Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah zamanında gelecek kuzular Endolü 3 gün kullandım ama beni yamulttu gerçekten baş dönmesi yaptı ayrı midemi de berbat etti, ilaç makinesine döndük bu kadar ilaca artık lütfen 38 leri görelim

Bende öyle diyordum 28 bitecek Allah nasip ederse
Bende sizden güç alıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bu forumun başından 160 sayfa kadar okumuştum benden daha kötü durumda olanlar vardı ve sağ salim doğurdular Darısı bizlere

Bebeğin kilosu iyi haftası 34 geçti sanırım yine de ciğer geliştirici yapıyorlar mı ben sandım 32 den sonra yapılmaz
Bugün 33+4 oldu.igneyi her ihtimale karşı yapalım dedi,bir zarari olmaz olası bir durumda çok faydası olur dedi.yapiliyor bu haftalarda.hatta sanırım benim dr 35 haftaya kadar yaptırıyor.
4 tane verdi.dün ikisini bugün ikisini yaptırdım.psikolojik olarak da bir nebze rahatlatıyor insanı.cunku eğer erken doguma kesin gözüyle bakıp sancıları durduramazlarsa hastanede sırf bu iğneleri yapabilmek için vakit kazanmaya çalışıyorlar ki doğunca küvözde daha az kalsın solunum sıkıntısı yaşamasın.

Bende sizden güç alıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bu forumun başından 160 sayfa kadar okumuştum benden daha kötü durumda olanlar vardı ve sağ salim doğurdular Darısı bizlere
İnşallah hersey yoluna girer moralinizi bozmayın.bizim stabil bir durumumuz yok bir anda rahim ağzı uzayadabiliyor,aciklikla bile 37 38 leri de görenler var.

İnşallah hersey yoluna girer moralinizi bozmayın.bizim stabil bir durumumuz yok bir anda rahim ağzı uzayadabiliyor,aciklikla bile 37 38 leri de görenler var.
Dikiş ipi kendi kendine açılmaz demi? Ben dra sordum da açılmaz dedi ama burda biri dikiş ipi açıldı tekrar bağlandı falan demişti sanki.
Var mı bir bilgin?

Aslında doğru eminim haftanı tamamlayacaksın ama önlem de iyidir

Tabi ki nasip olduktan sonra gerçekten bunlar bahane Fazla araştırmamak lazım güzel düşünmek olumlu insanlarla görüşmek sanki daha kolaylaştırıyor herseyi stres en büyük zarar dua edip yolumuza bakıcaz

Dikiş ipi kendi kendine açılmaz demi? Ben dra sordum da açılmaz dedi ama burda biri dikiş ipi açıldı tekrar bağlandı falan demişti sanki.
Var mı bir bilgin?
Açilanlari duydum bende.hatta vajinal serklaj yaramayip tekrar dikiş atılanlar da var.önceki doğumda çok yoğun sancı ile hastaneye gittim dr gelene kadar da epey sancı çektim o zaman gevşemişti dikislerim.ama sancı olmazsa kolayca açılacağını sanmıyorum.rahim ağzını torba gibi büzerek sıkıca dikiyor.

Hım anladım inşallah sancım olmaz zamanından önce hiç birimizin olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…