Başın sağolsun seninde, benim 2018 aralıkta oldu.3.5 yıl sonra kavuştuğum bebeğimi kaybettim doğum günümden bir gün önce.
Birgün akşama kadar belim ağrıdı,hastaneye gitmek gelmedi aklıma.
Ertesi gün de devam etti ve öğlen wcye gittim kese geldi elime ve yere düştü suyum bitti.
Hemen dra gittik ama yapılacak bir şey yok dedi.
Su yok,kese yok,bebeğin haftası küçük kaybedicez dedi. Gece saatlerinde kalbi durdu zaten susuzluktan
Suni sancı verdiler ve 3 4 saat içinde doğdu,plasenta gelmedi diye kürtaj edildim birde.
Resmen bir travmaydı, atlatmak çok zor oldu.
Oğlumu bir kere kucağıma alamadım,hiç aklıma gelmedi en çokta bunun için üzülüyordum.
Allah vermesin kimsenin başına,anlatması zor.
Dr bana 3 6 ay düşünme dedi. Ben zaten zor hamile kalıyorum diye 3 ay sonra korunmayı bıraktım ama olmadı. Aşılama deneyecektik tek bir yumurta bile gelişmedi ve iptal edildi.ben hem eskiden kilolu olduğum için hemde bebeğimi kaybettikten sonra kendimi yemeğe verdiğim için çok kilo aldım. Drlar bebek için değilde zayıflamak için uğraş diyordu hep.
2019 Kasım ayında mide küçültme ameliyatı oldum, çok zorlu bir süreçtir oda.
44 kilo verdim ve tedaviye tekrar başladım.
Yinede olmadı sonra aşılama denedik şubat ayında çok geç yumurtlama oldu ve drda bende umutsuzduk
Çok şükür Allah ım nasip etti ve 12 haftalıkken dikiş atıldı. Dikişi drum kaybettiğim gün söylemişti ve bende çok araştırdım.
Böyle işte 24.haftadayız Allah nasip ederse inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
Sizde önce dinlenin, biraz gezin ve kendinize zaman verin. Sonrasında iyi bir dr bulun ve hamile kalıncada dikiş isteyin.
Enfeksiyon içinde dr sürekli kültür alıyor antibiyotik kullanıyorum sizde o şekilde devam edersiniz.
Bizler elimizden geleni yapıyoruz,Allahta yardımcımız olsun inşallah.
Psikolojik olarak toplanmaya çalışın öncelikle