Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Görürsün inş cnm
Benim bşde kızım var 7 24 tam yatamadım şimdide artık iyice şiştim adalat ilaç kullanıyorum omu yapıyo bilmiyorum başağrısı falan fazla yatamıyorum
Yan etkısı varsa yapar belkı cnm adalatı kacıncı haftada basladın bende 18 den sonra ıstesem onlemmamaclı verırmı acaba erkenmı

Kızlar nasıksınız dun benımmaz plasentadan kanama oldu o gectı gıttmm muauneden sonra rahım ağzında dıkıslerın asasında kanama basladı hasssas oluyomus hamılelrde yogun kanama yasadım serum yedım yatıyorum kanama baya pıhtılastı daha gelıyor ama onlem amaclı endol verdıler cok buyuk korku yasadım dun ya kızlar su kanama durmdann da rahatlayamam
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl durdu mu kanama

Kızlar nasıksınız dun benımmaz plasentadan kanama oldu o gectı gıttmm muauneden sonra rahım ağzında dıkıslerın asasında kanama basladı hasssas oluyomus hamılelrde yogun kanama yasadım serum yedım yatıyorum kanama baya pıhtılastı daha gelıyor ama onlem amaclı endol verdıler cok buyuk korku yasadım dun ya kızlar su kanama durmdann da rahatlayamam
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah biter kanaman. Bir daha böyle bir korku yaşamazsın inş.

Hanımlar genelde hamileliğinizin 18 haftasından sonra kaç haftada bir muayeneye gittiniz Samara balkes ve icecream yardımcı olursanız sevinirim haftalarıniz ilerde maşallah sizden öğrenmek istedim

X