Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok cok gecmis olsun. Neden oldugunu soylediler mi? Gorumcemde mesela kucuk bir kist tespit ettiler, o kanama yapmisti hamileyken. Senin icin bir şey dediler mi?
Yok sebepsiz karından baktı önce sonra alttan baktı net görünsün diye. Çok şükür açıklık yok iyi dedi kültür aldı. Servistede kan aldılar serum verdiler yatıyorum. Wcye gittim lekelenme yok şimdilik.

Duz sert zemine yatip dizlerini hafif kirip, saga ve sola dogru sadece dizlerini yatirmayi denesen? Beni tek rahatlatan hareket bu😅 kalcani oynatmadan sadece saga sola dogru dizlerini yavasca yatiracaksin. Az da olsa rahatliyorum bu hareket ile
Arveles al dedi doktor kilitlendi belim bu doğum sancısı değildir dedi torba bağladım sıcak yine de rahatlamadım inş sabaha geçer 😞

Hsklisin korkmakta. Bir sen bilirsin yasadiklarini, hissettiklerini... İnsallah bu kadarla kalacak, bundan sonrasi guzel geçecek.
İnşallah canım sağol. Aynen dediğin gibi, hastaneye gelinceye kadar da hareket etmeyince binbir türlü şey geldi aklıma. 😢

😥aklım çıktı gelene kadar, çok şükür bebekte sıkıntı yok. Rahimağzı kapalı tedbir amaçlı yatış verildi. Krem rengi akıntının içinde gördüm. Çok korktum oğlumu kaybettiğim haftaya geldim neredeyse 😢aynı şey olucak sandım
Geçmiş olsun. Dr birsey demiyor mu plasenta ile ilgili birsey mi acaba? Insallah ciddi birsey değildir canim buraya da yaz

Geçmiş olsun. Dr birsey demiyor mu plasenta ile ilgili birsey mi acaba? Insallah ciddi birsey değildir canim buraya da yaz
Sağol, demedi az önce tekrar girdik ultrasona bir sıkıntı yok dedi.
Pazartesiye kadar yatirim seni, kanın düşük kan verelim antibiyotik verelim dedi.
Oğlumu kaybettiğim haftaya yakınım diye drda tedirgin oldu.
Lekelenmeyide sıcaktan bile olabilir dedi. Bakalım dün alınan kültür yarın çıkarsa ona göre bir şey daha der herhalde.

Bu arada kızlar bizim dr un serklajlı diğer hastası 26 haftada hunileşme ve sadece dikişle araştırmaya gönderilmiş doğarsa küvöz orda var diye.
Apart tutmuşlar hastanenin yanında, dün oradaki dru artık gidebilirsin demiş. 35.haftayı bitirmişler ve önümüzdeki hafta doğum yapacakmış 🥰 Allah İn işi sadece dikiş tutarak 9 hafta geçirmiş .

Pazartesiye kadar yatirim seni, kanın düşük kan verelim antibiyotik verelim dedi.
Lekelenmeyide sıcaktan bile olabilir dedi. Bakalım dün alınan kültür yarın çıkarsa ona göre bir şey daha der herhalde.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, inşallah önemli bir şey yoktur öyle olsa görünürdü zaten şimdiye. Kontrol altında olmak iyi yine de.

Bu serklajsız durum beni geriyor, geçen hafta antibiyotikle fitille enfeksiyın tedavisi aldım ama bugün yine sarı akıntı var afedersiniz. Yarın da uçağa bineceğim gerginim.

Ohh cok sukur. En azindan simdilik bir sorun yok. İnsallah pazartesi gunu güç toplamiş şekilde cikarsin hastaneden.

Bu arada kızlar bizim dr un serklajlı diğer hastası 26 haftada hunileşme ve sadece dikişle araştırmaya gönderilmiş doğarsa küvöz orda var diye.
Apart tutmuşlar hastanenin yanında, dün oradaki dru artık gidebilirsin demiş. 35.haftayı bitirmişler ve önümüzdeki hafta doğum yapacakmış 🥰 Allah İn işi sadece dikiş tutarak 9 hafta geçirmiş .
Allah'ın işi gercekten. Olacağı varsa oluyor. İnsan söyleyecek laf bulamıyor. İnsallah hepimizin böyle mutlu hikayeleri olur💓

X