- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.361
Aşırı zor geçiyor ya Allah yardımcımız olsun günde birçok kez kasılma oluyor yatınca daha çok oluyor bende genelde oturuyorum.dikiş tutuyor bebeği ve riskli günler bitmedi. Daha rahatlayacağım günlere 5-6 hafta var ve hem psikolojik hem fiziksel olarak çöktüm. Çevremdeki herkes yardımcı oluyor ama kafam bugün yerinde değilYa nebileyim bazı yerlerde okuyorum az kilo alanları da canım sıkıldı. Ben de 15 koymuştum kendime sınır inşallah geçmem, sürekli yatıyoruz biz ne yesek kilo yapıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Hala geçmedi masaj yapıyorum zamanla dağılır herhalde cevabınız için teşekkür ederimBen her gun vuruyordum.arada oluyor sikinti degil.ama vurduktan hemen sonra bastirin iyice.
Kesinlikle 30 sonrası hızlı geçiyor en güzeli saymayı bırakmak beni o kadar yordu ki Allah hepimize kolaylık versinAşırı zor geçiyor ya Allah yardımcımız olsun günde birçok kez kasılma oluyor yatınca daha çok oluyor bende genelde oturuyorum.dikiş tutuyor bebeği ve riskli günler bitmedi. Daha rahatlayacağım günlere 5-6 hafta var ve hem psikolojik hem fiziksel olarak çöktüm. Çevremdeki herkes yardımcı oluyor ama kafam bugün yerinde değilsence 30dan sonra hızlı mı geçiyor? Kafan rahatlıyor mu?
Dikiş için üzülmeyin aksine sevinin benceAtılsın korkmayın farkedilmesi bile büyük şans bence. Allah yardımcınız olsun
Ben en son 10 almıştımSelam kızlar. Kontrolden geldim, doktor daha rahim ağzını ölçmeyecekmiş, gerek yok Zaten artık doğuma hzırlık için kısalmaya başlayacak bi miktar dedi. Geçen idrarda glukoz çıkmıştı o yüzden tekrar ettik, birde kan uyuşmazlığımız var ve çıkmaması gerekirken pozitif çıkıyor, inşallah sorun çıkmaz. Bebeğin yüzü yukarı bakıyormuş yani sırtıma doğru bakmıyor bu da erken doğum olmaması için iyi birşeymiş, ilk kez nst ye girdim bu arada, hafif sancı çıktı ama önemli değilmiş, artık haftada bir kontrole gideceğim. Yalnız biraz kendi kilom kafama takıldı ya 13 kilo aldım toplam bana biraz fazla geliyor, sizler ne kadar kilo aldınız kızlar
Canım ben negatifim eşim pozitif, 14. Haftada indirect coombs adında bir test yaptırdım kandan, kan uyuşmazlığı etkilemişmi diye. Normalde bu test ilk gebeliklerde pozitif çıkmıyor yani imkansıza yakın, bende pozitif çıktı daha sonra başka yerde yaptırdım yine pozitif çıktı. Doktorum perinatologa yönlendirdi, böyle bi durumda bebekte Allah korusun ödem oluyormuş, perinatolog inceledi sorun görmedi, muhtemelen kanımdaki başka antikorla karıştığını düşündü ama tedbiren 20. Haftada tekrar yaptır bakıcaz dedi, test negatife döndü, aralıklarla yaptırdım negatifti. Son yaptırdığımda tekrar pozitif çıktıSelam canım kan uyuşmazlığınız nasıl çıkmaması gerekirken pozitif çıkıyor anlamadım açıklayabilir misin? Eşinle ikinizin kan grubu nedir?
Birde bebeğin yüzü yukarı bakıyor derken yani başı yukarıda mı oluyor?
Benim için en yavaş geçen 21-26 idi, sonra 30 a kadar da yine yavaştı ama bi tık daha iyiydi, 30 dan sonra rahatladım biraz ciğer geliştirici vurunması beni rahatlattı galiba. Şuan hem aldığım kilolar hem hareketsizlik hem hiçbi yere çıkmamak sebebiyle sıkıntılarım, bugün doktora iki adım yürüdüm hemen bacaklarım ağrıdı, nasıl doğurucam diye düşündüm, evin içinde sürekli yatmaktan psikoloji de çok yerinde değil de işte az kaldı diye avunuyorum.Aşırı zor geçiyor ya Allah yardımcımız olsun günde birçok kez kasılma oluyor yatınca daha çok oluyor bende genelde oturuyorum.dikiş tutuyor bebeği ve riskli günler bitmedi. Daha rahatlayacağım günlere 5-6 hafta var ve hem psikolojik hem fiziksel olarak çöktüm. Çevremdeki herkes yardımcı oluyor ama kafam bugün yerinde değilsence 30dan sonra hızlı mı geçiyor? Kafan rahatlıyor mu?
Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallah bir sorun çıkmaz sende de bebeğindede.Canım ben negatifim eşim pozitif, 14. Haftada indirect coombs adında bir test yaptırdım kandan, kan uyuşmazlığı etkilemişmi diye. Normalde bu test ilk gebeliklerde pozitif çıkmıyor yani imkansıza yakın, bende pozitif çıktı daha sonra başka yerde yaptırdım yine pozitif çıktı. Doktorum perinatologa yönlendirdi, böyle bi durumda bebekte Allah korusun ödem oluyormuş, perinatolog inceledi sorun görmedi, muhtemelen kanımdaki başka antikorla karıştığını düşündü ama tedbiren 20. Haftada tekrar yaptır bakıcaz dedi, test negatife döndü, aralıklarla yaptırdım negatifti. Son yaptırdığımda tekrar pozitif çıktıO yüzden yine takip edilecek oranı vs. Ayrıntılı için gittiğim perinatolog bana demişti hani şu oranın üstünde çıkarsa haberim olsun diye şimdi bir de ondan korkuyorum.
Bebeğin yukarı bakması da şöyle, başı şuan aşağıda yani kasıklarımda, ama duruş şekli olarak yüzü göbeğime dönük sırtıma doğru değil, bu da bizim durumumuz için iyi bişeymiş
Seninle bayağı aynı durumdayız demek ki, adalat 4 endol 2 kullanıyorum ben de. Benim bebeğim sen makat duruş resmen 2 aydır göremiyorum yüzünü çok özledim. Doktor duruşun pek değişeceğini sanmıyorum suyu da az olduğu için dedi. Ben 5 kilo aldım şimdiye kadarŞuan 4 kere alıyorum. Önceden 8di. Bebeğin suyu normale dönmüş şükür.senin Bebeğin ultrasonda nasıl duruyor? benimki ayaklarını kafasına düz olarak esnetmiş,makat geliş duruyor. Fotoğraf da alamadık
Çok şükür, az kaldı Allah’ın izniyle. Bana da bu ara hiç geçmiyor zaman, şikayet etmek sen istemiyorum sıkıldım diye ama bazı günler geçmiyor sanki. Doğum şeklini konuştunuz mu doktorunla, normal mi?Benim için en yavaş geçen 21-26 idi, sonra 30 a kadar da yine yavaştı ama bi tık daha iyiydi, 30 dan sonra rahatladım biraz ciğer geliştirici vurunması beni rahatlattı galiba. Şuan hem aldığım kilolar hem hareketsizlik hem hiçbi yere çıkmamak sebebiyle sıkıntılarım, bugün doktora iki adım yürüdüm hemen bacaklarım ağrıdı, nasıl doğurucam diye düşündüm, evin içinde sürekli yatmaktan psikoloji de çok yerinde değil de işte az kaldı diye avunuyorum.
S starrdustt canım nasılsın
S starrdustt canım nasılsın
Doktorlar bu gerilik için ne diyor bende öyleyim canım ayakta kalınca iğne batar gibi batmalarım oluyor 36 bitecek demi suan bile doğsa allahın izniyle bişey olmaz ama zamanında gününde doğması en iyisiCanım şükür idare ediyorum hala doğurmadım en azındanama sancılarım çok sıklaştı kafası çok aşağıda idrar keseme baskı çok. Ayakta fazla kalamıyorum o yüzden birde canımı sıkan bebeğin gelişimi boyu 3 hafta karın çevresi baş çevresi 2 hafta geri. Tek dileğim sağlıklı olması. Yata yata bir şekilde bu zamana geldim inş iyidir
Benim de aynı şikayetler ağırlaştım yürüme nefes alma zorluyor iğnelerden bıktım bu hafta son kez vurulucam sonu iyi olur inşSen nasılsın?
Beni başından beri takip eden doktorumu 1 aydır göremedim İzmir e geldiğimiz için. Burdaki doktorda önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum dedi ama içim içimi yiyorDoktorlar bu gerilik için ne diyor bende öyleyim canım ayakta kalınca iğne batar gibi batmalarım oluyor 36 bitecek demi suan bile doğsa allahın izniyle bişey olmaz ama zamanında gününde doğması en iyisi
Selam şukur hersey yolunda. 26 gunluk oldu kızım. Kıbrıs'ın sıcaklarindan dolayi hep evdeyiz maalesef. Yuruyuslere bile cikmaya başlayamadik.
İnşallah çok teşekkürlerSerklaj sonrası ıslaklık bende de olmuştu zamanla geçti çok geçmiş olsun sağlıcakla alın kucağınıza
Şuan normal eğer bir aksilik çıkmazsa, en son tahlilde biraz insülin direnci çıktı açıkçası kafam karıştı, belki sıklıkla takip edilir ona göre değişebilir ama normal istiyorum.Çok şükür, az kaldı Allah’ın izniyle. Bana da bu ara hiç geçmiyor zaman, şikayet etmek sen istemiyorum sıkıldım diye ama bazı günler geçmiyor sanki. Doğum şeklini konuştunuz mu doktorunla, normal mi?