- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.241
İnşallah canım inşallahBiz de güneşli günler göreceğiz inşallah, seneye bebişlerle bu mevsimin tadını çıkarıcaz
İyi ol da inşallah ne gerekiyorsa o yapılır tabi.
Hayırlı olsun öncelikle benim sana tavsiyem öyle meşhurmuş falanmış diye gitme. Adam akıllı ilgili bir doktora yaptır.profesör olursa daha iyi olur tabiki. Benim serklajım çok kolay geçti kanama ağrı hiçbişey olmadı Adanadan doktorum prof. ebru tarımı herkese de tavsiye ederimKızlar merhabalar herkese,
2019 da 22 haftalık erken doğumum oldu. Şimdi hamileyim :)) 9 haftayı doldurduk, haftada bir pruloton oluyorum, doktor da 14. Haftada tedbir amaçlı dikiş atılsın dedi, İstanbul da Eray çalışkan var bu işte çok başarılı olduğunu söylüyorlar, bu hocaya muayene olan serklaj attıran var mı aranızda acaba?
Çok geçmiş olsun, geçecek inşallah bugünler.İnşallah canım inşallah
İnşallah canım sağol ⚘Çok geçmiş olsun, geçecek inşallah bugünler.
Kızlar merhabalar herkese,
2019 da 22 haftalık erken doğumum oldu. Şimdi hamileyim :)) 9 haftayı doldurduk, haftada bir pruloton oluyorum, doktor da 14. Haftada tedbir amaçlı dikiş atılsın dedi, İstanbul da Eray çalışkan var bu işte çok başarılı olduğunu söylüyorlar, bu hocaya muayene olan serklaj attıran var mı aranızda acaba?
Ayni fikirdeyim. Ben de meşhur diye gittiğim doçent doktordan hic memnun kalmamistim. Dikişi atmam, risk almam diyip işin içinden çıkmıştı. Sonradan gittiğim operator doktor attı dikişimi. Benim de hiç kanamam, ağrım olmadı. Birden fazla doktora gitmeye çekinme. Içine sinene karar ver. Bazı doktorlar sıkı istirahat diyor mesela, bazıları daha rahat. Bu sorulari sor onlara. Kafana hangisi yatarsa onunla devam et.Hayırlı olsun öncelikle benim sana tavsiyem öyle meşhurmuş falanmış diye gitme. Adam akıllı ilgili bir doktora yaptır.profesör olursa daha iyi olur tabiki. Benim serklajım çok kolay geçti kanama ağrı hiçbişey olmadı Adanadan doktorum prof. ebru tarımı herkese de tavsiye ederim
Hunileşme sen pek görmüyorum dedi işin garibi doktor. Ama daha sıkı olması gereken kaslar gevşekmiş bu da her an sıfırlanmasana yol açabilirmiş rahim ağzının bu anlamda sıkı takip etmemiz gerekir dedi. Ailemin yanına gelince psikolojik olarak daha iyi oldum çok şükür. İnanıyorum sağlıkla geçecek hepimizinBenim doktorum da aynı görüşte benle ilgili, yani rahim ağzının gevşek bir yapısı var ve hunileşme var buna uzunluktan daha önem veriyor sanki risk açısından. Ben her hafta gittiğimde değişiyor, ama genelde 25-30 arası seyrediyor uzunluk, hunileşme de değişiyor bir gidiyorum yok bir gidiyorum çok bir gidiyorum azalmış falan. Doktorun ne diyorsa onu yap bana da hep yatmalısın dedi çünkü bu gevşeklik ve hunileşmeden dolayı.
Hunileşme sen pek görmüyorum dedi işin garibi doktor. Ama daha sıkı olması gereken kaslar gevşekmiş bu da her an sıfırlanmasana yol açabilirmiş rahim ağzının bu anlamda sıkı takip etmemiz gerekir dedi. Ailemin yanına gelince psikolojik olarak daha iyi oldum çok şükür. İnanıyorum sağlıkla geçecek hepimizinBenim doktorum da aynı görüşte benle ilgili, yani rahim ağzının gevşek bir yapısı var ve hunileşme var buna uzunluktan daha önem veriyor sanki risk açısından. Ben her hafta gittiğimde değişiyor, ama genelde 25-30 arası seyrediyor uzunluk, hunileşme de değişiyor bir gidiyorum yok bir gidiyorum çok bir gidiyorum azalmış falan. Doktorun ne diyorsa onu yap bana da hep yatmalısın dedi çünkü bu gevşeklik ve hunileşmeden dolayı.
