-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.381
Ben 30Bana da eşim diyor erken bence diye ama zaten tezcanlı bir tipim, bu durum çıkmadan diyordum 30. Haftada bitiririm herşeyi, şimdi bir de böyle olunca hazırlıksız yakalanırım diye içim içimi yiyor huyum kurusundurabiliyorsan hazırlama tabi hazır dursun konulur çantaya.
Görürsün inşallah canım, hepimiz görücez inşallahBen 30
Bitirmek üzereyim ama hazırlamak gelmiyor içimden doğarsa küvöze girer zaten 37 görür müyüm bilmiyorum
Amin canım inş cuma kontrol günüm gidesim yok kötü bişey duyarsam diye ne bilim Allah yardımcımız olsunGörürsün inşallah canım, hepimiz görücez inşallah
A kötü düşünme, hepimiz güzel haberler aldık sende git. Sende güzel haberler alacaksın inşallahAmin canım inş cuma kontrol günüm gidesim yok kötü bişey duyarsam diye ne bilim Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşA kötü düşünme, hepimiz güzel haberler aldık sende git. Sende güzel haberler alacaksın inşallah
Oyle duşunme, çocuğunla randevuna gittiğini hayal et. Insallah sen de guzel haberlerle geleceksin eveAmin canım inş cuma kontrol günüm gidesim yok kötü bişey duyarsam diye ne bilim Allah yardımcımız olsun
Açılma kısalma hepsi var ne bilim iyisi nasıl olur ki enazından 32 görmek nasip olur inş oda taktir çok teşekkür ederim inşOyle duşunme, çocuğunla randevuna gittiğini hayal et. Insallah sen de guzel haberlerle geleceksin eve
Gözünaydın amin canım tetanozu ben hiç yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikler falan diye ama doktorum yaptırabilirsin dedi yarına randevu aldım hakkımızda hayırlısıGünaydın kızlar, çok şükür çıkış verildi bir kere daha 3 kişi dönücez inşallah evimizeönümüzdeki hafta için detaylı randevusu alıcam, tetenozuda dra sordum hiç yapmasan da olur ben hamileyken unutmuştum dedi
Hayırlısıyla doğum için gelip sağ salim beraber döndüğümüz günleri görmekte nasip olur inşallah⚘❤
Bende ondan istemiyordum önce dra sordum ben tetenoz erken doğumu tetikliyor diye duydum dedim. Yok öyle bir şey demişti, deminde ben kendim de unutmuşum yaptırmayı. İstersen hiç yaptırma dedi veya daha geç yapılır dedi. Anlamadım bende, sende tedirgin oluyorsan yaptırma. Yaptırırırsan da korkma kötü düşünme, düşününce gerçek oluyor Allah korusunGözünaydın amin canım tetanozu ben hiç yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikler falan diye ama doktorum yaptırabilirsin dedi yarına randevu aldım hakkımızda hayırlısı
Aman Allah'ım tek nefeste okudum. Ben de diyordum bu grup bugün sakin, şükür havadis yok herhalde diye. Asıl haberler sendeymiş. Öncelikle senin ve bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Başka ile sevk edilmediginiz de iyi olmuş. Inşallah hastaneden bebeğinle beraber çıkarsınız. Kalbim, dualarım sizinle. Ne ilginč bu arada tum doğumlarının böyle aniden olması gerčekten çok ilginç. Allah'ın işi diyorum sadece.Arkadaşlar dün kontrolde hersey yolundaydi ayın 12 sigibi sezaryen olacağımı yazmıştım.ama bu sabah yatiyorken karnımdan abartısız pat diye bir ses geldi,acı hissettim önce bebek döndü sandım 10 dk daha uzanıp kalktım ve suyum geldi hem de bildiğiniz musluktan akar gibi.acilen hastaneye geldik spinal sezaryen oldum.oğlum 35+4 de doğdu.3050 gram.cocuk doktoru hemen muayene edip yanıma getirdi.dogdugunda gayet güzel ağladı ciğer gelistiricilerin faydası sanırım.doktor 3-5 gün kadar küvozde gözlem altında tutacaklarını söyledi.bende biraz önce çıkıp tekrar baktım küvozde hafiften solunum destegi veriyorlar serum takılı yarın da ağızdan beslemeye başlayacaklar inşallah.daha dün kontroldeydim ve hiçbir sorun yoktu önceki dogumumda da aynısı olmuştu 1 gün önce kontrole gidip ertesi gün acil doğum yapmıştım.bazi şeylerin önüne geçilmiyor gerçekten.bu arada 12 cm lik kistim alındı ve doktor kistle beraber sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı.neyse ki 2 çocuktan başka düşünmüyorum zaten.serklaji da sezaryenden sonra hemen aldı.yani kist,yumurtalık,doğum,serklajin alinmasiyla beraber 4 işlem geçirmiş oldum.
