- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
Canım kasılmalarım var maalesef..Ara sıra karnım da sertleşme oluyor yani..Ama sancı ne onu bilmiyorum..Biraz açıklayabilir misin..Nasıl başlıyor, nerden giriyor..Açıkçası açılmam yok ama, kuvvetli kasılmalarla 1-2 saat içerisinde bile olabilir..Allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka bir yol yok sanırım..
su geldıkten sonra mı yapılıyor bu?yaa ben suyum gelırse nasıl anlıcam.. Doktora soledım arada camasırım ıslanıyor akıntıyla beraber bıldıgınız ıslanma dedım. Idrar kacırıyorsun dıyor. Doktor ıhmalıne gelmek ıstemem
yat canım sakın kalkma evde niye yatırıyorlar hastanede yatsan olmaz mı
Canım turnosol kağıdını duymuşundur belki..Pembe renkli bir kağıt..Pedin ortasına birkaç tane koyuyorsun, akıntının içeriğine göre rengi değişiyor..Gelen sıvı normal akıntıysa koyulaşıyor, amniyon sıvsı ise maviye dönüyor..Benim doktorum vermişti. Şimdi kendm alıcam..Medikal marketlerde varmış..Eşine söyle baksın istersen..İnternette de görmüştüm..
canım 2100 gram olmus
yuzunu fılan pek goremedım sırtını dönmüştü,drda rahatsız etmeyelım baskı yapmasın dedı
2 hafta daha sık dişini dedi 2009 a gırelım dedı
celeston yaptırdı 2 doz bugun
yarında 2 doz
2 hafta ıcınde sorun olmazsa 1 ay sonra gıdıcekmısız hayırlısı bakalım
yatarak beklemek yenı dogan yogun bakımda bebegın kuvezdeyken beklemekten daha ıydır dedı
senın ıcınde sevındım canım dikişlerin iyimiş maşallah
Allah yardımcın olsun senınde
bır avazda kurturalım
Canım turnosol kağıdını duymuşundur belki..Pembe renkli bir kağıt..Pedin ortasına birkaç tane koyuyorsun, akıntının içeriğine göre rengi değişiyor..Gelen sıvı normal akıntıysa koyulaşıyor, amniyon sıvsı ise maviye dönüyor..Benim doktorum vermişti. Şimdi kendm alıcam..Medikal marketlerde varmış..Eşine söyle baksın istersen..İnternette de görmüştüm..
hastane ortamını sevmıyorum 1-2 hafta zaten yatmıstım
rahat edemıyorum sanırım
çok ağlayasım geliyor hastanede psikolojim alt üst oluyor
alıştım sanırım bu ara artık evde de yatmaya
işte böyle
Allah hepımıze kolaylık versın:CüvCüv:
dikiş alınınca kısa bir sürede belki bu 1 -2 haftada doğum başlıyor yada açılma olmuyormuş böyle olupta sezeryan olan birini okudum burda bir yerde canım dikişlerim acımıyor benim daha bebek o kadar büyük değil benim bebişin kafası aşağıda o yüzden ayaklarıyla vurduğu gibi vuramıyor belki senin haftalara gelince aynı şeyleri yaşarım zaten bebek hemen gelmez canım sen yine de dikiş alındıktan sonra imkanın varsa merkezde bir yerde kalsan için rahat eder yada alsın bebeği bekletmesin bilmiyor mu senin ilçeden geleceğini drun sezeryan sezeryan 2 hafta önce oluyor benim bildiğim dikiş sezeryan olacaklar için ameliyatta alınır normalse 37 38 de alınır ben gerçekten anlamadım canım drunu tabii sancının olabileceğini düşünerekhesaba rahimin sancı geldikçe dikişten yırtılabileceğini düşünmüş de olabilir neyse sen rahat ol canım
3 aydır benimde bebeğimin başı aşağıda ve baskı yapıyor.doktorum bugün dikişlerimi almadı.haftaya cuma günü sezeryanla alacak.iki kere sıkıntı olmasın dedi.sanırım son ana kadar bekledi.zaten sezeryan olacağımı biliyordum.ama korkum dikişlerimin baskıdan dolayı patlayıp rahime zarar vermesi.ama doktorum dikişlerin sancı olmadan açılmayacağını söyledi.1 hafta daha rahimde kalması dışarda olmasından iyidir dedi.Allahın izniyle haftaya cuma günü ben 39.haftayı bitirmiş olacağım.
amim canım gerçekten morale önemli hastane daha bir geriyor insanı bebişin gerçekten güçlü annesi sımsıkı tutunmuş sana :ecrin_bebek:minişim kuzularım ya hepsi sanki benim bebeğim kendi bebeğimle konuşuyorum bazen oğluma hadi şu teyzenin bebişi için dua edelim diyorum mutlu oluyorum valla
3 aydır benimde bebeğimin başı aşağıda ve baskı yapıyor.doktorum bugün dikişlerimi almadı.haftaya cuma günü sezeryanla alacak.iki kere sıkıntı olmasın dedi.sanırım son ana kadar bekledi.zaten sezeryan olacağımı biliyordum.ama korkum dikişlerimin baskıdan dolayı patlayıp rahime zarar vermesi.ama doktorum dikişlerin sancı olmadan açılmayacağını söyledi.1 hafta daha rahimde kalması dışarda olmasından iyidir dedi.Allahın izniyle haftaya cuma günü ben 39.haftayı bitirmiş olacağım.
canım hoşgeldin almadığı daha iyi bence öyle sancı hemen şiddetlenmiyor korkma ancak artı son hadde gelince rahimi zorlar doğumun 2.evresinin sonu sende en azından açıldı hemen gelecek yetişemem korkusundan kurtuldun bu daha isabetli bir karar olmuş bir hfta daha bebişine ev sahipliği yapacaksın artık kaydirigubbakcemile5
cok sevındım yaaa ne guzel darısı basımızaa... sızlerden umut buluyorum arkadaslar. hepınıze dua edecegım..
uzun uzun düşünüyorum bu günlerde
böyle bir hamilelik hayal etmemiştim,bazen bir an önce gelsin istiyorum,sonrada daha hayatın en başındaki iken yaşama mücadelesi vermesini istemiyorum
duygularım karmakarışık,bazen çok acım oluyor vajinamda vs,derin derin nefesler alıp geçmesini bekliyorum
hasta gibi davranmak istemiyorum
kızımı çok seviyorum
kendi doğum tarihini kendi seçen bireyler olarak onlar çok güçlüler aslında
dilerim Allah herkesin evladını ana-babalarına bağışlasın
bebek hareketlerınız ne durumda.yaaa benım bebıs cok asagıda legen kemıklerının ıcındeymıs kafası. sızınde oyle mı?
benim bebişim kafası aşağıya doğru ama leğen kemiklerimin arasında değil canım
dr 35.haftaya kadar belli olmaz dönedebilir dedi bana ama benim bebek hep bu pozisyondaydı hep alışverişe de gideriz bizim bebişim bayağı birşeyi var diğer bebeklerime nasip olmadı ama bu bebişim giyecek nasip olursa kimse bana bakmasa da herkes birşeyler yapıyormuş ama ben yine de son haftalar gideceğim bir günde alabildiğimi alacağım internetten de bakıyorum artık hastane çantası da yapmayı düşünüyorum ne olur ne olmazpekı doktor tekrar doner dedımı sana benım kı donmezmıs artık
sibelim geldin mi nerdesin canım ya sabahtan beri burdayım bendelikafadulden