Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, hemen sağlıkla kucağın dolsun🙏
22. Haftalık dikiş olan kaybında hareket ediyo muydun yoksa hep yataktamıydın?

0
Karındam girip atıldı dikiş canım kapalı ameliyat laporoskopi yontemi
Anladım canım sağlıkla gelsin yavrucak bu arada abdominal dikişi aldirmaya gerek yok diye biliyorum ne kadar hamilelik gecirirsen hepsinde yenilenmesine gerek yok bide bizim gibi yatmana gerek yok diyorlar uzmanlar öyle bişey varmı abdominalde

Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, hemen sağlıkla kucağın dolsun🙏
22. Haftalık dikiş olan kaybında hareket ediyo muydun yoksa hep yataktamıydın?
Amin canım ıns saol allah razı olsun duanda yer verırsen cok sevınırım hoc kalkmadım oturmadım bile yemek wc dısında hep yattım ama olmadı canım

Anladım canım sağlıkla gelsin yavrucak bu arada abdominal dikişi aldirmaya gerek yok diye biliyorum ne kadar hamilelik gecirirsen hepsinde yenilenmesine gerek yok bide bizim gibi yatmana gerek yok diyorlar uzmanlar öyle bişey varmı abdominalde
Evt sezeryan doğum olucak nasipse dikiş duruyor diğer gebelikte de kullanılıyor daha 12 haftalık şimdilik dikişlerim yeni oldugu için dikkat ediyorum sonrasımı bilmiyorum

Peki Diyarbakır'da yaşayan var mı. Ahmet Yalınkaya varmış ona serklaj olan var mı?
Canım gittinmi Ahmet beye bende perde ameliyatı oldum başka doktorda bebek olmuyor 3aydir bebek olması için gididcem kendisine serklaj içinde uğur degeri duydum uğur değere serklaj olan vardı iyi bı doktordu bı onada bakbistersen

Kızlar serklajdan 1 hafta oldu 4 cm rahım agzım bır sıkıntı yok dedı de cok sukur sızler nasılsınız
Benim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ip😬 bebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Benim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ip😬 bebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Geçmiş olsun canım en azından haftan ileri,tansiyon yükselirse mecbur alırlar ama korkma Allah ın izniyle artık bir şey olmaz

Aman allah korusun cnm 35 tesın korkma benımkıler ıkıtane bıde senın haftanı gorurum ıns sımdı dıkıs yenı ıns bebeklerı tutar ya en korktugum sey

Geçmiş olsun canım en azından haftan ileri,tansiyon yükselirse mecbur alırlar ama korkma Allah ın izniyle artık bir şey olmaz
Malesef kaldigim sehirde kuvez yok dogarsa baska bi sehre sevk edilcek insallah en az 35 dolar diyorum. Dogum yapayim diye izmire yolladilarrr ambulansla sancimi durdurp imza atip ciktik. İzmir tepecik univ. diye biyere gonderdiler rezaletin pisligin iciydi. Herseyi goze alip eve dondum Allahim korusun insallah

Aman allah korusun cnm 35 tesın korkma benımkıler ıkıtane bıde senın haftanı gorurum ıns sımdı dıkıs yenı ıns bebeklerı tutar ya en korktugum sey
İnsallah saglikla atlatrsiniz stres skinti hic bitmiyor hep 26 28 dedik onlari atlatncada baska seyler cikiyor onumuze. Tutar tutar hic korkma yterki ilacini al agri sanci yasama

X