Neyse ki başka il'e sevk gerekmedi ,doğum yaptığım hastane bebeğim için yeterli düzeydeymiş.
Şimdiki temennim en az sorunla şu kalan üç beş günü atlatıp bebeğimi evime götürmek.bize dua edin
Maşallah bence bebeginin kilosu haftasina gore de cok iyiymiş. Sen hep daha ileri bir hafta hesabi yapıyordun, seninki bana dogru geliyor sanki. Insallah yarın ağizdan besleme de başariyla gecer. Umarim bu gece agrilarin az olur, biraz dinlenebilirsin.Arkadaşlar dün kontrolde hersey yolundaydi ayın 12 sigibi sezaryen olacağımı yazmıştım.ama bu sabah yatiyorken karnımdan abartısız pat diye bir ses geldi,acı hissettim önce bebek döndü sandım 10 dk daha uzanıp kalktım ve suyum geldi hem de bildiğiniz musluktan akar gibi.acilen hastaneye geldik spinal sezaryen oldum.oğlum 35+4 de doğdu.3050 gram.cocuk doktoru hemen muayene edip yanıma getirdi.dogdugunda gayet güzel ağladı ciğer gelistiricilerin faydası sanırım.doktor 3-5 gün kadar küvozde gözlem altında tutacaklarını söyledi.bende biraz önce çıkıp tekrar baktım küvozde hafiften solunum destegi veriyorlar serum takılı yarın da ağızdan beslemeye başlayacaklar inşallah.daha dün kontroldeydim ve hiçbir sorun yoktu önceki dogumumda da aynısı olmuştu 1 gün önce kontrole gidip ertesi gün acil doğum yapmıştım.bazi şeylerin önüne geçilmiyor gerçekten.bu arada 12 cm lik kistim alındı ve doktor kistle beraber sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı.neyse ki 2 çocuktan başka düşünmüyorum zaten.serklaji da sezaryenden sonra hemen aldı.yani kist,yumurtalık,doğum,serklajin alinmasiyla beraber 4 işlem geçirmiş oldum.
Neyse ki başka il'e sevk gerekmedi ,doğum yaptığım hastane bebeğim için yeterli düzeydeymiş.
Şimdiki temennim en az sorunla şu kalan üç beş günü atlatıp bebeğimi evime götürmek.bize dua edin
Dr hep kendi duzelttigi tarihten hesapladi.geç yumurtlama olduğunu söyledi.yoksa sat'a göre bugün 37+1 dim.duzeltilmkse göre ise 35+4. En azından 1 hafta daha dursa çok iyi olacaktı ama ben hep ani doğum yapma ihtiMaşallah bence bebeginin kilosu haftasina gore de cok iyiymiş. Sen hep daha ileri bir hafta hesabi yapıyordun, seninki bana dogru geliyor sanki. Insallah yarın ağizdan besleme de başariyla gecer. Umarim bu gece agrilarin az olur, biraz dinlenebilirsin.
Senin anlattigin gibi pat diye bir ses/acı duydum hikayesini başka erken doğum yapan bir gebede dinlemiştim. Onun durumunda plasentanin ayrilmasi sebep gösterilmişti. Belki sende de plasenta kaynaklı genetik bir durum olabilir mi? Aklima geldi şimdi.Dr hep kendi duzelttigi tarihten hesapladi.geç yumurtlama olduğunu söyledi.yoksa sat'a göre bugün 37+1 dim.duzeltilmkse göre ise 35+4. En azından 1 hafta daha dursa çok iyi olacaktı ama ben hep ani doğum yapma ihti
malimin yüksek olduğunu söylüyordum şok olmadım yani.demek ki bünye ile de alakalı önceki dogumumda da birebir aynı şekilde doğum yaptım.bu bebeğimden sadece 5 gün ilerideydi. once suyum geliyor sonra kasilmalarim hızlı şekilde başlıyor,neyse ki sevk edilmedik en geç 1 hafta içinde çıkar sanırım,doktor gayet iyi durumda hafif solunum desteği verip takip ediyoruz demiş.kilosu iyi,ciğer geliştirici de yapılmış 3 -5 gün kalır demiş,inşallah yarın güzel haberler alırım.
Bilemiyorum ama plasenta ile ilgili bir problemden hiç söz etmedi doktor.kanama da olmadı sadece çok fazla miktarda bacaklarımdan akacak şekilde su geldi.ped koymama rağmen hastaneye gidip dogumhaneye girdiğimizde de yerlere kadar akacak kadar çoktu. Bence su kesesinin delinme sesiydi.onceki dogumlarimda da hep önce suyum gelip sonra sancilarim baslamisti ama öyle bir ses ilk defa duydum çok ilginç geldi.Senin anlattigin gibi pat diye bir ses/acı duydum hikayesini başka erken doğum yapan bir gebede dinlemiştim. Onun durumunda plasentanin ayrilmasi sebep gösterilmişti. Belki sende de plasenta kaynaklı genetik bir durum olabilir mi? Aklima geldi şimdi.
