- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
- Konu Sahibi hidennisko
Ben 16. haftada başladım alışverişe..Herkes yapma etme dedi..Ama iyiki de dinlememişim.. Bu haftalara bıraksam işim zormuş..Her hafta doktor randevum var..Doktor randevudan sonra yarım saat iznin var diyor..Ben de bu yarım saatlerde eksiklerini tamamlıyorum..2 hafta önce odasını sipariş vardim..Geçen hafta yatak odasına koyacağımız yatağı ve ana kucağını aldım..Bir eksiği kalmadı çok şükür..Yarın termometre, bebek bezi ve süt sağma makinesini de aldık mı tamamdır..Allah kullanmayı nasip eder inşallah..
Amin canım beni de bir telaş sardı ne apsam acaba kaybettiğim bebeklerime dışarı çıktığım bir gün alışveriş yapmıştım ertesi gün doğum yaptım herşeyi kaldırmak çok zordu günlerce eve gelince tulumlarına sarılıp yatmıştım ve eşim gizlice götürüp bebeklerimin üzerine örtmüş defnedilirken kokumu götürmüş öyle dedi o eşyalarla konuşa konuşa bugüne kadar geldik almak istesemde son aya kadar almayacağım gibi sanki geçen gün muaneden sonra elime aldım t ulum geri bıraktım kaçarak çıktım mağzadan