- 7 Mayıs 2013
- 1.541
- 967
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.681
Evt canım ama erken haftalarda oluyorAbdomınal hamıleyken oluyormu kı ılk kez duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt canım ama erken haftalarda oluyorAbdomınal hamıleyken oluyormu kı ılk kez duydum
Anladımm cnm bende dıkıslıyımm de sen sımdı kac haftalıksınEvt canım ama erken haftalarda oluyor
12 haftalık oldum canım sen kac haftalıksınAnladımm cnm bende dıkıslıyımm de sen sımdı kac haftalıksın
14+3 um cnm ben gecen hafta oldum shırthort mu ne oyle bır teknıkle ıkız gebeyım mesane ıtılıp dıkıldı belkı ıkız gebe olduğum ıcın rıske atamadılar benı12 haftalık oldum canım sen kac haftalıksın
İnşAllah sağlıkla kucagımıza alırız canım14+3 um cnm ben gecen hafta oldum shırthort mu ne oyle bır teknıkle ıkız gebeyım mesane ıtılıp dıkıldı belkı ıkız gebe olduğum ıcın rıske atamadılar benı
Amın ıns cnm daha cok yolumuz bar ıns guzel gunler goruruzİnşAllah sağlıkla kucagımıza alırız canım
Geçmiş olsun canım hamileyken abdominal nasıl olunuyor acaba nasıl bı islem uygulandı12 haftalık oldum canım sen kac haftalıksın
22haftalık kaybettım ıkısınıde canım ıkıncısınde dıkıste vardı dogum nasıl basladı acılmamı oldu
Karındam girip atıldı dikiş canım kapalı ameliyat laporoskopi yontemiGeçmiş olsun canım hamileyken abdominal nasıl olunuyor acaba nasıl bı islem uygulandı
Anladım canım sağlıkla gelsin yavrucak bu arada abdominal dikişi aldirmaya gerek yok diye biliyorum ne kadar hamilelik gecirirsen hepsinde yenilenmesine gerek yok bide bizim gibi yatmana gerek yok diyorlar uzmanlar öyle bişey varmı abdominalde0
Karındam girip atıldı dikiş canım kapalı ameliyat laporoskopi yontemi
Amin canım ıns saol allah razı olsun duanda yer verırsen cok sevınırım hoc kalkmadım oturmadım bile yemek wc dısında hep yattım ama olmadı canımMerhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, hemen sağlıkla kucağın dolsun
22. Haftalık dikiş olan kaybında hareket ediyo muydun yoksa hep yataktamıydın?
Evt sezeryan doğum olucak nasipse dikiş duruyor diğer gebelikte de kullanılıyor daha 12 haftalık şimdilik dikişlerim yeni oldugu için dikkat ediyorum sonrasımı bilmiyorumAnladım canım sağlıkla gelsin yavrucak bu arada abdominal dikişi aldirmaya gerek yok diye biliyorum ne kadar hamilelik gecirirsen hepsinde yenilenmesine gerek yok bide bizim gibi yatmana gerek yok diyorlar uzmanlar öyle bişey varmı abdominalde
Canım gittinmi Ahmet beye bende perde ameliyatı oldum başka doktorda bebek olmuyor 3aydir bebek olması için gididcem kendisine serklaj içinde uğur degeri duydum uğur değere serklaj olan vardı iyi bı doktordu bı onada bakbistersenPeki Diyarbakır'da yaşayan var mı. Ahmet Yalınkaya varmış ona serklaj olan var mı?
Benim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ip bebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldiKızlar serklajdan 1 hafta oldu 4 cm rahım agzım bır sıkıntı yok dedı de cok sukur sızler nasılsınız
Geçmiş olsun canım en azından haftan ileri,tansiyon yükselirse mecbur alırlar ama korkma Allah ın izniyle artık bir şey olmazBenim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ip bebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi
Aman allah korusun cnm 35 tesın korkma benımkıler ıkıtane bıde senın haftanı gorurum ıns sımdı dıkıs yenı ıns bebeklerı tutar ya en korktugum seyBenim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ip bebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi
Malesef kaldigim sehirde kuvez yok dogarsa baska bi sehre sevk edilcek insallah en az 35 dolar diyorum. Dogum yapayim diye izmire yolladilarrr ambulansla sancimi durdurp imza atip ciktik. İzmir tepecik univ. diye biyere gonderdiler rezaletin pisligin iciydi. Herseyi goze alip eve dondum Allahim korusun insallahGeçmiş olsun canım en azından haftan ileri,tansiyon yükselirse mecbur alırlar ama korkma Allah ın izniyle artık bir şey olmaz
İnsallah saglikla atlatrsiniz stres skinti hic bitmiyor hep 26 28 dedik onlari atlatncada baska seyler cikiyor onumuze. Tutar tutar hic korkma yterki ilacini al agri sanci yasamaAman allah korusun cnm 35 tesın korkma benımkıler ıkıtane bıde senın haftanı gorurum ıns sımdı dıkıs yenı ıns bebeklerı tutar ya en korktugum sey