Neyse, Allah bu iki evladini bağışlasın sana. Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım
Canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, çok şaşırdım bende. Neyseki her şey yolundaymış. Sağ salim eve de beraber dönersiniz inşallahBilemiyorum ama plasenta ile ilgili bir problemden hiç söz etmedi doktor.kanama da olmadı sadece çok fazla miktarda bacaklarımdan akacak şekilde su geldi.ped koymama rağmen hastaneye gidip dogumhaneye girdiğimizde de yerlere kadar akacak kadar çoktu. Bence su kesesinin delinme sesiydi.onceki dogumlarimda da hep önce suyum gelip sonra sancilarim baslamisti ama öyle bir ses ilk defa duydum çok ilginç geldi.
Canım benim gözün Aydın rabbim tez zamanda sağlıcakla yavrunu alıp çıkmayı nasip etsin kilosu maşallah güzelArkadaşlar dün kontrolde hersey yolundaydi ayın 12 sigibi sezaryen olacağımı yazmıştım.ama bu sabah yatiyorken karnımdan abartısız pat diye bir ses geldi,acı hissettim önce bebek döndü sandım 10 dk daha uzanıp kalktım ve suyum geldi hem de bildiğiniz musluktan akar gibi.acilen hastaneye geldik spinal sezaryen oldum.oğlum 35+4 de doğdu.3050 gram.cocuk doktoru hemen muayene edip yanıma getirdi.dogdugunda gayet güzel ağladı ciğer gelistiricilerin faydası sanırım.doktor 3-5 gün kadar küvozde gözlem altında tutacaklarını söyledi.bende biraz önce çıkıp tekrar baktım küvozde hafiften solunum destegi veriyorlar serum takılı yarın da ağızdan beslemeye başlayacaklar inşallah.daha dün kontroldeydim ve hiçbir sorun yoktu önceki dogumumda da aynısı olmuştu 1 gün önce kontrole gidip ertesi gün acil doğum yapmıştım.bazi şeylerin önüne geçilmiyor gerçekten.bu arada 12 cm lik kistim alındı ve doktor kistle beraber sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı.neyse ki 2 çocuktan başka düşünmüyorum zaten.serklaji da sezaryenden sonra hemen aldı.yani kist,yumurtalık,doğum,serklajin alinmasiyla beraber 4 işlem geçirmiş oldum.
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün. Haftası çok güzel en kısa zamanda kucağına gelir inş. Darısı bizim başımızaArkadaşlar dün kontrolde hersey yolundaydi ayın 12 sigibi sezaryen olacağımı yazmıştım.ama bu sabah yatiyorken karnımdan abartısız pat diye bir ses geldi,acı hissettim önce bebek döndü sandım 10 dk daha uzanıp kalktım ve suyum geldi hem de bildiğiniz musluktan akar gibi.acilen hastaneye geldik spinal sezaryen oldum.oğlum 35+4 de doğdu.3050 gram.cocuk doktoru hemen muayene edip yanıma getirdi.dogdugunda gayet güzel ağladı ciğer gelistiricilerin faydası sanırım.doktor 3-5 gün kadar küvozde gözlem altında tutacaklarını söyledi.bende biraz önce çıkıp tekrar baktım küvozde hafiften solunum destegi veriyorlar serum takılı yarın da ağızdan beslemeye başlayacaklar inşallah.daha dün kontroldeydim ve hiçbir sorun yoktu önceki dogumumda da aynısı olmuştu 1 gün önce kontrole gidip ertesi gün acil doğum yapmıştım.bazi şeylerin önüne geçilmiyor gerçekten.bu arada 12 cm lik kistim alındı ve doktor kistle beraber sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı.neyse ki 2 çocuktan başka düşünmüyorum zaten.serklaji da sezaryenden sonra hemen aldı.yani kist,yumurtalık,doğum,serklajin alinmasiyla beraber 4 işlem geçirmiş oldum.
İnşallah canım şükür genel durumu iyi. Yarın doktor ile konuşacağım ayrintili durumunu.bugun ben kalkıp doktorla falan konuşmaya gidemedim,eşimle konuşmuşlar durumunun kilosunun iyi olduğunu ,ciğer geliştirici yapılmış olmasının cok önemli olduğunu söylemiş.bugun süt ya da mama vermediler.serumla beslemisler sanırım daha yüksek kalori verdikleri için.yarin da mama ya da anne sütü ile ağızdan beslemeyi deneyecekler sanırım.umarim kısa sürede çıkarız ama içimde kötü hissiyat yok şükür.fazla kalmaz gibi hissediyorumCanım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, çok şaşırdım bende. Neyseki her şey yolundaymış. Sağ salim eve de beraber dönersiniz inşallah