- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.361
Allah razı olsun inşallahAminn canım inşallah hepimizin ❤
Doktor geçen hafta 800 gr'lik bebeği olan bir gebeyi sevk ettiğini doğum yaptığını bebeğin kuvezde ama durumunun iyi olduğunu söyledi.
Bugünde 36.haftada birini almış kuveze girmedi dedi.duzenli kasilman olmazsa şu an henüz almam dedi.kuvoz için tam eşik noktası yani gelişimi iyi 35+3 iyi bir hafta ama kuvöze girer mi girmez mi bilemeyiz dedi o sebeple 1 hafta daha durursa çok iyi olur dedi.şu önümüzdeki pazar gününü de bir atlatsam ruhen epey rahatlayacagim sanırım.33.haftada ciger geliştiricileri de olmuştum zaten.carsamba tekrar kontrol günüm o zaman sezaryen günüm tam olarak hangi gün belli olur inşallah yani şu 1 hafta sadece yemek yapıp başka hiç bir iş yapmadan dinlenmeyi planlıyorum inşallah.ha bir de işin keyifli kısmı bebek için internet alışverişi yapacağım bu günümüze binlerce şükürler olsun Allah'im sıkıntılardan geçen herkese yaşatsın inşallah.ilk hedef 32 ydi hiç gelmeyecek gibi hissediyordum sonra 36 ydi sadece 4 gün kaldı.çokk zor oldu ama şukur gelip geçiyor canım inşallah darısı sana ve buradaki herkese
Dinlen canım, alışveriş kısmı en güzel kısmı sanırım. güle güle al kullan giydir,Allah nasip etsin inşallah.
Küvöze bazen 4 kilo doğanlar bile giriyor,kötü düşünme.
Allah çektiklerini unutturacak mutluluklar nasip etsin inşallah