Ara ara hepimizde kasılma oluyor. Öyle gelip gectikleri müddetçe stres yapmamaya calisiyoruz. Insallah doktor da sana rahatlatici şeyler soyler. Guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar kaç gündür nst bağlıyorlardı tek parça kasılma için takılanı. Hiç sancı falan yoktu bugün baktım değişik işaretler var 0 ile 25arasında görünüyor hemşire sancı onlar dedi.tehlikeli mi çok mu dedim, değil az dedi.
Ağrı hissetmedim ama moralim bozuldu.
Dr çıkışta vizite gelecek onada sorucam
Ben bir şey hissetmedim. Sağımdan soluma dönerken kasığım iğne batar gibi oldu geçti. Anlamıyorum yaAra ara hepimizde kasılma oluyor. Öyle gelip gectikleri müddetçe stres yapmamaya calisiyoruz. Insallah doktor da sana rahatlatici şeyler soyler. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Canım çok geçmiş olsunAntibiyotik iğne yaptılar birde hapını içtim.
Serum var yine kolumda. O bir şey değilde cildiye doktoru geldi uyuz olmuşsunuz dedipsikolojim bozuk zaten iyice moralim bozuldu.
En tiksindiğim şeydir parazitler böceklerdr diyor bulaştıktan 1 ay sonra başlar kaşıntısı ,biz bir ay öncede yattık hastanede. Her türlü burda bulaşmış oluyor çünkü dışarı çıkmadım hiç bir karışım vericem dedi ,eşim kullanmıştı kükürtlü berbat kokulu bir şey
Sağol⚘Canım çok geçmiş olsun
Yalancı sancı olabiliyormuş ben doktora demiştim ya sancım varda ben hissetmiyorsam diye Oda her çıkan sancı gerçek sancı değildir dedi moralini bozma asıl o zaman kasılma başlıyorKızlar kaç gündür nst bağlıyorlardı tek parça kasılma için takılanı. Hiç sancı falan yoktu bugün baktım değişik işaretler var 0 ile 25arasında görünüyor hemşire sancı onlar dedi.tehlikeli mi çok mu dedim, değil az dedi.
Dr gelmedi daha soramadım ama anlamadım yani. Gayet normaldim, o çizgileri de sonra farkettim zaten.Yalancı sancı olabiliyormuş ben doktora demiştim ya sancım varda ben hissetmiyorsam diye Oda her çıkan sancı gerçek sancı değildir dedi moralini bozma asıl o zaman kasılma başlıyor
Rahim büyüdükçe de oluyor sancı.benim dr hiç ağrısız kasilmasiz gebelik diye birsey yok diyor.moralini bozma,kötüye yorma canim.Kızlar kaç gündür nst bağlıyorlardı tek parça kasılma için takılanı. Hiç sancı falan yoktu bugün baktım değişik işaretler var 0 ile 25arasında görünüyor hemşire sancı onlar dedi.tehlikeli mi çok mu dedim, değil az dedi.
Rahim büyüdükçe de oluyor sancı.benim dr hiç ağrısız kasilmasiz gebelik diye birsey yok diyor.moralini bozma,kötüye yorma canim.
Değildir inşallah. Stres moral bozukluğu en kötüsü.bakalim dr ne yorum yapacak şimdiden canını sıkma.inşallah kötü bir şey değildir ya
Benim arkadaşımın 26 başladı durdurdular 37 doğdu enfeksiyon vardı o yapıyormuşDr gelmedi daha soramadım ama anlamadım yani. Gayet normaldim, o çizgileri de sonra farkettim zaten.
Umarım sıkıntılı bir durum değildir. Şimdiden başlarsa sancı Allah korusun ilerisi daha da zorlaşır