- 29 Nisan 2010
- 3.654
- 3.113
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.401
Çokk teşekkür ederim darısı başınıza inşallah.evet kilosu iyi şükür doktor miadını doldursa 4 kilo olacakmış demek dedi.Canım benim gözün Aydın rabbim tez zamanda sağlıcakla yavrunu alıp çıkmayı nasip etsin kilosu maşallah güzelRabbim hayırlı evlat nasip eylesin ama suyunun serklaja rağmen gelmesi beni korkuttu inş bizlerde bu haftaları görürüz
Çokkk teşekkür ederim.sizler daha ileri haftaları da görün inşallah. ❤Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün. Haftası çok güzel en kısa zamanda kucağına gelir inş. Darısı bizim başımıza
Karmayı beklerken seninki geldiÇokkk teşekkür ederim.sizler daha ileri haftaları da görün inşallah. ❤
Gerçekten öyle olduKarmayı beklerken seninki geldigözümüz aydın grubumuzun ilk bebeği Haftası da kilosu da iyiymiş maşallah güle güle büyütün darısı bizee
Gözünüz aydın olsun, Allah sağlıklı anneli babalı kardeşli güzel ömürler versin minik bebişeGerçekten öyle oldusırayı bozmayalım demiştim oysa ki daha dün bu pazarı da atlatsam hesabı yapıyordum o kadar belirti yoktu yani.zaten dediğim gibi benim dogumlarim ani ve hızlı gelişiyor.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sizlerden daha da güzel haberler alalım inşallah
Hislerine güvenİnşallah canım şükür genel durumu iyi. Yarın doktor ile konuşacağım ayrintili durumunu.bugun ben kalkıp doktorla falan konuşmaya gidemedim,eşimle konuşmuşlar durumunun kilosunun iyi olduğunu ,ciğer geliştirici yapılmış olmasının cok önemli olduğunu söylemiş.bugun süt ya da mama vermediler.serumla beslemisler sanırım daha yüksek kalori verdikleri için.yarin da mama ya da anne sütü ile ağızdan beslemeyi deneyecekler sanırım.umarim kısa sürede çıkarız ama içimde kötü hissiyat yok şükür.fazla kalmaz gibi hissediyorum
Nasip işte doğum günü hangi gün yazdıysa Allah o gün geliyorlar. Olumsuz bir şey yok maşallah önemli olan bu bence.Gerçekten öyle oldusırayı bozmayalım demiştim oysa ki daha dün bu pazarı da atlatsam hesabı yapıyordum o kadar belirti yoktu yani.zaten dediğim gibi benim dogumlarim ani ve hızlı gelişiyor.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sizlerden daha da güzel haberler alalım inşallah
Maşallah ne güzel doğmuş çocukların sağlıklılar ya çok şükür gerisi önemli değil bir de bebiş tez zamanda çıkarsa daha ne isteriz benim bebek zayıf bugün öğrenicem kilosunu kesin moralim bozulacak artık kaderde ne varsa tekrar gözün Aydın canımÇokk teşekkür ederim darısı başınıza inşallah.evet kilosu iyi şükür doktor miadını doldursa 4 kilo olacakmış demek dedi.
Serklaj ile suyun gelmesi pek bağlantılı değil canım.mesela su enfeksiyon sebebiyle de gelebiliyor ben de varmiydi bilmiyorum ama.ilk kaybimda diger 2 gebeligim de hep ani su gelmesi ile sonuçlandı.benim fikrime göre benim vücudum bebegi belli bir aşamadan sonra taşıyamıyor.diger oğlumda 3100 gr doğmuştu bundan sadece 5 gün ilerideydi.
Gözünüz aydın canım, grubumuzun ilk bebişine sağlıklı hayırlı bereketli bir ömür diliyorum. Çok geçmiş olsun sana da, haftası ve kilosu gayet iyi, inşallah kısa sürede de annesiyle birlikte çıkmak nasip olur. Sürpriz yaptı minik kuş, sonu iyi oldu çok şükür ya bikaç gün daha dayanılır elbet.Arkadaşlar dün kontrolde hersey yolundaydi ayın 12 sigibi sezaryen olacağımı yazmıştım.ama bu sabah yatiyorken karnımdan abartısız pat diye bir ses geldi,acı hissettim önce bebek döndü sandım 10 dk daha uzanıp kalktım ve suyum geldi hem de bildiğiniz musluktan akar gibi.acilen hastaneye geldik spinal sezaryen oldum.oğlum 35+4 de doğdu.3050 gram.cocuk doktoru hemen muayene edip yanıma getirdi.dogdugunda gayet güzel ağladı ciğer gelistiricilerin faydası sanırım.doktor 3-5 gün kadar küvozde gözlem altında tutacaklarını söyledi.bende biraz önce çıkıp tekrar baktım küvozde hafiften solunum destegi veriyorlar serum takılı yarın da ağızdan beslemeye başlayacaklar inşallah.daha dün kontroldeydim ve hiçbir sorun yoktu önceki dogumumda da aynısı olmuştu 1 gün önce kontrole gidip ertesi gün acil doğum yapmıştım.bazi şeylerin önüne geçilmiyor gerçekten.bu arada 12 cm lik kistim alındı ve doktor kistle beraber sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı.neyse ki 2 çocuktan başka düşünmüyorum zaten.serklaji da sezaryenden sonra hemen aldı.yani kist,yumurtalık,doğum,serklajin alinmasiyla beraber 4 işlem geçirmiş oldum.
