- 5 Kasım 2014
- 1.875
- 2.283
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.661
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah zamanında gelecek kuzularGünaydın kızlar.Dün kontrolden sonra moralim baya bozuldu yazamadım. Hunileşme devam ediyor hatta V şeklinden U şekline dönmüş endolü 8e çıkarttı.bir de sabah akşam progestan. Endol 4 iken bile yan etkilerini fazla hissediyordum şimdi kafam bi dünya. Dönüyor da dönüyor. 24-26 haftalarda bebek büyüyünce dikişi atma riski varmış. Haftaya yine çağırdı. Her hafta enfeksiyona bakıcaz artık. Enfeksiyon suyunu getirebilir dedi bende en korktuğum şey bu dedim.Allah Ya Emin adıyla hepimizi muhafaza etsinDünden beri sıkıntım arttı 12-13 hafta daha böyle dayanırsa daha ne isterim.
Bende sizden güç alıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bu forumun başından 160 sayfa kadar okumuştum benden daha kötü durumda olanlar vardı ve sağ salim doğurdular Darısı bizlereBende öyle diyordum 28 bitecek Allah nasip ederse
Bugün 33+4 oldu.igneyi her ihtimale karşı yapalım dedi,bir zarari olmaz olası bir durumda çok faydası olur dedi.yapiliyor bu haftalarda.hatta sanırım benim dr 35 haftaya kadar yaptırıyor.Bebeğin kilosu iyi haftası 34 geçti sanırım yine de ciğer geliştirici yapıyorlar mı ben sandım 32 den sonra yapılmaz
İnşallah hersey yoluna girer moralinizi bozmayın.bizim stabil bir durumumuz yok bir anda rahim ağzı uzayadabiliyor,aciklikla bile 37 38 leri de görenler var.Bende sizden güç alıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bu forumun başından 160 sayfa kadar okumuştum benden daha kötü durumda olanlar vardı ve sağ salim doğurdular Darısı bizlere
Dikiş ipi kendi kendine açılmaz demi? Ben dra sordum da açılmaz dedi ama burda biri dikiş ipi açıldı tekrar bağlandı falan demişti sanki.İnşallah hersey yoluna girer moralinizi bozmayın.bizim stabil bir durumumuz yok bir anda rahim ağzı uzayadabiliyor,aciklikla bile 37 38 leri de görenler var.
Aslında doğru eminim haftanı tamamlayacaksın ama önlem de iyidirBugün 33+4 oldu.igneyi her ihtimale karşı yapalım dedi,bir zarari olmaz olası bir durumda çok faydası olur dedi.yapiliyor bu haftalarda.hatta sanırım benim dr 35 haftaya kadar yaptırıyor.
4 tane verdi.dün ikisini bugün ikisini yaptırdım.psikolojik olarak da bir nebze rahatlatıyor insanı.cunku eğer erken doguma kesin gözüyle bakıp sancıları durduramazlarsa hastanede sırf bu iğneleri yapabilmek için vakit kazanmaya çalışıyorlar ki doğunca küvözde daha az kalsın solunum sıkıntısı yaşamasın.
Tabi ki nasip olduktan sonra gerçekten bunlar bahane Fazla araştırmamak lazım güzel düşünmek olumlu insanlarla görüşmek sanki daha kolaylaştırıyor herseyi stres en büyük zarar dua edip yolumuza bakıcazBende sizden güç alıyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bu forumun başından 160 sayfa kadar okumuştum benden daha kötü durumda olanlar vardı ve sağ salim doğurdular Darısı bizlere
Açilanlari duydum bende.hatta vajinal serklaj yaramayip tekrar dikiş atılanlar da var.önceki doğumda çok yoğun sancı ile hastaneye gittim dr gelene kadar da epey sancı çektim o zaman gevşemişti dikislerim.ama sancı olmazsa kolayca açılacağını sanmıyorum.rahim ağzını torba gibi büzerek sıkıca dikiyor.Dikiş ipi kendi kendine açılmaz demi? Ben dra sordum da açılmaz dedi ama burda biri dikiş ipi açıldı tekrar bağlandı falan demişti sanki.
Var mı bir bilgin?
Hım anladım inşallah sancım olmazAçilanlari duydum bende.hatta vajinal serklaj yaramayip tekrar dikiş atılanlar da var.önceki doğumda çok yoğun sancı ile hastaneye gittim dr gelene kadar da epey sancı çektim o zaman gevşemişti dikislerim.ama sancı olmazsa kolayca açılacağını sanmıyorum.rahim ağzını torba gibi büzerek sıkıca dikiyor.
Arkadaşlar son bir iki saattir 15-20 dakikada ağrısız kasılmalarım oluyor. Yarın kontrolüm vardı doktora acile gitmeli miyim?Hım anladım inşallah sancım olmazzamanından önce hiç birimizin olmasın inşallah
Git istersenArkadaşlar son bir iki saattir 15-20 dakikada ağrısız kasılmalarım oluyor. Yarın kontrolüm vardı doktora acile gitmeli miyim?
Gittin mi bizede haber ver. Allah korusun bebeğiniArkadaşlar son bir iki saattir 15-20 dakikada ağrısız kasılmalarım oluyor. Yarın kontrolüm vardı doktora acile gitmeli miyim?
Tedbir de fayda var kaç hafta olduGit istersen
benim de rahmin sol tarafta bir ağrı var gelip gidiyor anlamadımHım anladım inşallah sancım olmazzamanından önce hiç birimizin olmasın inşallah
Ben değilim canım kaç haftalık bilmiyorumTedbir de fayda var kaç hafta oldu
Benimde kasıkta ara ara yokluyor.bende anlamadım ne olduğunuO
benim de rahmin sol tarafta bir ağrı var gelip gidiyor anlamadım
Yok anladım diğer arkadaşBen değilim canım kaç haftalık bilmiyorum
Doktoruna söyleBenimde kasıkta ara ara yokluyor.bende anlamadım ne olduğunu
Anlattım normal dedi. Kasılma değil ama sinir çekilmesi gibi tuhaf bir şeyDoktoruna söyle
İlaç aldım magnezyum içtim hafifledi biraz teşekkür ederimGittin mi bizede haber ver. Allah korusun bebeğini