- 25 Şubat 2019
- 247
- 165
- 37
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.961
Canim nasil olayim valla beklemedeyim hala.ayni sizler gibi yatiyorum dikissizim biliyosun doktor sasiriyo dikis olmadan bu haftalari gormeme.sonu nolcak nasi olcak bilmiyorum gunler gecmiyo cok zor oyle yasiyorumB banur-hayat canim nasilsin her girdigimde sana yazayim diyorum unutuyorum iyimisin canim?
Geçmiş olsun canım aciklikmi var sendedeCanim nasil olayim valla beklemedeyim hala.ayni sizler gibi yatiyorum dikissizim biliyosun doktor sasiriyo dikis olmadan bu haftalari gormeme.sonu nolcak nasi olcak bilmiyorum gunler gecmiyo cok zor oyle yasiyorum
Evet canim aynenGeçmiş olsun canım aciklikmi var sendede
Canim nasil olayim valla beklemedeyim hala.ayni sizler gibi yatiyorum dikissizim biliyosun doktor sasiriyo dikis olmadan bu haftalari gormeme.sonu nolcak nasi olcak bilmiyorum gunler gecmiyo cok zor oyle yasiyorum
Oyle tabiki canim aynen bu beklemek cok zormus bile bile yasamak.hayirlisi demekten baska carem yok artik.insallah iyi haberlerle bulusuruz burdaRABBIM YARDIMCIN OLSUN CANIM HER SEY GUZEL OLUCAK YERDE GOKTE RABBIMIN ELINDE DEGILMI RABBIM OL DEDIKTEN SONRA HER SEY OLUR RABBIM BIUYUK HIC BIR SORUN RABBIMDEN BUYUK DEGIL BITANEM
Oyle tabiki canim aynen bu beklemek cok zormus bile bile yasamak.hayirlisi demekten baska carem yok artik.insallah iyi haberlerle bulusuruz burda
Hersey normal canim ya doktorlar bile sasiriyo kilosu boyu onden gidiyo ama iste artik dogmasi nasip olursa yasayp gorcezInsAllah canim inan rahim kapali kutu neyin ne olacagi belli degil Rabbimin mucizesine elbet subhe yok biz duamizi edip tevekkul edcez gerisi Rabbimden kuzum hareketleri normalmi
Hersey normal canim ya doktorlar bile sasiriyo kilosu boyu onden gidiyo ama iste artik dogmasi nasip olursa yasayp gorcez
Canim inan hic bilmiyorumki dogunca mi ortaya cikacak biseler doktorlarda yorum yapamiyolar.sadece bilinen tek sey var omurleri yok en fazla yasayan turkiyede sadece bir cocuk o da 7yasina kadarmis o da normal bi cocuk olamiyor surekli nobet geciriyolarmis yasayanlar bi mucize yani.oyuzden hayirlisini versin Allah diyorum.Kuzum bir sorunu olsa ultrasonda da gozukmezmi sonucta bu aminyosentez filan genetikle bagli olan bisey genetikde bisey varda bebekde bisey yoktur diye dusunuyirum yani anlatamiyorum qaliba ama ben oyle dusundum yani dedelerde filan olup bu genetik bebege gecmis ola bikr ama bebek saglikli pla bilr oyle bisey olamazmiki
Canim inan hic bilmiyorumki dogunca mi ortaya cikacak biseler doktorlarda yorum yapamiyolar.sadece bilinen tek sey var omurleri yok en fazla yasayan turkiyede sadece bir cocuk o da 7yasina kadarmis o da normal bi cocuk olamiyor surekli nobet geciriyolarmis yasayanlar bi mucize yani.oyuzden hayirlisini versin Allah diyorum.
Evet canim cok zormus gercekten.bana zarari oldugu an alcaz diyo doktor zaten seni dinlemem diyor.Allahin mucizesi olursa olcak artik ne gelirse gorcez yasayip Allah suanki durumumdan daha zora sokmaz insallahTabi canim her sey Rabbimden Rabbim.mucizesini gostersin o kadar iyi anliyorumki seni benim 2 ci bebegimde ozurluydu bizzat tum ultrasonlarda belliydi bebegimi aldrmak istemedim doktorlar senin icin tehlikeli dediler bebege bisey olursa ssende ole bilirsin dendi yine istemedim aldrmak esim sensiz yasayamam dedi zoraki bir kurtaj oldu ve benim kendime gelmem cok uzun surdu psikoloqlara gittim simdi o kadar iyi anliyorumki seni canim onun acisini bir mucize beklemeni belki bu doktora gidersem bir mucize olur dedigini biliyirum ama unutma hala busey gozukmemizse ultrasonda bu bile Rabbimin bir mucizesi sen cok guclu bir annesin evladinda guclu olucak Rabbimin izniyle
Evet canim cok zormus gercekten.bana zarari oldugu an alcaz diyo doktor zaten seni dinlemem diyor.Allahin mucizesi olursa olcak artik ne gelirse gorcez yasayip Allah suanki durumumdan daha zora sokmaz insallah
Amin canim hepimizin insallahInsAllah bitanem Rabbim yardimcin olsun canim benim
Ay ne dicemi bilemedim cok cok cok gecmis olsun. Rabbim.ikinizede saglik sihhat nasip etsin tez vakitte saglikla kavus bebegine insaallah.Hala da obzor surec bitmedi hastanede yatiyorum simdi gebelik tansiyonundan yok yok yaniama sukurler olsun bugunumuze. Sabret sende ben seyyar wc kullandm banyo falan hic yapmadim sormak istedgn bsey olursa yardm ederim
Ben burkactir bı şeyler hissediyorum ama kasılma mı değil mi anlamıyorum. Herhangi bir yerim şişmiyor ağrı da hissetmiyorum. Karnımda bı dolgunluk hissi oluyor. Bebek mı dönüyor yoksa kasılma mı yaşıyorum anlamıyorumOlabilir cnm
Kasılma karnında birden 15 20 sn bşryerinin birden şişmesi ve o anda acı hissetmen olarak oluyo cnm
Anladım canım sağolBen ilk 14. Haftamda hissettim. Karnij sivrilip bi yerde toplanma hissi geliyor agrili yada agrisiz olabiliyor. Mumkun oldugunca az yasamak cok onemli kasilmalar rahmi acabiliyor
Canım kasılma nefesini keser bir yerin baya Bi şişer seni sıkar ve rahatsız eder sen buda ne böyle dersin muhakkak anlarsınBen burkactir bı şeyler hissediyorum ama kasılma mı değil mi anlamıyorum. Herhangi bir yerim şişmiyor ağrı da hissetmiyorum. Karnımda bı dolgunluk hissi oluyor. Bebek mı dönüyor yoksa kasılma mı yaşıyorum anlamıyorum
Anladım canım o zaman benimki kasılma değildir diye tahmin ediyorum inşaallahCanım kasılma nefesini keser bir yerin baya Bi şişer seni sıkar ve rahatsız eder sen buda ne böyle dersin muhakkak anlarsın
Günaydınlar kızlar