden bosaldı
Serklaj dan sonra hiç yapılmadı. Doktorum çok bilmiş bi perinatologtu. İhmali olduğunu düşünüyorum birazda.Ben hıc kullanmadım antıpıyotık vajınal kültür takibi yaptırıyo muydun
Aminn Allah razı olsun.İnş canım kazına sıkı sıkı sarıl Allah on uzun ömürler versin
Benim görümcem de 2 kg ve 1.5 kg ikiz doğurmuştu, çok çabuk büyüdüler. 5 yaşındalar şimdi.Evet çok şükür inşallah toparlanır. Tutmayı bile beceremiyorum
Ben ılk bebegımı gordum ama yuzunu unuttum ıkıncıyı gostermedıler ama hala merak edıyorım Gosterselerdı gormek ısterdım canım karar senın tabıkı cok üzüldüm allah belasını versın bu doktorların benımde aynısı cok bılmıslık yapıp ıhmal ettı kasılmalarımı dıkkate almadı benımde onun ıhmali oldu cok uzuldum aynı seylerı yasamısızBenim dikiş alınmadan boşaldı. Allah sağlıklı sorınsuz gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlarda cennette şefaatçimiz olsun inşallah.
Serklaj dan sonra hiç yapılmadı. Doktorum çok bilmiş bi perinatologtu. İhmali olduğunu düşünüyorum birazda.
Aminn Allah razı olsun.
Crp düşemedi, içimde küçük iki parça var.
Yarın uzman doktor bakacak.
Şu mübarek gecede dua edermisiniz içimdeki parça düşsün, crp düşsün, sağ salim evime döneyim.
Birde bebeğin cenazsine bakma diyorlar, unutamazsın vs. Bakmazsam pişman olur muyum, merakta ediyorum, dayanamayacak gibi de oluyorum.
Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin:)Benim dikiş alınmadan boşaldı. Allah sağlıklı sorınsuz gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlarda cennette şefaatçimiz olsun inşallah.
Serklaj dan sonra hiç yapılmadı. Doktorum çok bilmiş bi perinatologtu. İhmali olduğunu düşünüyorum birazda.
Aminn Allah razı olsun.
Şu mübarek gecede dua edermisiniz içimdeki parça düşsün, crp düşsün, sağ salim evime döneyim.
Birde bebeğin cenazsine bakma diyorlar, unutamazsın vs. Bakmazsam pişman olur muyum, merakta ediyorum, dayanamayacak gibi de oluyorum.
Aynen Allah iyilerle karşılaştırsın bir dahaBen ılk bebegımı gordum ama yuzunu unuttum ıkıncıyı gostermedıler ama hala merak edıyorım Gosterselerdı gormek ısterdım canım karar senın tabıkı cok üzüldüm allah belasını versın bu doktorların benımde aynısı cok bılmıslık yapıp ıhmal ettı kasılmalarımı dıkkate almadı benımde onun ıhmali oldu cok uzuldum aynı seylerı yasamısız
Bakmazsan ömür boyu merak edecekmişim gibi bi his varÇok geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin:)
Bence bakmayın hatta siz hast çıkmadan eşiniz bebeğinizi gomsun ki bu travmayı cabuk atlatin
Amın canım amın ıns bir daha yasatmasın RabbımAynen Allah iyilerle karşılaştırsın bir daha
Bakmazsan ömür boyu merak edecekmişim gibi bi his var
Allah yardımcınız olsun. Biz burda okurken üzüldük, sizi hayal edemiyorum. Sabır diliyorum... Nasıl bir enfeksiyon bu o kadar zaman geçmedi acaba... Ağrı sızı yapar bir de enfeksiyon, bazen doktorlar da her ağrımiza normal rahim büyüyor cart curt gözüyle bakıyorlar. halbuki keşke kendi kendimize doktora şu testi yap bana, bunu istiyorum diyebilsekArkadaşlar 20 haftalık bebeğimi enfeksiyondan kaybettim. Dün akşam doğum oldu. Çok üzgünüm ağlıyorum. Nasıl gömcem ben onu.
16.haftada dikiş atılmıştı. Geçen hafta enfeksiyondan su geldi, antibiyotik tedavisi işe yaramadı.
Nasıl atlattınız
Amin Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun. Biz burda okurken üzüldük, sizi hayal edemiyorum. Sabır diliyorum... Nasıl bir enfeksiyon bu o kadar zaman geçmedi acaba... Ağrı sızı yapar bir de enfeksiyon, bazen doktorlar da her ağrımiza normal rahim büyüyor cart curt gözüyle bakıyorlar. halbuki keşke kendi kendimize doktora şu testi yap bana, bunu istiyorum diyebilsek
E öyle oluyor ilk olunca üç beş güne sanki yıllardır tecrübeliymişsin gibi oluyorEvet çok şükür inşallah toparlanır. Tutmayı bile beceremiyorum
Canım mesajını yeni gördüm kusura bakma rabbim içine ferahlık versin inş bebeğine baktın mı ben bakmamıştım sonradan çok merak ettim ama belki de bakmaman iyidir senin kararın cennette onlar bizi bekliyor bu hayat boş ebedi olan orası ve bu günler geçecek böyle kalmayacakBenim dikiş alınmadan boşaldı. Allah sağlıklı sorınsuz gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlarda cennette şefaatçimiz olsun inşallah.
Aminn Allah razı olsun.
Evet geldik çok şükür.E öyle oluyor ilk olunca üç beş güne sanki yıllardır tecrübeliymişsin gibi oluyoreve çıktın mı sezaryen mi olmuştun
Saglikli oldugunuz icin binlerce şükür. Merakla hikayeni bekliyoruz. Süt konusuna üzülme. Ben persembe dogum yaptim, sütüm taa pazartesi akşam gelmeye başlamisti. O da yetmiyordu. Anne sutunden cok mama veriyorduk. Ama emzirdikce sutum cogaldi. 2 aylik oldugundan beri de neredeyse sadece anne sütü alıyor. Siz saglikli olun, bebişin emsin herşey duzene giriyor. Opuyorum sizleriEvet geldik çok şükür.
Belden uyuşması sezeryan oldum iyi geçti .
Ağrılarım oluyor, göğüs kafesim yarılacak gibi ağrıyor bazen.
Her şeye rağmen buna şükür
Cennet kuşumuz onlar bizim.Canım mesajını yeni gördüm kusura bakma rabbim içine ferahlık versin inş bebeğine baktın mı ben bakmamıştım sonradan çok merak ettim ama belki de bakmaman iyidir senin kararın cennette onlar bizi bekliyor bu hayat boş ebedi olan orası ve bu günler geçecek böyle kalmayacak
⚘ bebeğimde gelişim geriliği başladığından beri haftalık takibe gidiyordum en son pazartesi gittim dr 3 güne 1 gel dedi. Çarşamba gittim cuma günü karar veririz artık gününe demişti. Tahmini 25 Ekim dedi o gün.Saglikli oldugunuz icin binlerce şükür. Merakla hikayeni bekliyoruz. Süt konusuna üzülme. Ben persembe dogum yaptim, sütüm taa pazartesi akşam gelmeye başlamisti. O da yetmiyordu. Anne sutunden cok mama veriyorduk. Ama emzirdikce sutum cogaldi. 2 aylik oldugundan beri de neredeyse sadece anne sütü alıyor. Siz saglikli olun, bebişin emsin herşey duzene giriyor. Opuyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?