Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kasılma olurken genelde böyle sol kasıgımdan vajınama dogru sızı seklınde bısey

Canım turnosol kağıdını duymuşundur belki..Pembe renkli bir kağıt..Pedin ortasına birkaç tane koyuyorsun, akıntının içeriğine göre rengi değişiyor..Gelen sıvı normal akıntıysa koyulaşıyor, amniyon sıvsı ise maviye dönüyor..Benim doktorum vermişti. Şimdi kendm alıcam..Medikal marketlerde varmış..Eşine söyle baksın istersen..İnternette de görmüştüm..

yat canım sakın kalkma evde niye yatırıyorlar hastanede yatsan olmaz mı

hastane ortamını sevmıyorum 1-2 hafta zaten yatmıstım
rahat edemıyorum sanırım
çok ağlayasım geliyor hastanede psikolojim alt üst oluyor
alıştım sanırım bu ara artık evde de yatmaya
işte böyle
Allah hepımıze kolaylık versın:CüvCüv:

eczanelerde adını amnion sure testı dersenız daha rahat bulursunuz kızlar.bende uzun zamandır kullanıyorum ama drum kendı yapıyor

Canım mücadeleci bir bebeğin varmış..Umarım atlatırsın bu günleri de, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..

bende altest kitini duydum. olmazsa onlardan alayım dedım ama forumlarda bırı suyun gelse merak etme ne olursa olsun anlarsın falan dedı bıraktım sonra.

amim canım gerçekten morale önemli hastane daha bir geriyor insanı bebişin gerçekten güçlü annesi sımsıkı tutunmuş sana :ecrin_bebek:minişim kuzularım ya hepsi sanki benim bebeğim kendi bebeğimle konuşuyorum bazen oğluma hadi şu teyzenin bebişi için dua edelim diyorum mutlu oluyorum valla

bebek hareketlerınız ne durumda.yaaa benım bebıs cok asagıda legen kemıklerının ıcındeymıs kafası. sızınde oyle mı?

uzun uzun düşünüyorum bu günlerde
böyle bir hamilelik hayal etmemiştim,bazen bir an önce gelsin istiyorum,sonrada daha hayatın en başındaki iken yaşama mücadelesi vermesini istemiyorum
duygularım karmakarışık,bazen çok acım oluyor vajinamda vs,derin derin nefesler alıp geçmesini bekliyorum
hasta gibi davranmak istemiyorum
kızımı çok seviyorum
kendi doğum tarihini kendi seçen bireyler olarak onlar çok güçlüler aslında
dilerim Allah herkesin evladını ana-babalarına bağışlasın

amin canım evlat sevgisi bir başka bunu hiç bir sevgiyle kıyaslayamıyor insan ben de böyle bir hamilelik düşünmemiştim hem zor hamile kalıyorum hem de yatmak zorunda kaldım ve 2 bebeğimi kaybetim ama ne yapalım bu da sınavımız bizim ben de isterdim cicilerimi giyip bebiş için alışveriş yapmayı daha birçok şeyi ama olmadı buna da şükür bebişimiz nefes alıyor kalbi atıyor bu beni hayata daha da bir bağlıyor

evet aynen öyle.. bosverın bebeklerımız dogsunda dogduktan sonra bebıslerımızle gıderız alısverıse. Benım bebegımın daha dogru durust hıcbıseyı yok. Hep 8 aya gıreyımde gıderım bı gun emınonune bı gun de magazalara. ıkı gunde hallederım dıyordum. Bır kac tulum dısında bısı alamadım. Ocak ayındakı ındırımlerı beklıyordum :)

Sımdı bugun ablam hastane cıkısını almıs acıl bısey olursa dıye.

Tıwıks zamanlarımız aynı. Bebıslerımız dogsun beraber alısverıse cıkarız senınle olmaz mı ? Yaza bulusuruz

pekı doktor tekrar doner dedımı sana benım kı donmezmıs artık
dr 35.haftaya kadar belli olmaz dönedebilir dedi bana ama benim bebek hep bu pozisyondaydı hep alışverişe de gideriz bizim bebişim bayağı birşeyi var diğer bebeklerime nasip olmadı ama bu bebişim giyecek nasip olursa kimse bana bakmasa da herkes birşeyler yapıyormuş ama ben yine de son haftalar gideceğim bir günde alabildiğimi alacağım internetten de bakıyorum artık hastane çantası da yapmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

Ben 16. haftada başladım alışverişe..Herkes yapma etme dedi..Ama iyiki de dinlememişim.. Bu haftalara bıraksam işim zormuş..Her hafta doktor randevum var..Doktor randevudan sonra yarım saat iznin var diyor..Ben de bu yarım saatlerde eksiklerini tamamlıyorum..2 hafta önce odasını sipariş vardim..Geçen hafta yatak odasına koyacağımız yatağı ve ana kucağını aldım..Bir eksiği kalmadı çok şükür..Yarın termometre, bebek bezi ve süt sağma makinesini de aldık mı tamamdır..Allah kullanmayı nasip eder inşallah..

sibelim geldin mi nerdesin canım ya sabahtan beri burdayım bendelikafadulden

kaydirigubbakcemileanacım ne yapayım işyerinde internete giremiyorum, e işten gel yemek iş güç derken ancak oturdum maşallah sizde bugün ne yazmışsınız oturduğunuz yerden yazmışta yazmışsınız oku oku bugün birtiremedim valla daha cevap yazıcam merak etmeyindelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…