Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Geçen hafta 33+3 de oldum bende.bir dahaki kontrol haftaya 35+3 de tekrar verir mi yoksa oluruna mi bırakır acaba o haftadan sonra.son günlerde hiç iyi hissetmiyorum ben ya bir de evim falan taşındı malum.yorgunluktan mıdır nedir umarım 37 yi görürüm ani birsey olmaz ((

Tekrar vermez artık. Bence sen çok yoruldun. Bir de sonlara yaklaşiyoruz artık. Onun da psikolojik ağırlığı var. 31. haftamda özellikle iğneler yapılınca bana bir doğuracağım psikolojisi gelmişti. Hatta yatak koruyucu sermeye başlamistim, gece suyum gelirse yatak batmasın diye. Hastane cantasi yapacaktim, eşim engel oldu. Hadi gayret, son haftalara girdik. Az kaldı

Haklısın olmadık zamanda taşınma işi kötü oldu yorgunluktan 2 gündür değişik ağrılar hissediyorum.bir de psikolojik olarak da çok dolandım birsey olmasa moduna girdim bugün iğneyi yaptirinca biraz rahatladım sanki.bence psikolojik durumumuz herseyden çok etkiliyor.ben o günki ruh halime göre fiziken de iyi ya da kötü hissediyorum.

Ben de psikolojik olarak ne zaman pruloton depot igneyi yaptirsam sanki bebegin hareketleri yavaşlıyor gibi geliyor. Onu takiyorum kafama. Bir kaç gune eski kipir kipir haline geliyor Allah'tan. Internetten de arastirdim benim gibi hissedenler varmiş ama medikal açidan hic bir tutarli tarafi yok. Hep işte bunlar insanin kendisine vesvese yapması

Kızlar benim belim ağrıyor dişimi fırçalarken eğiliyorum ya yada yüzümü yıkamak için orda ağrı giriyor kalkamıyorum yatar pozisyon da iyi bu sancı olabilir mi daha çok sanki belimi üşütmüşüm gibi

Benim anladığım pozisyon degistirince agri geciyor veya degisiyorsa o zaman sancı değil. Bel ağrilari hepimizde var. Benim 12. haftada ufak ufak başladı. Bugün ozellyikle 20 dakika yerde sırt ustu yattım. Sert zeminde yatmak iyi geliyor. Yoksa toparlayamiyorum.

Normal bel ağrısı değil de üstüm açık kalmış galiba sancı olmasın da ağrısı neyse yoksa genel olarak hamilelikte olur

İlk çocuğumu normal denedim canım ordan bildiğim kadarıyla pozisyonla değişen bir bel ağrısı değil o girenler. Adet ağrısı gibi devamlı. Seninki devamlı yatmaya bağlı bence. Bende yaşıyorum çünkü ara ara. Ama ağırlar sıklaşırsa bir doktora danışırsın

Düz yatamıyorum batıyor tuvalete otururken batıyor nasıl geçirsem bilmedim
Duz sert zemine yatip dizlerini hafif kirip, saga ve sola dogru sadece dizlerini yatirmayi denesen? Beni tek rahatlatan hareket bu kalcani oynatmadan sadece saga sola dogru dizlerini yavasca yatiracaksin. Az da olsa rahatliyorum bu hareket ile

Kızlar wcde akıntıya karışık kan gördüm hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeğim bizi bırakmasın.

Hadi inşallah ciddi bir durum degildir. Belki sende de varis vardir, ikinirken o kanamistir. Benimkiler de bir kez kanamişti. Bir baksin doktorlar, haberdar et bizi de.
aklım çıktı gelene kadar, çok şükür bebekte sıkıntı yok. Rahimağzı kapalı tedbir amaçlı yatış verildi. Krem rengi akıntının içinde gördüm. Çok korktum oğlumu kaybettiğim haftaya geldim neredeyse aynı şey olucak sandım

Geçmiş olsun canım. Allah sana bağışlasın inş evladını

Çok cok gecmis olsun. Neden oldugunu soylediler mi? Gorumcemde mesela kucuk bir kist tespit ettiler, o kanama yapmisti hamileyken. Senin icin bir şey dediler mi?

Geçmiş olsun canım. Ne dediler ne olabilirmiş, idrarında yanma falan varmıydı. Allah korusun Rabbim evladını bağışlasın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…