Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hayırlı olsun öncelikle benim sana tavsiyem öyle meşhurmuş falanmış diye gitme. Adam akıllı ilgili bir doktora yaptır.profesör olursa daha iyi olur tabiki. Benim serklajım çok kolay geçti kanama ağrı hiçbişey olmadı Adanadan doktorum prof. ebru tarımı herkese de tavsiye ederim

Ayni fikirdeyim. Ben de meşhur diye gittiğim doçent doktordan hic memnun kalmamistim. Dikişi atmam, risk almam diyip işin içinden çıkmıştı. Sonradan gittiğim operator doktor attı dikişimi. Benim de hiç kanamam, ağrım olmadı. Birden fazla doktora gitmeye çekinme. Içine sinene karar ver. Bazı doktorlar sıkı istirahat diyor mesela, bazıları daha rahat. Bu sorulari sor onlara. Kafana hangisi yatarsa onunla devam et.

Hunileşme sen pek görmüyorum dedi işin garibi doktor. Ama daha sıkı olması gereken kaslar gevşekmiş bu da her an sıfırlanmasana yol açabilirmiş rahim ağzının bu anlamda sıkı takip etmemiz gerekir dedi. Ailemin yanına gelince psikolojik olarak daha iyi oldum çok şükür. İnanıyorum sağlıkla geçecek hepimizin

Hunileşme sen pek görmüyorum dedi işin garibi doktor. Ama daha sıkı olması gereken kaslar gevşekmiş bu da her an sıfırlanmasana yol açabilirmiş rahim ağzının bu anlamda sıkı takip etmemiz gerekir dedi. Ailemin yanına gelince psikolojik olarak daha iyi oldum çok şükür. İnanıyorum sağlıkla geçecek hepimizin

Bu yumuşama durumunda serklajın da pek işe yaramayacağını ancak en son raddede işe yarayacağını söyledi bir de. Progestanı günde ikiye çıkardı kabız hiç olmamalısın ben bol d vitamini güneş almalısın dedi

Kızlar günes.app diye bir site var orda güneşlenme vakitlerini kendi şehrinizi girip görebiliyorsunuz. Maksimum D vitamini alacağınız zamanı. Böylece yaz boyu D vitamini depoluyoruz. Ayrıca güneşlenmeden sonra şampuanla yıkanmayın bir iki gün.

Kızlar kaç gündür nst bağlıyorlardı tek parça kasılma için takılanı. Hiç sancı falan yoktu bugün baktım değişik işaretler var 0 ile 25arasında görünüyor hemşire sancı onlar dedi. tehlikeli mi çok mu dedim, değil az dedi.
Ağrı hissetmedim ama moralim bozuldu.
Dr çıkışta vizite gelecek onada sorucam

Ara ara hepimizde kasılma oluyor. Öyle gelip gectikleri müddetçe stres yapmamaya calisiyoruz. Insallah doktor da sana rahatlatici şeyler soyler. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Ara ara hepimizde kasılma oluyor. Öyle gelip gectikleri müddetçe stres yapmamaya calisiyoruz. Insallah doktor da sana rahatlatici şeyler soyler. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Ben bir şey hissetmedim. Sağımdan soluma dönerken kasığım iğne batar gibi oldu geçti. Anlamıyorum ya uyuzdan dolayı moralim bozuldu diye mi oldu ne oldu. Çok üzüldüm

Canım çok geçmiş olsun

Yalancı sancı olabiliyormuş ben doktora demiştim ya sancım varda ben hissetmiyorsam diye Oda her çıkan sancı gerçek sancı değildir dedi moralini bozma asıl o zaman kasılma başlıyor

Yalancı sancı olabiliyormuş ben doktora demiştim ya sancım varda ben hissetmiyorsam diye Oda her çıkan sancı gerçek sancı değildir dedi moralini bozma asıl o zaman kasılma başlıyor
Dr gelmedi daha soramadım ama anlamadım yani. Gayet normaldim, o çizgileri de sonra farkettim zaten.
Umarım sıkıntılı bir durum değildir. Şimdiden başlarsa sancı Allah korusun ilerisi daha da zorlaşır

Rahim büyüdükçe de oluyor sancı.benim dr hiç ağrısız kasilmasiz gebelik diye birsey yok diyor.moralini bozma,kötüye yorma canim.

Dr gelmedi daha soramadım ama anlamadım yani. Gayet normaldim, o çizgileri de sonra farkettim zaten.
Umarım sıkıntılı bir durum değildir. Şimdiden başlarsa sancı Allah korusun ilerisi daha da zorlaşır
Benim arkadaşımın 26 başladı durdurdular 37 doğdu enfeksiyon vardı o yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…