Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
29 bitti bende henüz beşik almayı düşünmüyorum odası halısı perdesi hiç birini düşünmüyorum şimdilik zaten hemen olacak şeyler
Oglumda 34 hafta bitisinde almistim riskli gebelil oldugu icin elim hic biseye gidemiyordu onemli olan saglikla vakitlice dogmalari yoksa alisveris neki 2gunde hallolur.

İlginc, Kıbrıs'ta hava burada 38 derece, benimki hiç erimedi öyle. Acaba ıslak elle mi tutuyorsun fitili? Buzdolabinda mi tutsan acaba ilaci? Ben yatak basimda cekmecemde tutuyordum.

Kuruluk degil bildiğiniz vajina girişimi tas gibi olmus cok iyi biliyorum boyle degildi acaba bebek cokmu asagida baskimi ypiyor dunden beri zaten bi tuhaf agrim var
Doktorunuzun numarası varsa görüşün farklı bir durum gibi görüyorsanız beklemeden muayeneye de gidin isterseniz

İlginc, Kıbrıs'ta hava burada 38 derece, benimki hiç erimedi öyle. Acaba ıslak elle mi tutuyorsun fitili? Buzdolabinda mi tutsan acaba ilaci? Ben yatak basimda cekmecemde tutuyordum.
Zaten ıslatarak koyuyorum normalde de yoksa zorlanıyorum da bu son zamanlarda yarısı elimde eriyor sanki faydası olmuyor gibi geliyor haliyle buzdolabına koymayı deneyeceğim bir de

Zaten ıslatarak koyuyorum normalde de yoksa zorlanıyorum da bu son zamanlarda yarısı elimde eriyor sanki faydası olmuyor gibi geliyor haliyle buzdolabına koymayı deneyeceğim bir de
Himm, ben hep ellerim kuruyken koyuyorum. Hic islatmadim simdiye kadar. Acaba kuruyken koymaya mi alışsan? Bir kac gun sonra alisirsin belki?

Himm, ben hep ellerim kuruyken koyuyorum. Hic islatmadim simdiye kadar. Acaba kuruyken koymaya mi alışsan? Bir kac gun sonra alisirsin belki?
Oturarak, çömelerek fitili yerlestirmektense sirt ustu yatağa yatip, dizlerimi hafif kirip tek seferde orta parmagimla itmek bana daha kolay geliyor. Comelerek falan beceremiyorum

Benim de vajina icim şiş olurdu cogunlukla. Parmagimla falan cok rahat o şişlikleri hissederdim. Öyle bir şey mi acaba sizinki de?
Tam olarak bilemiyorum nasil diyeyim az once bile baktim cok sertti sanki icinde tas varmis gibi.ama baski batma vs gibi bisey yok.
Cok fazla ellemwk istemiyirum ama her elledigimds urkiyorum

Tam olarak bilemiyorum nasil diyeyim az once bile baktim cok sertti sanki icinde tas varmis gibi.ama baski batma vs gibi bisey yok.
Cok fazla ellemwk istemiyirum ama her elledigimds urkiyorum
Baktım cok sertti derken, nasıl baktınız? Mesela dudaklara parmaginizla dışarıdan bastirinca mi sertlik hissediyorsunuz? Yoksa parmağinizi içeri sokarken sanki orası daralmış, şişmiş gibi mi hissediyorsunuz? Ağriniz, kanamaniz yoksa panik yapmayın bu arada. Hamilelikte vajinada şişlik olması normal.

Fitil kullsndigim icin hafif parmagimi soktiugumda fitili temizlerken anladim cunku hergun yaptigim sey boyke sanki koca sert bibet yigini gibi.
Kusura bkmayin boyle açık yazmak istemezdim

Dudaklarla bi alakasi yok. Fitili koyarken veya kalintilari temizlerken anladim.hhani boyle bi et parcasi gibi ama cok sert

Benimkide şiş dışarıdan belli oluyor ayağa kalkınca falan. Ama arkadaş galiba parmağıyla içeriyi kontrol ediyor oda riskli bir şey değil mi Uyarılması

Ben kuruyken çok denedim ilk zamanlar ama çok acıdı afedersin girmedi yani son zamanlarda ya ilaçta ya bendeki hassasiyetten bişey var nedense koyamıyorum hatta kasılmam var yine acaba tam etki etmiyormu ne o aklıma geliyor. Pazartesi gidicem nolmuş çok merak ediyorum

Benimkide şiş dışarıdan belli oluyor ayağa kalkınca falan. Ama arkadaş galiba parmağıyla içeriyi kontrol ediyor oda riskli bir şey değil mi Uyarılması
Ya icerde fitil birikince cok tiksiniyorum sizce risklimi birde fitil takinca zaten ister istemez parmak giriliyi

Ya icerde fitil birikince cok tiksiniyorum sizce risklimi birde fitil takinca zaten ister istemez parmak giriliyi
Bence sen fitili yeterince iceri itemiyor olabilirsin. Orta parmagimın yarısı vajinanin icine girecek şekilde ittiriyorum ben. Ben hic icerde birikme yaptığını hatırlamıyorum. O nedenle hiç temizleme ihtiyacı da hissetmedim. Benim anladığım cinsel anlamda uyarılmak yasak. Yoksa fitil girerken parmağın içeriye mekanik olarak 3 saniyeliğine girip çıkmasında bir sakınca yok.

Inan cnim suan cinsel uyarilma konusu en son yapabilrcegim bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…