Neyse ki başka il'e sevk gerekmedi ,doğum yaptığım hastane bebeğim için yeterli düzeydeymiş.
Şimdiki temennim en az sorunla şu kalan üç beş günü atlatıp bebeğimi evime götürmek.bize dua edin
Kızlar ben de şimdi doktor kontrolünden çıktım. 37+4'deyim. Bebek yine önceki haftaya gore çok az kilo almış ama ben bu ultrason ölçümlerine güvenmiyorum. 3 hafta once de yine boyle korkmuştum. 1 hafta sonra bebek bir anda 400gr fazla çıkmıştı.
Yine nst'ye girmedim, açıklığa falan da bakmadı. 4 cm bile olsa açıklığın sancın olmadığı için seni eve yollayacağım zaten dedi. Bakmamin bir anlamı yok dedi. Kasılmalarim oluyor mu diye sordu, yok dedim çok rahatım. O zaman bana 40. haftayı bile görürsün dedi:)
Çok şükür canımGözünüz aydın canım, grubumuzun ilk bebişine sağlıklı hayırlı bereketli bir ömür diliyorum. Çok geçmiş olsun sana da, haftası ve kilosu gayet iyi, inşallah kısa sürede de annesiyle birlikte çıkmak nasip olur. Sürpriz yaptı minik kuş, sonu iyi oldu çok şükür ya bikaç gün daha dayanılır elbet.
Bu defa da gelmeyecek galibaKızlar ben de şimdi doktor kontrolünden çıktım. 37+4'deyim. Bebek yine önceki haftaya gore çok az kilo almış ama ben bu ultrason ölçümlerine güvenmiyorum. 3 hafta once de yine boyle korkmuştum. 1 hafta sonra bebek bir anda 400gr fazla çıkmıştı.
Yine nst'ye girmedim, açıklığa falan da bakmadı. 4 cm bile olsa açıklığın sancın olmadığı için seni eve yollayacağım zaten dedi. Bakmamin bir anlamı yok dedi. Kasılmalarim oluyor mu diye sordu, yok dedim çok rahatım. O zaman bana 40. haftayı bile görürsün dedi:)
Teyzem doğum icin bana yardimci olmaya 10 Temmuz'da gelecek. Eşim de diyor ki bebek 12 Temmuz'da doğacak. Içine oyle bir his geliyormuş. Uygundur benim için dedimBu defa da gelmeyecek galiba35+4 olmama rağmen bana artık son gunlerde ciddi daralma geliyordu.bence söyle 38 ya da en geç 39 da gelsin annesi
Ya çok sevindim maşallahÇok şükür canımdoktor beslenmesi iyi dedi.mama istemişlerdi.bugunde sütümü istediler yavaş yavaş sagiyoruz.sanirim birkaç güne çıkar doktor gelişimi iyi diyor çok şükür.
Ben tek kalınca öyle oluyordum arkadaş eş dost kafa dağıtmaya iyi oluyor ayrıca dikişinde yada rahim boyunda bir sorun varmıBugün niyeyse moralim çok bozuk sürekli ağlayasım geliyor ağlıyorum. sabah tetanoz aşısı oldum. 24. Haftaya girdik ama ne zamana kadar gidebilirim çok kafaya takıyorum,üzülüyorum.26,28,32ye ulaşabilir miyim daha çoook zaman varKuran okudum inşirah dinledim hala mutsuzum.modunuz düşünce nasıl yükseltiyorsunuz?
Seni çok iyi anlıyorum. Banada o haftalar çok zor gelmişti. Üstelik serklajım yok ilk hedef 24 tü çok şükür 30 olduk em son kontrolde her an doğum başlayabilir dediler. Gerçekten yaşayan bilir. Hepiniz dualarımdasınız. İnşlallah bu günler geçecek.. sabrın sonu selamet olur inşBugün niyeyse moralim çok bozuk sürekli ağlayasım geliyor ağlıyorum. sabah tetanoz aşısı oldum. 24. Haftaya girdik ama ne zamana kadar gidebilirim çok kafaya takıyorum,üzülüyorum.26,28,32ye ulaşabilir miyim daha çoook zaman varKuran okudum inşirah dinledim hala mutsuzum.modunuz düşünce nasıl yükseltiyorsunuz?
Seninle aynı haftadayız benim de 30 bittiSeni çok iyi anlıyorum. Banada o haftalar çok zor gelmişti. Üstelik serklajım yok ilk hedef 24 tü çok şükür 30 olduk em son kontrolde her an doğum başlayabilir dediler. Gerçekten yaşayan bilir. Hepiniz dualarımdasınız. İnşlallah bu günler geçecek.. sabrın sonu selamet olur inş