- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.021
Amin sağol canımGeçmiş olsun canım. Allah sana bağışlasın inş evladını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağol canımGeçmiş olsun canım. Allah sana bağışlasın inş evladını
Yok sebepsiz karından baktı önce sonra alttan baktı net görünsün diye. Çok şükür açıklık yok iyi dedi kültür aldı. Servistede kan aldılar serum verdiler yatıyorum. Wcye gittim lekelenme yok şimdilik.Çok cok gecmis olsun. Neden oldugunu soylediler mi? Gorumcemde mesela kucuk bir kist tespit ettiler, o kanama yapmisti hamileyken. Senin icin bir şey dediler mi?
Amin canım sağol, yanma halan yoktu iyiydim yani. Anlamadım ki sebep söylemediler .Geçmiş olsun canım. Ne dediler ne olabilirmiş, idrarında yanma falan varmıydı. Allah korusun Rabbim evladını bağışlasın size
Bişey çıkmaz Allahın izniyle bize haber ver spnuçlar çıkıncaAmin canım sağol, yanma halan yoktu iyiydim yani. Anlamadım ki sebep söylemediler .
Kan sonucu çıkmış yüksek veya düşük yazan hiç bir şey yok. Kültür de 3 günde anca çıkıyor.Bişey çıkmaz Allahın izniyle bize haber ver spnuçlar çıkınca
Arveles al dedi doktor kilitlendi belim bu doğum sancısı değildir dedi torba bağladım sıcak yine de rahatlamadım inş sabaha geçerDuz sert zemine yatip dizlerini hafif kirip, saga ve sola dogru sadece dizlerini yatirmayi denesen? Beni tek rahatlatan hareket bu kalcani oynatmadan sadece saga sola dogru dizlerini yavasca yatiracaksin. Az da olsa rahatliyorum bu hareket ile
Hadi insallah sabah rahatlarsin. Bazi günler digerlerinden zor geciyor maalesefArveles al dedi doktor kilitlendi belim bu doğum sancısı değildir dedi torba bağladım sıcak yine de rahatlamadım inş sabaha geçer
Kontrol altindasin simdi. Azicik uyuyabilsen keşke. Sabaha hersey daha guzel olacak insallahKan sonucu çıkmış yüksek veya düşük yazan hiç bir şey yok. Kültür de 3 günde anca çıkıyor.
2 duphaston 1 progestan verdiler.
İnşallahuyuyamam artık, Allah korktuğumuza uğratmasın ama aklım çıktı yaKontrol altindasin simdi. Azicik uyuyabilsen keşke. Sabaha hersey daha guzel olacak insallah
Hsklisin korkmakta. Bir sen bilirsin yasadiklarini, hissettiklerini... İnsallah bu kadarla kalacak, bundan sonrasi guzel geçecek.İnşallahuyuyamam artık, Allah korktuğumuza uğratmasın ama aklım çıktı ya
İnşallah canım sağol. Aynen dediğin gibi, hastaneye gelinceye kadar da hareket etmeyince binbir türlü şey geldi aklıma.Hsklisin korkmakta. Bir sen bilirsin yasadiklarini, hissettiklerini... İnsallah bu kadarla kalacak, bundan sonrasi guzel geçecek.
Geçmiş olsun. Dr birsey demiyor mu plasenta ile ilgili birsey mi acaba? Insallah ciddi birsey değildir canim buraya da yazaklım çıktı gelene kadar, çok şükür bebekte sıkıntı yok. Rahimağzı kapalı tedbir amaçlı yatış verildi. Krem rengi akıntının içinde gördüm. Çok korktum oğlumu kaybettiğim haftaya geldim neredeyse aynı şey olucak sandım
Üşütmeden de oluyor.gecen gün terleyip soğudum aynı ağrı bana da oldu.insan tedirgin oluyor bel ağrısı gibi,hafif yanlara doğru oldu benim de.sicak tutunca hafifledi.Arveles al dedi doktor kilitlendi belim bu doğum sancısı değildir dedi torba bağladım sıcak yine de rahatlamadım inş sabaha geçer
Sağol.Yok canım öyle bir şey olsa söylerlerdi herhalde.Çok geçmiş olsun canım belki plasentanın nir kısmı aşağıya yakındır ondan olmuştur. Mcz09
Sağol, demedi az önce tekrar girdik ultrasona bir sıkıntı yok dedi.Geçmiş olsun. Dr birsey demiyor mu plasenta ile ilgili birsey mi acaba? Insallah ciddi birsey değildir canim buraya da yaz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, inşallah önemli bir şey yoktur öyle olsa görünürdü zaten şimdiye. Kontrol altında olmak iyi yine de.Sağol, demedi az önce tekrar girdik ultrasona bir sıkıntı yok dedi.
Pazartesiye kadar yatirim seni, kanın düşük kan verelim antibiyotik verelim dedi.
Oğlumu kaybettiğim haftaya yakınım diye drda tedirgin oldu.
Lekelenmeyide sıcaktan bile olabilir dedi. Bakalım dün alınan kültür yarın çıkarsa ona göre bir şey daha der herhalde.
Ohh cok sukur. En azindan simdilik bir sorun yok. İnsallah pazartesi gunu güç toplamiş şekilde cikarsin hastaneden.Sağol, demedi az önce tekrar girdik ultrasona bir sıkıntı yok dedi.
Pazartesiye kadar yatirim seni, kanın düşük kan verelim antibiyotik verelim dedi.
Oğlumu kaybettiğim haftaya yakınım diye drda tedirgin oldu.
Lekelenmeyide sıcaktan bile olabilir dedi. Bakalım dün alınan kültür yarın çıkarsa ona göre bir şey daha der herhalde.
Allah'ın işi gercekten. Olacağı varsa oluyor. İnsan söyleyecek laf bulamıyor. İnsallah hepimizin böyle mutlu hikayeleri olurBu arada kızlar bizim dr un serklajlı diğer hastası 26 haftada hunileşme ve sadece dikişle araştırmaya gönderilmiş doğarsa küvöz orda var diye.
Apart tutmuşlar hastanenin yanında, dün oradaki dru artık gidebilirsin demiş. 35.haftayı bitirmişler ve önümüzdeki hafta doğum yapacakmış Allah İn işi sadece dikiş tutarak 9 hafta geçirmiş .